Bezanje sa chasova....

A verujem Nix da si mnogo što-šta naučio na veronauci. :confused:

Ateisti. :roll:

Па и јесам доста научио, за твоју информацију... Атеисти, неверници, безбожници, назови то како хоћеш...

-Надреалиста
Знам шта сте причали и то и даље не мења чињеницу да тај пост нема везе са темом, исто као што ни ово лупетање о веронауци и религији нема везе са темом...

Covece Nixxx sta se tripujes toliko, ovde je svako dosao da izrazi svoje misljenje, i normalno da razgovor ponekad skrene... Ajde mi nadji JEDNU temu na Tinejdzerima gde se ni jednom nije skrenulo sa iste (naravno da ima vise od 1 str odgovora)...

U ostalom u razgovor o Sovjetima se uslo iz sale (da ona stvar koju ti ne bi prepoznao da ti igra ispred nosa), a sto se veronauke tice ona vec ima smisla zato sto se sa takvih (citaj: manje vaznih) casova vise bezi!

Covece Nixxx sta se tripujes toliko, ovde je svako dosao da izrazi svoje misljenje, i normalno da razgovor ponekad skrene... Ajde mi nadji JEDNU temu na Tinejdzerima gde se ni jednom nije skrenulo sa iste (naravno da ima vise od 1 str odgovora)...

U ostalom u razgovor o Sovjetima se uslo iz sale (da ona stvar koju ti ne bi prepoznao da ti igra ispred nosa), a sto se veronauke tice ona vec ima smisla zato sto se sa takvih (citaj: manje vaznih) casova vise bezi!
Не знаш ни како се зовеш а причаш о Совјетима и трипујеш комунизам... Пали бре од мене!

-Надреалиста
Ма боли ме уво, нећу да друкам, само филозофска расправа о Лењину и Стаљину и то на две стране жешће смара, имате приватне па се дописујте до миле воље... Стичем утисак буквално на свакој теми о вама, да пишете постове само ето да би људи видели како сте ви начитани и како знате све о свему и како сте паметнији од осталих тинејџера.

-Мима
А које си вероисповести ако сме да се зна?

Не знаш ни како се зовеш а причаш о Совјетима и трипујеш комунизам... Пали бре од мене!

-Надреалиста
Ма боли ме уво, нећу да друкам, само филозофска расправа о Лењину и Стаљину и то на две стране жешће смара, имате приватне па се дописујте до миле воље... Стичем утисак буквално на свакој теми о вама, да пишете постове само ето да би људи видели како сте ви начитани и како знате све о свему и како сте паметнији од осталих тинејџера.

-Мима
А које си вероисповести ако сме да се зна?

Ma ajde bezi brate, prva stvar moras da naucis da malo MANJE citas izmedju redova!

Nemam pojma ko se tripuje za komunizam, a ime sam naucio davno, i ne vidim u cemu je tvoj problem...

Jel te tolko pogadja u to tvoje "pravoslavno patriotsko srce" to sto ima ljudi koji misle drugacije od tebe i jesi li toliko tasht da pocinjes da pokazujes zube cim se osetis intelektualno inferiornim???

Ma ajde bezi brate, prva stvar moras da naucis da malo MANJE citas izmedju redova!

Nemam pojma ko se tripuje za komunizam, a ime sam naucio davno, i ne vidim u cemu je tvoj problem...

Jel te tolko pogadja u to tvoje "pravoslavno patriotsko srce" to sto ima ljudi koji misle drugacije od tebe i jesi li toliko tasht da pocinjes da pokazujes zube cim se osetis intelektualno inferiornim???

Од тебе!? :mrgreen: Дај бре немој ме товарити... :lol: Иначе ја са тобом немам ништа, не интересујеш ме, али ако се добро сећам ти си се убацио у расправу а да те нико није звао, тако да исто тако можеш и да се избациш из исте...

Dvoumim se da odgovorim da ne bi bilo:

A i kako god da odgovorim, tvoj zaključak će biti - ateista. :neutral:

Значи само постоје две опције, или верујеш у Бога или не верујеш... Немам ја ништа против тога да не верујеш, али не мораш ни овде да причаш против истог и против тог учења...

Nix

Ja sam napisao ono zato što sam razgovarao sa Mimom,a nisam razgovarao sa Mimom da bih ono pisao. ;) Uostalom,sve stoji u zagradama (tj.spojlerima - osim onog poslednjeg) - ne mora niko da čita.
Što se tiče veronauke i građanskog,ja sam izneo svoje mišljenje...a tvoje nigde nisam osporavao.

A ako ćete ti i Levičar da nastavite sa polemikom,pređite na pp,pa se dopisujte do mile volje.
Nama ostalima za primer.

Poslednja izmena:
Од тебе!? :mrgreen: Дај бре немој ме товарити... :lol: Иначе ја са тобом немам ништа, не интересујеш ме, али ако се добро сећам ти си се убацио у расправу а да те нико није звао, тако да исто тако можеш и да се избациш из исте...

Ne. Za razliku od nekih ja nemam problema sa kompleksima i savrseno sam svestan svojih mogucnosti, govorim o tvom postu koji me trenutno strasno mrzi da trazim a to je da smatras da Mima i Nadrealista koriste svaku temu da bi demonstrirali svoju "nacitanost".

Sto se diskusije tice cinilo mi se netacnim to sto si argumentovao a nigde ne postoji zakon da ne smem da kazem ono sto mislim.

blink.gif

Ja za godinu dana jedva nakupi deset. I to sam se razvukao.
A sve ukupno sam ujutru možda dva puta došao na čas na vreme. :D

@"diskusija" između Luke, Niksa, Paje i mene:
али ако се добро сећам ти си се убацио у расправу а да те нико није звао, тако да исто тако можеш и да се избациш из исте...

Koliko se sećam nisi ni ti dobio pozivnicu da svoj hejt bacaš po Lukinoj i mojoj konverzaciji.
Tako da si mogao da razbiješ nešto na ulici umesto što si ovde započeo raspravu.

Значи само постоје две опције, или верујеш у Бога или не верујеш... Немам ја ништа против тога да не верујеш, али не мораш ни овде да причаш против истог и против тог учења...

Znači... :eek::eek::eek:

Nisam ja protiv tog učenja, nego je beskorisno. U većini škola na veronauci se ništa ne radi.
Samo bih uvela više opcija za izborni predmet pored veronauke i građanskog - neki jezik ili neki sport.

Uzgred budi rečeno, ovo mi je bilo baš simpatično:
Стичем утисак буквално на свакој теми о вама, да пишете постове само ето да би људи видели како сте ви начитани и како знате све о свему и како сте паметнији од осталих тинејџера.

Na svakoj temi o nama...Nadrealisti i meni?
Nisam znala da ima teme o nama. :eek:

Eto, morala sam da odgovorim jer ne volim da ostane nedorečeno sa moje strane.
Pozdrav Luki, Paji a i Niksu. :D:D

@tema:
Danas neću da bežim sa predavanja, imam samo dva! :D:D

Back