Bezanje sa chasova....

Prva tri razreda sam bila najbolja u fizickom, i onda je jednostavno pocelo da me mrzi sve da radim.....A ovako kad radim, tj kad ga radim, sednem sa drugaricom uz zid i vezujem pertle 45 min... :D Ili ga ne radim. A mora da mi da 5 jer mi treba za prosek. A kad smo napolju onda se jednostavno izgubim. :D

Prva tri razreda sam bila najbolja u fizickom, i onda je jednostavno pocelo da me mrzi sve da radim.....A ovako kad radim, tj kad ga radim, sednem sa drugaricom uz zid i vezujem pertle 45 min... :D Ili ga ne radim. A mora da mi da 5 jer mi treba za prosek. A kad smo napolju onda se jednostavno izgubim. :D

mi kad imamo napolju ja odem da se shetam sa drugaricom oko shkole...
a u sali sednem na klupu ili igram stoni tennis...

JA znam kad ocu da pobegnem s chasa bezima na fizichko,ali ne volim da ga radim pa to ti je.Shta cu kad sam lenja..........
e da sada ja treniram odbojku.i ja sam osmakinja i nash rekord je takodje 20 shta cu kad nashe devojke vash ne znaju da igraju......................................

ne mogu zbog lakija da pricam,poznaje me mali................pa NIKAD U ZIVOTU
ja se samo zalazem za medjunarodno pravo tako da sam juce pobjegla sa 2-3 i posla na protest u pg da sacuvam kosovo.........mislim da sam dala svoj doprinos sto se ticeSRBA SREDNJOSKOLACA U CG.........xvala ,xvala;)

Ako cete vjerovat u masinsku kad je kisa,ispred skole ima neki slivnik, nas 5-6 stanemo tu,malo se istusiramo i pravac kod razrednog koji je bio legenda prava ,odma "Ajte djeco kuci" , ili kad opravdava casove ,samo mu recemo
-Bio sam s djevojkom zadnja 3 casa - ON - "A sine tako treba,samo pazljivo,opravdano"
-Ogladnio sam profesore pa nisam bio zadnja 2 casa - ON - "A jesi moga posle skole da jedes-Aj opravdano"

Znaci nismo se savijali na casove taj 3 razred dok nam je on bio razredni :)

Back