Bezanje sa chasova....

Ni ja :/:D

@Smetalo
Moj savet - bolje je (ako vec bezis) pobeci ceo dan nego sa pojedinih casova. Lakse ce progutati

Veruj mi, ovako mi je bolje kad mi je dosadno, ne zelis da cujes na kakvu je glupu pricu nasela i opravdala petorici mojih ortaka 4 cas... (po njegovim recima spasavali su vrapca iz pizza pecnice)

Ako odem ceo dan onda je to obicno kad pitaju, onda se lepo izvucem na ovu moju preusku donju vilicu i odem "kod zubara"...

Hehe, ja nisam nikad bezala sa pojedinih casova.

Nego lepo drugarica i ja dodjemo do skole, pogledamo se ,okrenemo i odemo..
Novosadjani znaju gde je pre bio kafe knjizara prostor( onaj u Njegosevoj). Tu su se vecito okupljali razni buntvnici i umetnici ( manje vise alkosi i narkosi u pocetnoj fazi) . Uvek je bilo zanimljivih persona a mogao si da sednes i ne narucis nista...
I tako smo gubile dane u Prostoru. Nisam nikad naucila matematiku ali sam o knjizevnosti, filozofiji i umetnosti prva saznjanja dobila u Prostoru.
Ali nema ga vise:(

Novosadjani znaju gde je pre bio kafe knjizara prostor( onaj u Njegosevoj). Tu su se vecito okupljali razni buntvnici i umetnici ( manje vise alkosi i narkosi u pocetnoj fazi) . Uvek je bilo zanimljivih persona a mogao si da sednes i ne narucis nista...
I tako smo gubile dane u Prostoru. Nisam nikad naucila matematiku ali sam o knjizevnosti, filozofiji i umetnosti prva saznjanja dobila u Prostoru.

Trip je sa takvim mestima koja budu, obeleze ti jedan period zivota i onda kad ti dodje da se malo podsetis kako je nekad bilo, odes tamo i vidis da je mesto u rusevinama, za mene je to bio kafic na Gardos kuli u Zemunu... Sad ga vise nema ebiga... Sto bi rekli Vaya Con Dios
:arrow:

Novosadjani znaju gde je pre bio kafe knjizara prostor( onaj u Njegosevoj). Tu su se vecito okupljali razni buntvnici i umetnici ( :confused:manje vise alkosi i narkosi u pocetnoj fazi:confused:) . Uvek je bilo zanimljivih persona a mogao si da sednes i ne narucis nista...

Cista radoznalost..
Da li si odoljela opisu u zagradi?
Ne moras da odg ako ne zelis.

Nije mi problem da odgovoriim:)
Odolela sam :)
Zapravo nikada me niko tamo nije terao na nesto niti se duvalo i drogiralo tako javno.
Tada je vecina ljudi bila ,kao sto sam rekla, tek ulazila u te neke vode...
Nazalost dobar deo njih je danas previse zabrazdio:(

Ja licno nisam ni cigaretu stavila u usta a kamoli neke teze supstance;)

Mi danas trebali da pobegnemo sa kontrolnog iz fizike celo odeljenje, i svi se slozhili, sem 3 shtreberke... i na kraju je samo jedan pobego,a kontrolni nismo ni imali...

Jao,shto volim te shto ne beze kada ceo razred bezi... :roll:

Shta, jedan chas vishe-manje... inache nisam ta koja stalno bezi, radije cu dobiti keca i popraviti ga nego pobeci jer mislim da je tako mnogo lakshe... a i ti ''izdajnici'' koji ostaju ne shvataju da ih tako nastavnici josh vishe smatraju shteberima, ulizicama i sl.

Mrzim te uvlakache... mrzim, mrzim, mrzim... svakako zna da nece imati kontrolni kada ih je ostalo 1-2 ali ipak ostaje... jer ne zeli da mu/joj pishe u knjizici da ima neopravdani.. odlichan uchenik i neopravdani chasovi ne idu zajedno... pfff... dodje mi da ih ishamaram i nikda vishe ne progovorim sa njima kada tako neshto urade... :otkacio:

Jao,shto volim te shto ne beze kada ceo razred bezi... :roll:

Shta, jedan chas vishe-manje... inache nisam ta koja stalno bezi, radije cu dobiti keca i popraviti ga nego pobeci jer mislim da je tako mnogo lakshe... a i ti ''izdajnici'' koji ostaju ne shvataju da ih tako nastavnici josh vishe smatraju shteberima, ulizicama i sl.

Mrzim te uvlakache... mrzim, mrzim, mrzim... svakako zna da nece imati kontrolni kada ih je ostalo 1-2 ali ipak ostaje... jer ne zeli da mu/joj pishe u knjizici da ima neopravdani.. odlichan uchenik i neopravdani chasovi ne idu zajedno... pfff... dodje mi da ih ishamaram i nikda vishe ne progovorim sa njima kada tako neshto urade... :otkacio:

Ma ti shtreberi su uzhas... brate i ja imam dobre ocene ko njih tri, ali ybt...:roll:
jedna od njih kad ne nauchi, moli celo odeljenje da svi bezhe zato shto ona nije nauchila... a kad ona jedina nauchi, a celo odeljenje nema blage veze fiziq ona tad netje da bezhi jer je boli uvo za druge shto nisu uchili... msm...:roll:

Back