Bezanje sa chasova....

nikada ne morash
stvar izbora
sama utichesh na svoje postupke

E sad pricas kao moja majka kad dodje sa razgovora kod mog razrednog !!!
Inace, razredni mi je veliki seljak !!!!
ALFA SELJAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:otkacio:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil:

Ove godine sam završio sa 10 neopravdanih, koliko je i granica za smanjenu ocenu iz vladanja. S obzirom da mi ista utiče na prosek, nisam hteo da se igram.
Od tih 10, 4 je bila bežanija, 3 nedolazak na prvi čas i ostala 3 zakašnjavanje kod nervoznih profesora posle odmora.
Od tih 4, dva su bila jer sam od vannastavnih aktivnosti totalno zaboravio da imamo neki kontrolni, ostala dva jer sam već imao neke lošije ocene pa nisam hteo da se baš zakopavam.

Бежим кад год имам прилику, мада са каквим људима идем у средњу, испада да ја и још 2-3 ортака имамо највише смелости. :(
У основној је био хаос, али су се ту часови лакше оправдавали.

mozhda jesam tvoja majka
idi spremi sobu da ne budu sankcije

I da doda tatko
Nema kompish dok se soba ne sredi :rtfm::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
5mins.gif

ne bezim sa casova. kad imam razlog za to, jednostavno ne dodjem po ceo dan u skolu. smislim neko opravdanje i nema uvrede za profesore, a ja dobijem na vremenu i za odmor i za ucenje. ali, kasnije nadoknadim. shvatam da idem u skolu za sebe, borim se za sebe i nema potrebe da radim bilo sta sto bi moglo da mi naskodi.

Ja sam tek poceo u prvoj godini da bezim zbog tamo nekih razloga... A ionako imam extra razrednog inache bih leteo jos odavno. kad je bezanje u pitanju mislim da uvek treba bezati sa razlogom a ne samo da pobegnete i da kazete da ste cesto bezali. :)
pozz svima

Kod jedne prof.sam zakasnila pola minuta na cas,i zato dobila neopravdani...

A inace ih ''stedim'',kad mi bas treba da pobegnem....Jer moji nece da pravdaju nista.

Jednom nisam dosla na istoriju,prvi cas,i sebi spasila glavu.A inace,uglavnom pobegnem dzabe...:confused: ne umem da procenim situaciju.

Bolje neopravdani nego kec.

nikad nisam pobegla sa casa,vec,ako ne stignem da nesto naucim,ne dodjem ceo dan u skolu.
zavrsila sam prvi srednje,i ukupno,tokom celog svog skolovanja imam samo 1 neopravdani,i to kad me je u 6.razredu nsatavnica srpskog izbacila bez razloga....pala mi je gumica na pod,i sagnula sam se da je dohvatim...i zbog tog me je izbacila....

Не бежим са часова, али једном у седмом разреду кад је требало да имамо контролни из географије за који нико није био спреман причало се о колективној бежанији. Сви су били у фазону да ја нећу, јер сам била главни штребер, и онда сам им ставила до знања да ако иду сви идем и ја. Отприлике од тога не би било ништа да нисам пристала. Најјаче је било што нам је географију предавао бивши директор који је те године постављен на место наставника. И то је требало да нам буде први контролни код њега. Молили смо разредну, иначе јако младу, били смо јој прва генерација, да га натера да одложи тест, али није успела. Сви наставници су знали да ћемо да бежимо (рекла им хемичарка), и њој смо то рекли. А она, јадна, каже: "Па добро, али онда идите сви". И у школи је после тога била таква фрка, поготово што смо ми важили за најбоље одељење, и што то од мене нико није очекивао. А онда је и хемичаркино одељење то исто урадило јер им је она дозволила. Чак је давала неоправдане онима који су остали на часу!

Back