Bezanje sa chasova....

XaXaXaXaXaXa,sad neshto razmishljam,znate onu scenu sa lajanja na zvezde:
ne sme se bezati sa chasova!
a ovi ga nose i vichu sme,sme,sme
Do 4/2 me podseca na moje 8/4,sve smo uradili iz tog filma,samo mislim ima josh do kraja godine moci cemo josh mnogo toga da uradimo!!!!hehehehe

XaXaXaXaXaXa,sad neshto razmishljam,znate onu scenu sa lajanja na zvezde:
ne sme se bezati sa chasova!
a ovi ga nose i vichu sme,sme,sme
Do 4/2 me podseca na moje 8/4,sve smo uradili iz tog filma,samo mislim ima josh do kraja godine moci cemo josh mnogo toga da uradimo!!!!hehehehe

joj obozavam taj film,uvek pucam od smeha,a najgori je onaj streber sto ne sme da bezi onaj mali prcasti malo puniji,e imam takvog identicnog u razredu i po izgledu i ponasanju!!!!

Ma ima tih kraljeva :D ... Nas prof. latinskog redovno pustao sa casa... Lik dodje mrtav pijan, bazdi na pivo, dovoljno je da ga pomirises i ti odmah dobijes veliki procent alkohola u krvi :D ... Ali je zato lik :D. Dodje na cas, zapise cas i pusti nas :)

@Twins YeAH ali ova tvoja vazi za fenomena :D

Mi tako zajebemo latinku da nam ne predaje nista,tako sto zapocnemo temu o Hariju poteru a ona se na to pali k'o natrijum
mrzi naucnu fantastiku
A dok ona prica mi radimo sta hocemo,milina brate

o kakva slucajnost,evo vec 3 dana nisam pobegla sam casa!nabijala sam keceve iako o tome pre godinu dana nisam mogla ni da sanjam,uf da imam 3 keca da mi je to neko pre reko ,rekla bih mu da sere!ali eto,al evo menjam se stvarno!jutros sam cak procitala 2 puta lekciju iz geosa.i to je nesto ,mora odnekud da se pocne!a kad pocnem.......ima da razbijam sveeeeeeeee:):)

Back