Bezanje sa chasova....

[/COLOR]

ne postoji

o da postoji.
i veoma je stvaran...i opipljiv:mrgreen:
hehe

Kazite mi sta je lose u tome biti streber???Ne razumem

pa...i nije lose ako izuzmemo da te podrugljivo nazivaju streberom, a zna se kakve osobine se vezuju za strebera: recimo jako dosadan, prepotentan, a i cesto neinteligentan

samo sto je za danasnju decu streber svaki koji ima cetvorke i petice
a sta je onaj koji buba napamet gradivo i samo misli na ucenje, a zabava je za njega strani pojam, ne bezi sa casova i kada bezi ceo razred
superstreber:confused:

Pa ne mislim ja na to.Kad kazem streber ne pomislim na nekog ko buba sve napamet.Nego jednostavno na nekog ko zeli da se obrzuje,da sazna vise.Onog ko je u potrazi za znanjem recimo.

pa to ti nije streber.
onda bi to znacilo da je streber svaki koji zeli da zavrsi srednju i upise faks,i cak se jos usavrsava, umesto da batali sve posle osmeg razreda osnovne.

@tema
cini mi se klinci sve vise i vise beze sa casova da bi se hvalili kako beze

U osnovnoj sam samo jednom pobegao zajedno sa celim razredom, posle isla razredna da nas ganja :)
A u gim. uuuhuuuuu :D
Ali ja bezim samo na kuluran nacin :) ... Ili zakasnim na prva 2-3 casa pa izlafinam da nije bilo busa :D
Ili ne dodjem ceo dan u skolu :D

najjace je bilo kada nisam dosla na 1. cas i krenem ja na 2. kad sretnem ove i krenem sa njima da blejim a oni posle najebali sto su pobegli a mene niko nista nije pitao jer nisam bila ni na prvom,tako da ja,,nisam pobeegla,,

Pa ne postoje shtreberi postoje samo uchenici koji konstantno uche jer zele neshto da urade u zivotu i to je to(nazovite ih kako hocete,ali mislim da je ta vrsta ponizavanja veoma ruzna)
ja nisam ta koja konstantno uchi ali kad hocu da nauchim neshto za dobru ocenu onda to se trudim bash bash,a kada bash ne zelim da uchim onda mi se to tako i vraca.....
Imam ja u odeljenju takvu osobu,ali ona previshe ogovara,ili ona neshto uradi pa mi ispashtamo,a ona je poshteno pametno detence

Back