Iris - bgfs
Obećava
- Poruka
- 65
Ja bash i ne bezhim... kada me smori shkola... ili kada mi se ne radi fizichko... ja odglumim da mi je uzhasno loshe... da powracam.... i papa shkolo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se stalno izvlacim za fizicko, mrzi me da radim, a posto sam prosle godine nekoliko puta nosila gips, samo kazem da me boli ruka i ne moram da radim.....![]()
Prva tri razreda sam bila najbolja u fizickom, i onda je jednostavno pocelo da me mrzi sve da radim.....A ovako kad radim, tj kad ga radim, sednem sa drugaricom uz zid i vezujem pertle 45 min...Ili ga ne radim. A mora da mi da 5 jer mi treba za prosek. A kad smo napolju onda se jednostavno izgubim.
![]()
Ali volim da igram odbojku, jer mi nikad ne igramo onu pravu nego samo padamo i lomimo se za loptom. Njavise nam je uspelo da 20 puta udarimo loptu. To je rekord...![]()
ne mogu zbog lakija da pricam,poznaje me mali................pa NIKAD U ZIVOTU
ja se samo zalazem za medjunarodno pravo tako da sam juce pobjegla sa 2-3 i posla na protest u pg da sacuvam kosovo.........mislim da sam dala svoj doprinos sto se ticeSRBA SREDNJOSKOLACA U CG.........xvala ,xvala![]()