Bezicni prenos zdrastvenih podataka na mobilni

cickos

Aktivan član
Poruka
1.390
Narode, prilazem screenshot patenta registrovog 2015 sa PubChem strance. Izgleda da se teorija zavjere o prilozenoj temi polako postaje stvarnoast. Dakle, nano tehnologija iz bockica je registrovana od uvazenog autora jos 2015 -te.

E, pa bujrum pa se javite sa komentarima.
1646614765157.png

I sta je ovde ustvari tvoja teorija, osim sto se panicno bojis vakcine na koju te niko ne tera? :D
Molio bih da se drzis teme? Nije stvar straha, nego istjerivanje istine. Dakle, ono sto je do jucer bilo tkz. zavjera, sada se pokazuje tacno. A, ti primaj sta hoces, samo, moj savjet, ne bi bilo lose da se pravilno informises.

Ma on je u brzini video datum kada je taj sistem ili ideja patentiran.
Ali je kasno video datum kada se pisalo o njemu ili kada je ponovo dopunjen, a to je vec jun 2021. Pa zato vrda)))
Најбоље од свега овде је што овај патент нема никакве везе са вакцинама, нано технологијом и имплантима. Ништа од овога се не спомиње игде у тексту о патенту.

Ako ste moderator, ucinite barem mali napor i procitajte iz wikipedie u vezi linka koji sam postavio:

https://en.wikipedia.org/wiki/PubChem
Moderator sam i ako vam je stalo do teme, potrudićete se da postavite na temu šta želite, željeni TEKST, umesto da postavljate linkove ka drugim mestima, koje vizuelno ne znače ništa, a na klik linka "opasno od malwer-a i virusa". Nažalost tako je, razumećete moju zabrinutost.

Nazalost, i forum Krstarica je puna dezurnih hijena, koji iskacu odasvud pa i u teorijama zavjera . . . Nije bas palamentarno?
Potrudićemo se da bude bolje. Trudimo se. Setite se vaše prijave koja je reagovana u najkraćem mogućem roku.

Cekaj da smisli sta ce da odgovori, jos mi nije rekao koja je zavera u pitanju?
Gusteri, satanisti, Soros, Rotsild, NSP..... Da, Gejca sam zaboravio.
Da, zavjera postoji i ima dokaza koliko hoces, ako zaista to i hoces da vidis. Konkretno, uveliko se govori od strane konkretnih mocnika o tehnologijama genetske manipulacije injekcijama, pracenja i tottalne kontrole. Vecina patenata u te svrhe je objavljena i registrovana . . .

I sad tu da zavrsimo, jer nema svrhe u ubjedjivanju. Pozdrav!

Moderator sam i ako vam je stalo do teme, potrudićete se da postavite na temu šta želite, željeni TEKST, umesto da postavljate linkove ka drugim mestima, koje vizuelno ne znače ništa, a na klik linka "opasno od malwer-a i virusa". Nažalost tako je, razumećete moju zabrinutost.

Potrudićemo se da bude bolje. Trudimo se. Setite se vaše prijave koja je reagovana u najkraćem mogućem roku.
Hvala. Pozdrav!

Molio bih da se drzis teme? Nije stvar straha, nego istjerivanje istine. Dakle, ono sto je do jucer bilo tkz. zavjera, sada se pokazuje tacno. A, ti primaj sta hoces, samo, moj savjet, ne bi bilo lose da se pravilno informises.
Odloženo je za 203*.

Osim onih koji budu mogli i hteli. Politika kakve takve slobode i slobodni izbor kakvog takvog slobodnog pojedinca.

Mnoge dijagnoze ne piju vodu. Mnoge terapije ne vode van vode. A i mnoga rešenja stvaraju veće probleme nego stvarne rezultate.

Šta kriješ?

Čipovani ste odavno. A pod kožu nema nikakve potrebe. Uvek će biti alternativa.

Primer alternativama je višestruki. Zavisi od domena. Domen novca ili načina ili onog najbitnijeg prevencije pa manje treba novac(državni/privatni) ili način(holistički, sam svoj pacijent, naučnici medicine, doktori sa reputacijama, i ono šuma i izolacija)....
Prevencija. Zavisi od mnogo toga.
Narušeno se obnavlja do perioda kad više nije obnovljivo. Mlado se uništava umesto neguje. A staro čuva umesto da regeneriše.
Izvrnuto je mnogo toga.

Statistika je ćorava koka.

Poslednja izmena:

Back