Bez prenemaganja !

Paula

Wignerova Prijateljica
VIP
Poruka
41.034
Hajde žene budite iskrene i kažite da li muškarac treba da bude u nečemu (što vi cenite) dominantan u odnosu na vas da biste se zaljubile ?

Recimo, odličan je u tome i tome, sposoban je, zna sa ženama i dobro tucca, zaradio je dosta novca pošteno svojim znanjem i sl, ima neke škole koje cenite i sl., duhovit je više od vas.. /sve ili, ne i/

Jel moguće da se žena zaljubi u nekog ko ima sve neke osobine koje ona ne ceni? Ko baš ni u čemu nije sposobniji od nje?

To povodom teme o muškarcima koji su sami.. ;)

Hajde žene budite iskrene i kažite da li muškarac treba da bude u nečemu (što vi cenite) dominantan u odnosu na vas da biste se zaljubile ?
u svemu?
Recimo, odličan je u tome i tome, sposoban je, zna sa ženama i dobro tucca, zaradio je dosta novca pošteno svojim znanjem i sl, ima neke škole koje cenite i sl., duhovit je više od vas.. /sve ili, ne i/
mora da bude zreliji,stabilniji,smireniji (jer ja umem da odlepim na sva tri fronta),da ume da reaguje i da smiri.. ne znam koliko novca je mnogo,svakome je to druga cifra..ne zanimaju me mecke,stanovi i sl. ali mora da bude sposoban i snalazljiv,ne zanimaju me ni fakulteti ali "neznam" mi bode oci..ne dopadaju mi se i ne idem uz blage karaktere,nekoga ko ne zna sta zeli,ko je u fazonu "videcemo" pa razmislja 5 dana i sl,nekoga ko je usporen,miran..
Jel moguće da se žena zaljubi u nekog ko ima sve neke osobine koje ona ne ceni? Ko baš ni u čemu nije sposobniji od nje?
ne verujem,ne pijes ni kafu da nekim takvim,
ima i nas zena i nista nam ne fali :mrgreen:

u svemu?

mora da bude zreliji,stabilniji,smireniji (jer ja umem da odlepim na sva tri fronta),da ume da reaguje i da smiri.. ne znam koliko novca je mnogo,svakome je to druga cifra..ne zanimaju me mecke,stanovi i sl. ali mora da bude sposoban i snalazljiv,ne zanimaju me ni fakulteti ali "neznam" mi bode oci..ne dopadaju mi se i ne idem uz blage karaktere,nekoga ko ne zna sta zeli,ko je u fazonu "videcemo" pa razmislja 5 dana i sl,nekoga ko je usporen,miran..

gotivim te jako, bez sale, bas dajes dobre odgovore

summer beach GIF

Moze da cijeni neke njegove osobine sto ne znaci da je dominatan, moze da cijeni njegov humor ili da je dobar slikar ili neki drugi umjetnik, da je dobar otac, dobrota,znam tipa koji je sam odhranio cerku, zena ga ostavila sa djetetomi i zene veoma cijene njegovu dobrotu ,da imaju zajednicke ciljeve u zivotu. da zna da je razvedri, da je smiri kad je panici bez razloga itd itd. To natjecanje da je neko dominatan je za mlade cure i faza u zivotu koja bi trebala da prodje bar nakon 30te godine.

Isto pitanje moze da se postavi i muškarcima sta žena treba da ima da se zaljube ili barem da ih privuku za nesto vise a ne samo za sex...
To povodom žena koje su same;)

Moze da cijeni neke njegove osobine sto ne znaci da je dominatan, moze da cijeni njegov humor ili da je dobar slikar ili neki drugi umjetnik, da je dobar otac, dobrota,znam tipa koji je sam odhranio cerku, zena ga ostavila sa djetetomi i zene veoma cijene njegovu dobrotu ,da imaju zajednicke ciljeve u zivotu. da zna da je razvedri, da je smiri kad je panici bez razloga itd itd. To natjecanje da je neko dominatan je za mlade cure i faza u zivotu koja bi trebala da prodje bar nakon 30te godine.
ok, u pitanju jue šta znači reč dominantan . nisam milsila na nešto loše, već na osobine koje su istaknute, na nekog koji ima nek dobre osobine kojima dominira (neko možda voli i loše osobin, to sad ne znam)

U opštem smislu:
Dominantan opisuje ono što je najvažnije, najistaknutije ili ono što ima najveći uticaj u nekoj situaciji ili okruženju.
U psihologiji:
Dominantan se može odnositi na osobu koja preuzima kontrolu, koja je samouverena i koja utiče na druge.
U biologiji:
Dominantan gen ili osobina je ona koja se ispoljava u fenotipu, čak i kada je prisutan i recesivan gen.
U umetnosti:
Dominanta može biti boja, lik ili element koji privlači najviše pažnje i ima najveći uticaj na posmatrača.

u svemu?

Zato mnoge vole 10-15 godina starije muskarce.

Dominantan? Ni slučajno! Na bilo kakvu vrstu dominacije, sa bilo koje strane, njegove, moje, dobijam osip po telu, kreće blaga glavobolja, želja da napustim prostoriju, objekat, državu... Te komparacije, nadmudrivanja, ja sam ti si, pa tvoja energija, pa moja energija, kompatibilnost, želje, planovi, mogućnosti... Ma jok.

Ja se lepo zaljubim u startu u totalno pogrešnu osobu. Ono - niđe veze ni sa čim. I tek kada se zaljubim hvatam se za glavu i razmišljam šta ću i kako ću. Kao pravo zrelo žensko.

Back