Bezanje sa chasova....

Ми смо у понедељак,како се договорисмо,и побегли са информатике и музичког.
Кад је разредна питала где смо били,дотични председник одељења јој је објаснио да смо ишли код офталмолога да бисмо могли да се упишемо у средњу и она нам оправдала.

Ponekad bezim...kad treba 8) u osnovnoj da,i to opusteno,celo odelenje,sad u srednjoj nije tako.....svi neki streberi!!!

Ti si moj covek. :cool:
U osnovnoj sam bezala.Prvi put sam pobegla krajem sestog razreda..:lol:
Ali nikad kad imamo kontrolni,nego kad mi je smor i kad mi se ne ide.Gotovo uvek sa tehnickog.Onda odemo mi do pekare,jedemo picu,uzivamo :D
Srednja je katastrofa.Katastrofa.Nisam jos nijednom pobegla :eek: Ne mozes,nemas kad..Ovo je kao zatvor. :(

Ali nikad kad imamo kontrolni,nego kad mi je smor i kad mi se ne ide.Gotovo uvek sa tehnickog.Onda odemo mi do pekare,jedemo picu,uzivamo :D
Srednja je katastrofa.Katastrofa.Nisam jos nijednom pobegla :eek: Ne mozes,nemas kad..Ovo je kao zatvor. :(

Znachi da iskoristim bezhanje josh dok sa osnovna :cool:

U OŠ nije bilo bežanja, mislim čak da nijednom nismo kolektivno bežali sa časa, već je bilo nedolaženje u školu po dan, nedelju, dve, jer je razredni pravdao sve glupim objašnjenjima i falifikovanim opravdanjima... A u srednjoj, varijacije na tremu, od kolektivnog bežanja, cik-cak bežanja (1, 4. i 7. čas npr) do celodnevnog eskiviranja, razredna žena šte će, pravdala, inače bi morala da poizbacuje 80% đaka... i rekoh, skoro nikad zbog nekog kontrolnog isl, nego eto - ko će da ustaje za prvi čas ponedeljkom - filozofoija, na fizičko se standardno ne ide, ko će da sedi sredom šesti čas - geografija, veronauka se "uči" u kafiću i tako... ma digli ljudi ruke od nas odma' u prvoj godini...

Mi danas kao da pobegnemo svi zajedno sa zadnjeg chasa, ceo dan prichamo o tome, i kad je dosho 6. chas par shtreberki necje da bezhe.. :P i dechaci krenuli,odoshe oni,a mi devojchice ostale zbog tih par shtreberki.. i mi sad prichamo ''jao dechaci su pametniji 100 puta od nas,boli njih uvo za ove 2,3 shto necje da idu,mi smo glupe..bla,bla..''itd.. kad nije proshlo 5 min. pocheo cas kad ono svi dechaci koji su ''pobegli'' vracjaju se u uchionicu onako sa ranchevima :lol: a mi :rotf: :hahaha: srela ih valjda geograficharka na hodniq,pa kad ih poterala...:lol:

Ne laži nesrećo, pobegla si u gimnaziji sa hemije ili tako nešto. :P

Sećam se da sam konstantno bežala sa časova matematike u sedmom razredu pre nego što sam trebala da odgovaram. :mrgreen:
To su bila vremena. Kažem razrednoj da moram kod zubara, ona me pusti, odem kod Duška (najbolji drug) kući, i budem do kraja šestog časa. Svirali đitru, čitali. Baš se lepo provodili.
A onda sam se preselila, otišla u drugu školu, i tome dođe kraj. Prethodno sam morala da se pojavim barem na jednom času matematike.
I dobila sam 3. :mrgreen:

Srednja škola nije obavezna, pa zato izbacuju đake sa velikim brojem neopravdanih, tako da ne sme da se beži sa časova, pogotovu kad je gimnazija u pitanju.
@Tema-Nikad nisam bežala sa časova, i ne volim to da radim.Jednostavno džaba se nagomilavaju neopravdani izostanci jer bežanje časova je ujedno i znak izbegavanja obaveza.

Ne laži nesrećo, pobegla si u gimnaziji sa hemije ili tako nešto. :P

U da. Zaboravila sam na to.ALi dobro,to je bio prvi,u stvari,drugi put a nijednom mi nisu dali neopravdani.:confused:
Prvi put sam u proslom polugodistu,sa likovnog.Zaboravna,kao i uvek,zaboravila sam rad kuci a nisam smela da rizikujem da mi da jedinicu,
Ali,ozbiljno,to je stvarno vrlo,vrlo retko.Nije da ja necu da bezim :lol: ali ne mozes...
Razredna mi je dala opravdani jer je verovatno mislila da sam prevelika kukavica da pobegnem.(nije daleko od istine) a rekla sam joj da me je ''strasno boleo stomak''

Srednja škola nije obavezna, pa zato izbacuju đake sa velikim brojem neopravdanih, tako da ne sme da se beži sa časova, pogotovu kad je gimnazija u pitanju.
@Tema-Nikad nisam bežala sa časova, i ne volim to da radim.Jednostavno džaba se nagomilavaju neopravdani izostanci jer bežanje časova je ujedno i znak izbegavanja obaveza.
Pa ni u osnovnoj ne smes,al' se opet bezi,kao i u srednjoj.

Izbegavanje obaveza...
flirtysmile3.gif

Back