Bezanje sa chasova....

hm...nisam pristalitza kolektivnih bezanja...zato yvek pobegnem sama eventyalno sa dve tri drygaritze i to je to...ako ti se bezi bezish sam shta ima da nagovarash dryge...y jednom i y drygom slychajy dobijash neopravdani ;p
ja bezim dok ne naredjam 7-8 ;p
preproshli ponedeljak mi je bio najzeshtji...na prvom sam bila na drygom nisam na tretjem jesam na chetvrtom nisam na petom i shestom jesam ;p

eh ta shkola...

Ja sam pobego par puta...nema shta da mi zagusti...uglavnom me izvuce nast.likovnog...``ja sam shatro veeeeliki talenat`` pa mi onda opravda....a za kontish pushkice najjache na svetu...
Snimicu se kako pravim pa me skinite malo...dobra je fora...ali ako ste veshti za sakrivanje istih...!

mi smo kao trebali da bezimo pre neki dan sa istorije a na fizici jedna drugarica napravi spisak sa imenima pa da napise svako ko hoce ko ne i nastavnik nadje taj spisak , da ga nastavnici istorije i ....

lepo se zavrsilo

ovaj:roll:....
taj spisak bi ishao prvo kod svakog iz ruke u ruku i naravno na kraju kod vrhovne-direktorke:evil:

e onda bi doshla kod nas na chas i drala se pola sata,onda bi nas ta nastavnica smarala o tome kako smo hteli da pobegnemo sa njenog chasa,a onda bi nas sve pitali i dobili bismo svi kecheve jer ih bash briga za nas,nego samo da se istresu na nas...i onda bi bili kod razredne i ona bi nam neshto prichala,a mi mrtvi ladnio sa smanjenom ocenom iz vladanja,kao face........:mrgreen:

Obozavam svoju shkolu(ovo pricham ironichno,jer se vec jedanput sve desilo...):evil::evil::evil:

Ja u osnovnoj nisam bezao.....mnogo....
ali sad..............kewa mi radi u bolnici pa sam jednom prilikom uzeo list za opravdanje i jedan pecat sa gomile..............Listove sam iskopirao i kupio mastilo za pecate!!! Sa tim mi razredna ne moze nista!!!!!

ovaj:roll:....
taj spisak bi ishao prvo kod svakog iz ruke u ruku i naravno na kraju kod vrhovne-direktorke:evil:

e onda bi doshla kod nas na chas i drala se pola sata,onda bi nas ta nastavnica smarala o tome kako smo hteli da pobegnemo sa njenog chasa,a onda bi nas sve pitali i dobili bismo svi kecheve jer ih bash briga za nas,nego samo da se istresu na nas...i onda bi bili kod razredne i ona bi nam neshto prichala,a mi mrtvi ladnio sa smanjenom ocenom iz vladanja,kao face........:mrgreen:

Obozavam svoju shkolu(ovo pricham ironichno,jer se vec jedanput sve desilo...):evil::evil::evil:

kod nas ne bi bilo tako!mozda tek kada bi pobegli ali da pronadju neki papir,pa ja mogu da pisem sta hocu gde pise da ja to moram da uradim sto napisem!totalna glupost

jao a ja moram da se mucim da idem svako jutro kod lekara i glumim bolestinu da bi mi dala opravdanje za fizicko,i to ne mogu stalno da radim jer mi je jednom rekla aman dete ti si stalno bolesna,,

ali ima moj drug na kompjuteru sve ti kako treba i on samo istampa.....i gotovo

Back