Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
Ni vitezovi su kul![]()
Jesu!

---
A ne zna se šta je beskorisnije - građansko ili veronauka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni vitezovi su kul![]()
Hahaha! Očekivah ovo.![]()
А овај пост има какве везе са темом!? Значи само да се испадне паметан ништа друго... Као ја сам едукован, знам шта значи Џугашвили... Боли нас к.урац...![]()
A verujem Nix da si mnogo što-šta naučio na veronauci.
Ateisti.![]()
A ti prijavi spam.![]()
Не знаш ни како се зовеш а причаш о Совјетима и трипујеш комунизам... Пали бре од мене!Covece Nixxx sta se tripujes toliko, ovde je svako dosao da izrazi svoje misljenje, i normalno da razgovor ponekad skrene... Ajde mi nadji JEDNU temu na Tinejdzerima gde se ni jednom nije skrenulo sa iste (naravno da ima vise od 1 str odgovora)...
U ostalom u razgovor o Sovjetima se uslo iz sale (da ona stvar koju ti ne bi prepoznao da ti igra ispred nosa), a sto se veronauke tice ona vec ima smisla zato sto se sa takvih (citaj: manje vaznih) casova vise bezi!
Не знаш ни како се зовеш а причаш о Совјетима и трипујеш комунизам... Пали бре од мене!
-Надреалиста
Ма боли ме уво, нећу да друкам, само филозофска расправа о Лењину и Стаљину и то на две стране жешће смара, имате приватне па се дописујте до миле воље... Стичем утисак буквално на свакој теми о вама, да пишете постове само ето да би људи видели како сте ви начитани и како знате све о свему и како сте паметнији од осталих тинејџера.
-Мима
А које си вероисповести ако сме да се зна?
А овај пост има какве везе са темом!?
Ma ajde bezi brate, prva stvar moras da naucis da malo MANJE citas izmedju redova!
Nemam pojma ko se tripuje za komunizam, a ime sam naucio davno, i ne vidim u cemu je tvoj problem...
Jel te tolko pogadja u to tvoje "pravoslavno patriotsko srce" to sto ima ljudi koji misle drugacije od tebe i jesi li toliko tasht da pocinjes da pokazujes zube cim se osetis intelektualno inferiornim???
Dvoumim se da odgovorim da ne bi bilo:
A i kako god da odgovorim, tvoj zaključak će biti - ateista.![]()
Од тебе!?Дај бре немој ме товарити...
Иначе ја са тобом немам ништа, не интересујеш ме, али ако се добро сећам ти си се убацио у расправу а да те нико није звао, тако да исто тако можеш и да се избациш из исте...
Učiti, učiti i samo učiti.
Govorio je Chi|<@ Le|\|yi|\|.
али ако се добро сећам ти си се убацио у расправу а да те нико није звао, тако да исто тако можеш и да се избациш из исте...
Значи само постоје две опције, или верујеш у Бога или не верујеш... Немам ја ништа против тога да не верујеш, али не мораш ни овде да причаш против истог и против тог учења...
Стичем утисак буквално на свакој теми о вама, да пишете постове само ето да би људи видели како сте ви начитани и како знате све о свему и како сте паметнији од осталих тинејџера.