Bezanje sa chasova....

kod nas ne bi bilo tako!mozda tek kada bi pobegli ali da pronadju neki papir,pa ja mogu da pisem sta hocu gde pise da ja to moram da uradim sto napisem!totalna glupost

Draga Daco,

Kod nas u shkoli nije sve tako jednostavno,morash da doktorirash shlihtanje da bi preziveo,a oni koji to nisu uradili u adekvatnom roku,proci ce veooooome loshe....
Hvala Bogu pa ja nisam josh doktorirala,niti se spremam da doktoriram nishta slichno,*** mi smo jedno posebno odeljenje kad bih morala da ti pricham celu prichu,to bi trajalo verovatno2-3 dana bez prestanka,uvek je radio adrenalin,uvek je to 8/4 pravilo neshto,chak od pochetka,kad sam krenula u prvi razred bili smo najbuchniji,zato mnogim nastavnicima treba puno da uspostave kontakt sa nama.......da bi uspeli neshto da isprichaju na chasu..
i pored svega toga u odeljenju ima puno shtekara,koji se istrtljaju i na kraju u ovom sluchaju stize spisak,ma baxuzi smo,ali bice mi zao kada se budemo rastajali na kraju..:cry:

Draga Daco,

Kod nas u shkoli nije sve tako jednostavno,morash da doktorirash shlihtanje da bi preziveo,a oni koji to nisu uradili u adekvatnom roku,proci ce veooooome loshe....
Hvala Bogu pa ja nisam josh doktorirala,niti se spremam da doktoriram nishta slichno,*** mi smo jedno posebno odeljenje kad bih morala da ti pricham celu prichu,to bi trajalo verovatno2-3 dana bez prestanka,uvek je radio adrenalin,uvek je to 8/4 pravilo neshto,chak od pochetka,kad sam krenula u prvi razred bili smo najbuchniji,zato mnogim nastavnicima treba puno da uspostave kontakt sa nama.......da bi uspeli neshto da isprichaju na chasu..
i pored svega toga u odeljenju ima puno shtekara,koji se istrtljaju i na kraju u ovom sluchaju stize spisak,ma baxuzi smo,ali bice mi zao kada se budemo rastajali na kraju..:cry:

to sve zavisi kakva ti je skola,a te slihtare sto sve izdaju kod nas u razredu prolaz vrlooo loooseeee

hmmm kod nas se ne dobije ukor prilikom kolektivnog bezanja :|
a inace se za obicna bezanja dobije samo neopravdani, razredna je okej povodom toga, pa mislim da taj jedan neopr. i jeste dovoljna kazna, kao sto je i zakonom predvidjeno!

uvek je to 8/4 pravilo neshto,chak od pochetka,kad sam krenula u prvi razred bili smo najbuchniji,zato mnogim nastavnicima treba puno da uspostave kontakt sa nama.......da bi uspeli neshto da isprichaju na chasu..
i ja sam bila 8-4 :D:D:D i mi smo bili najgori, uvek!

hmmm kod nas se ne dobije ukor prilikom kolektivnog bezanja :|
a inace se za obicna bezanja dobije samo neopravdani, razredna je okej povodom toga, pa mislim da taj jedan neopr. i jeste dovoljna kazna, kao sto je i zakonom predvidjeno!

i ja sam bila 8-4 :D:D:D i mi smo bili najgori, uvek!

tradicija ide s kolena na koleno....
poshto su nam se menjali nastavnici srpskog,jednom prilikom nastavnik nash nije vishe mogao da nam predaje,i zato je pochela da neka druga daje chasove.

kada joj je predavao 8/4 rekao je:''Evo ti 8/4 i moje saucheshce!!!":rolleyes:

@teMA

Pobegli danas kolektivno,ishli smo da gledamo fudballlll....:D:D

U osnovnoj sam bio 3,sad sam 7,najgore od. u cacanskoj gim. po svemu(preko 900 izostanaka u prvom polugodistu(opr. i neop. zajedno)). Danas koliko smo bili mirni,profesorka matemetike nije vise mogla da izdrzi pa je u sred casa izasla iz ucionice!!!!:mrgreen::cool:;-):lol:

Auuu ***....
Mene samo jednom nastavnik zike izbacio..jer sam imala zvaku!
Ma daaaajte ljudi, taj covek je kis....
I to je bilo sad na polugodje.
Ali sigurno cu za kraj godine imati oko 20-30 neopravdanih, jer ne idem na veronauku...
Brate pa ko je lood da kad ima 4 casa, ide 6og na VERONAUKU!
O.O

ja od pocetka skoleske godine nijednom nisam otisla na veronauku,ali nijednom,ta nova nastavnica me ne poznaje!i nista!
al gadno ej kad pocnes da bezis nema stajanja,bukvalno pocinjes da bezis cim ti se bezi u svakom trenutku

Back