Bezanje sa chasova....

Za sada nisam nikada bezala .. i kada bi se dogovorili.... jedan bi rekao da nece pa i drugi i treci i tako redom..... a da .... kada u danu imam 2,3 predmeta koja nisam bas naucila i uvezbala a pismeni je ...ceo dan ostanem kod kuce.... To nije bezanje...

to ,,****** iz moje kuce,, se odnosi na moju majku iako ona nije ***** naravno ,to pokazuje koliki je kreten.ja pitam mama ceo dan si bila kuci nisi imala teren vec samo dogovore oko toga a ona kaze idi da ucis.znam da nije lepo to neposovanje a ko mene postuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znam da ovo govorim sa zarlogom iako se mnogi nece sloziti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i odnosi se na mog brata strava!!8):D

to ,,****** iz moje kuce,, se odnosi na moju majku iako ona nije ***** naravno ,to pokazuje koliki je kreten.ja pitam mama ceo dan si bila kuci nisi imala teren vec samo dogovore oko toga a ona kaze idi da ucis.znam da nije lepo to neposovanje a ko mene postuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!znam da ovo govorim sa zarlogom iako se mnogi nece sloziti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i odnosi se na mog brata strava!!8):D

koliko gluposti i maloumnosti proizilazi iz ovih tvojih poruka:|:|:rolleyes:

Ako prestanesh sad da pishesh,pomislicu da tvoja glupost poznaje granice...
Ali,poshto verovatno neces....:neutral:

Pa ako gledamo bukvalno kao ti,keva i ne mozhe da ti bude derPe...zar ne?
Sem ako nemash ...khm.."mushku kevu"...ali onda ni ti ne bi postojala...xD
Ja ne znam za shta ti njih smatrash,pe.dere,kretene,ili bilo shta drugo...ali shvati da su ti prvenstveno RODITELJI.....

ja ne znam sta mi se dogodilo,pocela sam sad u 7 razredu u 2.polugodistu da bezim svaki dan bar sa jednog,a bila sam tako fino dete,jak vrlodobar,primerno vladanje,dosuse uvek veliku jezicinu,tako kazu profesoru i drugovia sad 4 iz vladanja jer sam nekog isamarala a ja ne mogu da se setim koga,svaki dan dobijem po jednog keca,za sad imam 3 al zamalo 5.stalno bezim sa ruskog,biologije,likovnog,fizickog jer je dosadno,jos nisam toliko slobodna da pobenemsa mate jer bi me rayredna urnisala,moje drugarice su pickice bezim skoro stalno sama

E, duso, u sta si se ti upetljala... :roll:
U 7. osnovne imas 4 iz vladanja zbog bezanja... Sta ces ti raditi u srednjoj? :roll:

E, duso, u sta si se ti upetljala... :roll:
U 7. osnovne imas 4 iz vladanja zbog bezanja... Sta ces ti raditi u srednjoj? :roll:

pa zato i kazem ne znam sta mi se dogodilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!e da i postoji velika greska nemam 4 iz vladanja zbog bezanja posto imam 2 nepravdana,niko skoro i ne upise cas,4 iz vladanja imam jer sam se zezala sa drugom i osamarila ga onako bezveze mi se zajebavali,to j evidela neka nastavnica i ja sam pala!!!!!!!!!!inace zbog toga ti niko nista nece reci nego smo imali neke probleme izmedju decaka i devojcica u razredu pa su nam strogo zabranjene,, fizicke komunikacije,,

Ima vremena...zeleces ti da te ona smara pre nego da ides u skolu!!!:lol:
shibby

joj ali sto je najgore ja volim da idem u skolu majke mi iako volim da bezim,smaranje je u skoli a sta da radim po ovoj zimi sedim za kompom ceo dan pa crkla bi.........mislim sada mozda i nebi ali pre nekoliko mesei nisam mogla sebe da zamislim,aj bezi sad kad sam dobila boginje pa 1 mesec kuci,pa ja sam se ubila molila sam doktorku da me pusti iako je tek bila 3.nedelja sta ces takva sam,to je zbog zajebncije u skoli:mrgreen:

ma mi se kao dogovorimo i na kraju nista ne bude,zato ko hoce da pobegne pobegne,ja i sama odem sa casa,jer su se devojcice dogovorilie bilo nam dosadno na likovnom i sad kao idemo na kraju niko nece ja kazem aj vidimo se sutar ujutru na 2 casu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!li pobegnem sa decacima,kad smo bili u ok odnosima

Back