Beyonce,talenat ili samo dobar izgled?

Beyonce je kretenka izjawila je da je njena muzika samo za crnce tako da nema shanse da cu da potpishem bila shta u njenu korist,mogu samoda potpishem da je zatwore zbog noshenja krzna
Bas tako...I pre bi da nju zivu oderu pa da neka zebra nosi bundu od beyonce.:vudu:
Ne zelim da je vidim u Srbiji, al ono nek dodje slobodno, ako ima nekoga ko hoce da je vidi, al licno ne bih isaaaaao nikad na njen cert...
Svaka cast onome ko moze da je gleda i slusa duze od 3 min.
Ja kad je vidim,dzega mi se prevrne!!!Da mi peva u dvoristu,zatvorio bih prozor i pojacao muziku do kraja....niti da je vidim,niti da je cujem!!!Ne znam ko mi je odvratniji - ona ili onaj njen debeli makro!
:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth:
Njeno dupe ne moze stati na binu:lol:Zapravo bina ce propasti:lol:
U Srbiji ne postoje bine tolikih razmera.

:klap:

Aha...''Josh jedna nova pop zvezda'' a ppjavila se pre deset godina...:roll: I nije pop nego R'n'B. I sta tek onda svi mi ostali da kazhemo za Tokio Androgin Hotel i ostale kvazi boy bendove,ups pardon ''rock'' sto slusha pola foruma pa ne vidish mene da idem da vredjam,ukoliko naravno,vredjanje ne pocnete prvo vi...

Aha...''Josh jedna nova pop zvezda'' a ppjavila se pre deset godina...:roll: I nije pop nego R'n'B. I sta tek onda svi mi ostali da kazhemo za Tokio Androgin Hotel i ostale kvazi boy bendove,ups pardon ''rock'' sto slusha pola foruma pa ne vidish mene da idem da vredjam,ukoliko naravno,vredjanje ne pocnete prvo vi...

Ko ti brani da ides i vredjas.....onda se fanovi popale,i bas bude zanimljivo....
Forum je za diskutovanje.Gde pise da mozes da prisustvujes temi samo ako si fan ili imas samo reci hvale?!

Poslednja izmena:

Back