gost 170484
Domaćin
- Poruka
- 3.207
ja sam obozavala da bezim, sa drugaricama odem na kafu, a nisam imala razloga da odem sa casa... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponekad bezim...kad treba 8) u osnovnoj da,i to opusteno,celo odelenje,sad u srednjoj nije tako.....svi neki streberi!!!
Ti si moj covek.
U osnovnoj sam bezala.Prvi put sam pobegla krajem sestog razreda..
Ali nikad kad imamo kontrolni,nego kad mi je smor i kad mi se ne ide.Gotovo uvek sa tehnickog.Onda odemo mi do pekare,jedemo picu,uzivamo
Srednja je katastrofa.Katastrofa.Nisam jos nijednom pobeglaNe mozes,nemas kad..Ovo je kao zatvor.
![]()
Ti si moj covek.
U osnovnoj sam bezala.Prvi put sam pobegla krajem sestog razreda..
Ali nikad kad imamo kontrolni,nego kad mi je smor i kad mi se ne ide.Gotovo uvek sa tehnickog.Onda odemo mi do pekare,jedemo picu,uzivamo
Srednja je katastrofa.Katastrofa.Nisam jos nijednom pobeglaNe mozes,nemas kad..Ovo je kao zatvor.
![]()
![]()
Ne laži nesrećo, pobegla si u gimnaziji sa hemije ili tako nešto.![]()
Ja sam prvi razred gimnazije i još nijednom nisam pobegla,ni u osnovnoj. I nikad sama ne bih pobegla,jedino kad beži ceo razred.![]()
Ja sam prvi razred gimnazije i još nijednom nisam pobegla,ni u osnovnoj. I nikad sama ne bih pobegla,jedino kad beži ceo razred.![]()
Pa ni u osnovnoj ne smes,al' se opet bezi,kao i u srednjoj.Srednja škola nije obavezna, pa zato izbacuju đake sa velikim brojem neopravdanih, tako da ne sme da se beži sa časova, pogotovu kad je gimnazija u pitanju.
@Tema-Nikad nisam bežala sa časova, i ne volim to da radim.Jednostavno džaba se nagomilavaju neopravdani izostanci jer bežanje časova je ujedno i znak izbegavanja obaveza.
Pa ni u osnovnoj ne smes,al' se opet bezi,kao i u srednjoj.
Izbegavanje obaveza...![]()
Samo kad se mora.
Sad vec ne mogu da begam,nakupilo se neopravdanih.