Bezanje sa chasova....

Mene nije briga za neopravdane,ni za ocenu iz vladanja...Bezim jedino ako rizikujem da dobijem keca,i to samo kad je zesca frka,tipa kraj godine,jer sam tada pod velikim pritiskom...Imala sam prosle godine 3 iz vladanja,i ne mislim da je to smak sveta.I uvek sama bezim,lakse mi je ,jer ne zavisim ni od koga...

ja kad mi prigusti ladno odem kući... a ne kao neki moji drugovi- uspanične se i vide ih svi iz škole... ja, kad sam jednom bježala viđela me samo čistačica i veli mi ona:đe ćeš mala, da nećeš da bježiš? ja joj samo ladno: što tebe boli uvo đe ću ja, radi svoj posao..:mrgreen:-bože... kako sam bezobrazna..

E bas si looda jbt!
Mislim da je glupo da se cistacice potcjenjuju jer ima ih i kod mene svakakvih i normalnih i onih koje te ganjaju usisivacem po skoli pa im ja nikad ne odgovaram drsko!

Jao chistachice...:roll:
Ja bila na nekoj svadbi i kaze meni zena koja je inache chistachica u mojoj shkoli: ''U koju shkoli ti idesh mala?''
- Mihajlo Pupin
- A koju smenu?
- Neparnu,sedmi sam razred.
- Ooo kako te nisam prije primetila,sad cu da pazim na tebe...

:shock: Shta ona ima da pazi na mene,kao da ima 3-4 god pa ne umem sama...:roll:

Jao chistachice...:roll:
Ja bila na nekoj svadbi i kaze meni zena koja je inache chistachica u mojoj shkoli: ''U koju shkoli ti idesh mala?''
- Mihajlo Pupin
- A koju smenu?
- Neparnu,sedmi sam razred.
- Ooo kako te nisam prije primetila,sad cu da pazim na tebe...

:shock: Shta ona ima da pazi na mene,kao da ima 3-4 god pa ne umem sama...:roll:

a sta ces standardne babske price...prije da ce te do sutra zaboraviti nego da ce te paziti....:lol:

ja nikad nisam pobegao....uvek polako izadjem na vrata...bez zurbe...:D:D...sto bi bezao niko me ne juri...:lol: :D:D:D...e sad ozbiljno...10 puta u mesecu...u proseku..ali fazon je u tome sto imam 5 neopravdanih....znaci strasno...:D:D:D

Mene su par puta terali da pobegnem sa gradjanskog, a ja nisam htela zato sto mnogo volim nastavnicu ( malo smesno).Tako da jedna trecina pobegne, truga trecina se zali na bolove u glavi,stomaku,nozi....( ma sta sve nece izmisliti). I onda ostane treca trecina koja se zajebava ili nas nastavnica pusti kuci. Ali zato ja nagovorim nastavnicu da nikad ne upise ove koje beze i svi zadovoljni-0 ovi pobegli, ja se dopisujem ili slusam muziku.

Mene su par puta terali da pobegnem sa gradjanskog, a ja nisam htela zato sto mnogo volim nastavnicu ( malo smesno).Tako da jedna trecina pobegne, truga trecina se zali na bolove u glavi,stomaku,nozi....( ma sta sve nece izmisliti). I onda ostane treca trecina koja se zajebava ili nas nastavnica pusti kuci. Ali zato ja nagovorim nastavnicu da nikad ne upise ove koje beze i svi zadovoljni-0 ovi pobegli, ja se dopisujem ili slusam muziku.

i ja gotivim mog profu koji mi predaje gradjansko :D extra lik :D ali mislim koja je fora da bezis sa gradjanskog :roll:

Back