Otocac187
Početnik
- Poruka
- 8
Ako hoceš da Beyonce dodje u Srbiju možeš glasati na http://www.petitionpro.com/
Tako što ceš ukucati Beyonce in Serbia (prvi predlog)i potpisati se.![]()
A sto ce mi sad kad je udata ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako hoceš da Beyonce dodje u Srbiju možeš glasati na http://www.petitionpro.com/
Tako što ceš ukucati Beyonce in Serbia (prvi predlog)i potpisati se.![]()
Ja kad je vidim,dzega mi se prevrne!!!Da mi peva u dvoristu,zatvorio bih prozor i pojacao muziku do kraja....niti da je vidim,niti da je cujem!!!Ne znam ko mi je odvratniji - ona ili onaj njen debeli makro!
Prvi put da se slozim s tobom...Ja kad je vidim,dzega mi se prevrne!!!Da mi peva u dvoristu,zatvorio bih prozor i pojacao muziku do kraja....niti da je vidim,niti da je cujem!!!Ne znam ko mi je odvratniji - ona ili onaj njen debeli makro!
Prvi put da se slozim s tobom...
Beyonce je kretenka izjawila je da je njena muzika samo za crnce.....
Tooooo.Jedva čekam.Ona je tako strava.
Bijonse mi te volimo!!!!![]()
Bas tako...I pre bi da nju zivu oderu pa da neka zebra nosi bundu od beyonce.Beyonce je kretenka izjawila je da je njena muzika samo za crnce tako da nema shanse da cu da potpishem bila shta u njenu korist,mogu samoda potpishem da je zatwore zbog noshenja krzna
Svaka cast onome ko moze da je gleda i slusa duze od 3 min.Ne zelim da je vidim u Srbiji, al ono nek dodje slobodno, ako ima nekoga ko hoce da je vidi, al licno ne bih isaaaaao nikad na njen cert...
Ja kad je vidim,dzega mi se prevrne!!!Da mi peva u dvoristu,zatvorio bih prozor i pojacao muziku do kraja....niti da je vidim,niti da je cujem!!!Ne znam ko mi je odvratniji - ona ili onaj njen debeli makro!
U Srbiji ne postoje bine tolikih razmera.Njeno dupe ne moze stati na binuZapravo bina ce propasti
![]()
Odveo bih ja nju negde da bere pamuk....kao i one za koje pravi muziku!
Aha...''Josh jedna nova pop zvezda'' a ppjavila se pre deset godina...I nije pop nego R'n'B. I sta tek onda svi mi ostali da kazhemo za Tokio Androgin Hotel i ostale kvazi boy bendove,ups pardon ''rock'' sto slusha pola foruma pa ne vidish mene da idem da vredjam,ukoliko naravno,vredjanje ne pocnete prvo vi...