Nikako mi nije jasno sta je tu ritam i bluz?
a za temu: nista od ponudjenog
Pa,ovaj,ukoliko vecina nije primetila veliki deo danasnjeg R'n'B-a nema bluza i krivo mi je shto se vecina uvek okomi na Beyonce koja je,cisto reda radi da podsetim tu vec deset godina { ne mozes opstati toliko dugo bez talenta,zao mi je } a zaboravljate Cassie, Danity Kane i josh tra la la r'n'b-ovce koji sve zvuce slicno jedni drugima bez imalo razlike...
I josh jedna stvar { nemojte se uvrediti na ovo}....Deo devojaka u Americi )koje su u tom posli} ,a i svugde se izgladnjuju kako bi izgledale prelepo i vitko,pravila koja im diktiraju mediji,po uzoru na vitke slavne licnmosti i stalno se zale kako se od njih trazi savrsenstvo i uzimaju te neke ''idole'' za uzor i onda dodje Beyonce koja je zadovoljna sa sobom,malo...Punija,

da se tako izgrazim,izjav;juje da treba biti zadovoljan svojim telom,i bla bla i osuju je drvljem i kamenjem ''debela'' bla bla samo shto....Shta? Mislim,ljudi traze savrsenstvo i pate {NEKI} da bi ga dostigli i pokazes im npr. Beyonce ili Liv Tyler{koji su zadovoljne svojim telom i trebale bi da im sluze za uzor} i pljulju ih....
@Krang Vidish,i to shto kazesh....
@Kejti...Ne bih rekla....Zaboravila si onda I Kat De Luna,PCD, Fergie....
Usput,da dodam, za razliku od 90 posto pevacica u R'n'B-u Beyonce niko nikad nije mogao da cuje makar i u jednoj pesmi kako kazhe '' Yo, I'm better than yo bi*ch!''
'' I'm, like he's on some other sh*t''......Ona je,makar meni,prava dama...A i textovi su joj lepi. Poslusajte IF I WERE A BOY