Bezanje sa chasova....

Nama su profesori javljali rezultat, i davali su nam da idem do direktora da gledamo rezultate...ali to je bilo samo kod naseg odeljenja, bio nam je vrh razredni.:mrgreen:

hehe,a mi smo svi,po stolovima izvadili telefone,na net izasli i pratili rezultate,hehe,i niko se taj danm nije bunio,jer smo kao obavestavali i profane,ovaj nastavnike,kao Novak dobio set,sad izgubio sad dobio,hehe:mrgreen::mrgreen:

@a inace,ponekad pobegnem,to ponekad je jednom u polugodistu,i to ne bezveze da izblejim nego kad bas ni da beknem ne znam,a znam da ce me pitati.....:))
ili ako bezim,postaram se da bude "legalno" ono kao fora blagajnice smo moramo do racunovodstva,i nema nas ceo cas) inace to je bilo u OS...............:((

Чини ми се да смо ми то у школи пратили.Био је петак,играло се полуфинале отвореног првенства Аустралије.

Боље би било да је Федерер победио.Бар би имао 15 гренд слем титула,а не би као Новак изгубио следећих 80 % мечева.

Ma mi bili u muzičkom i nije nastavnica htela da uključi TV. Odemo na srpski, koji je bio sl. čas i pitamo nastavnicu da nam pusti meč, a ona odbije. "Dobro, ne znam onda kome ćete držati čas." Zdrš... zalupim vrata i odem... od celog razreda jedna se vratila... O.o

A ceo razred se ugurao u sobu od 5x5 i gleda na neki mali televizor kod Strahinjine babe. xD

Ми к'о људи ушли у наставничку канцеларију и пратили.:D

Ja sam u prvo polugodishtu imao 4 NEopravdana i 58 opravdanih...

Ја неоправдана 2 а оправданих 72.
Имам јако добру разредну,требало би да имам више неоправданих али она оправдава моје неидење на веронауку.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ми к'о људи ушли у наставничку канцеларију и пратили.:D

Ја неоправдана 2 а оправданих 72.
Имам јако добру разредну,требало би да имам више неоправданих али она оправдава моје неидење на веронауку.:mrgreen:[/QUOTE
takodje..ove godine nisam nijednom otisla....a pise se po dva neopravdana posto je dvocas..strasno i plus ovako kad pobegnem pa koliko bih ja onda mogla da imam neopravdanih,,al srecom ona mi to opravda!

Не бежим сам никад.
Мислим,немам сад тај неки страх 'јаоо добићу један,морам да идем па за следећи час да научим''. (јеа,рајт, и онда и следећег неспреман). Не.

Али онако кад идемо сви заједно, или доста нас, наравно да ћу отићи. (како ме само излуђују двоје-троје које једноставно мораш да вучеш да би побегли. ******.) :aha:

Ипак,имам 4 из владања. Свакодневно касним на први час.Не могу да се довучем на време,па то ти је.

Poslednja izmena:
Ипак,имам 4 из владања. Свакодневно касним на први час.Не могу да се довучем на време,па то ти је.

Мени једна наставница,која ми је била разредна,запела да упише 4 из владања (у петом разреду) због моје,тобоже,ароганције и надмености.:hahaha:

Back