Beyonce,talenat ili samo dobar izgled?

Aha...''Josh jedna nova pop zvezda'' a ppjavila se pre deset godina...:roll: I nije pop nego R'n'B. I sta tek onda svi mi ostali da kazhemo za Tokio Androgin Hotel i ostale kvazi boy bendove,ups pardon ''rock'' sto slusha pola foruma pa ne vidish mene da idem da vredjam,ukoliko naravno,vredjanje ne pocnete prvo vi...

Nikako mi nije jasno sta je tu ritam i bluz?

a za temu: nista od ponudjenog :)

Nikako mi nije jasno sta je tu ritam i bluz?

a za temu: nista od ponudjenog :)

Pa,ovaj,ukoliko vecina nije primetila veliki deo danasnjeg R'n'B-a nema bluza i krivo mi je shto se vecina uvek okomi na Beyonce koja je,cisto reda radi da podsetim tu vec deset godina { ne mozes opstati toliko dugo bez talenta,zao mi je } a zaboravljate Cassie, Danity Kane i josh tra la la r'n'b-ovce koji sve zvuce slicno jedni drugima bez imalo razlike...
I josh jedna stvar { nemojte se uvrediti na ovo}....Deo devojaka u Americi )koje su u tom posli} ,a i svugde se izgladnjuju kako bi izgledale prelepo i vitko,pravila koja im diktiraju mediji,po uzoru na vitke slavne licnmosti i stalno se zale kako se od njih trazi savrsenstvo i uzimaju te neke ''idole'' za uzor i onda dodje Beyonce koja je zadovoljna sa sobom,malo...Punija,z:) da se tako izgrazim,izjav;juje da treba biti zadovoljan svojim telom,i bla bla i osuju je drvljem i kamenjem ''debela'' bla bla samo shto....Shta? Mislim,ljudi traze savrsenstvo i pate {NEKI} da bi ga dostigli i pokazes im npr. Beyonce ili Liv Tyler{koji su zadovoljne svojim telom i trebale bi da im sluze za uzor} i pljulju ih....

@Krang Vidish,i to shto kazesh....

@Kejti...Ne bih rekla....Zaboravila si onda I Kat De Luna,PCD, Fergie....

Usput,da dodam, za razliku od 90 posto pevacica u R'n'B-u Beyonce niko nikad nije mogao da cuje makar i u jednoj pesmi kako kazhe '' Yo, I'm better than yo bi*ch!''
'' I'm, like he's on some other sh*t''......Ona je,makar meni,prava dama...A i textovi su joj lepi. Poslusajte IF I WERE A BOY :)

Poslednja izmena:
I meni je jako lepa ta pesma :) Ima ona dosta takvih na albumima,samo ih ne pushta.....A za razbacivanje...A dobro..Malo se unese,shto mi nimalo ne smeta :)

I da dodam za to da je cisto komercijalna i bla bla...Pitam se kako onda Terraira Mary, PCD, nisu pevale sa Tinom Turner u duetu? I sad ce se javiti neko ko ce reci da Tina Turner ne zna da peva......To da r'n'b nije vishe ono shto je bio,nazalost istina je,razumem one koje su slusali i josh i dalje slusaju Arethu Franklin pa se zeste...Ali tako je skoro u svakom muzickom pravcu sada.

Poslednja izmena:
Da li je ona jos jedna nova pop zvezda,koja svet hoce da osvoji i glasom i stasom,ili samo glasom,ili samo stasom,vase misljenje?

Pa ja stvarno ne znam....peva ko slavujče pred klanje, a stas....au....a i nova je ko moja prababa.........pih....da je neka naša zvezdica ovo bi bilo ko naslov u Skandalu....Stvarno velika filozofija....da li je u pitanju talenat ili samo dobar izgled....pa ja neću moći da jedem dok to ne rešim.....

Poslednja izmena:
Niti sam njen fan, niti sam ljubitelj ove novopecene muzike koja se vrti na MTV-u, ali kad sagledamo kakve sve pjesme danas pusta MTV, Beyonce se moze pohvaliti i sa stasom i sa glasom, posebno sa stasom.
Ova su vam slova previse sitna, pa evo malo da odmarate oci::D
07_beyonce_10.jpg

Ma,do yaya su joj pesme,nema sta....a i nastup....kad pocne da mlati onom glavinom....kao krava kad tera muve...ali da ne bi debelog makroa,nista od nje.
Ona je bar nasla sponzora dok ostale sirotice iz bivse joj grupe ostadose na cedilu.

Ona se proslavila mnogo ranije i ne zahvaljujuci Jay Z-ju i to josh kad je imala sedam godina,a sa osam je imala prvu audiciju za zensku grupu.Pa je onda njen cale dao otkaz na svom poslu da bi mogli da ih podrzavaju,...Njega je upoznala kasnije kad joj slava nije trebala,jer je vec imala.I ne kontam zasto,cim neka jebena grupa prestane s radom svi to moraju obavezno da povezu sa svadjama,jedna drugoj kopaju oci bla bla...Ne,previse je tesko da se poveruje da su se normalno rastale ,shto jednostavno kad mozemo komplikovano.....z:(( Ja bar grupu nikad nisam gledala kao ''Beyonce and the rest'' vec su mi sve bile jednake...Ako mozes postati toliko slavan kao one bez talenta da mi neko pojasni kako Paris Hilton nije najpoznatija pevacica sveta do sada,a eto,ima para koliko hocesh da kupi najbolje menadzere...Morash imati ono somethin' somethin' da bi uspeo...Isti razlog shto je Colin Farrel slavan a ne hiljadu njemu slicnih lepotana,a ima ih na bacanje,.....

Lepa je, nervira me sto previse pokusava da se dokaze time sto zavija, a vadi je jedino to sto je crnkinja, sve imaju snazne i lepe glasove. I primetila sam da joj mnoge pesme ne stoje... Upropastila je Justinovu pesmu "Until the end of time" i "Purple Rain" koju je pevala sa Princeom na Grammy-u, ako se dobro secam 2004.

Omiljena pesma od nje mi je balada "Dangerously in love".

Beyonce definitivno ima talenta.Ume i da plese i peva i mnogo toga drugog.Meni je omiljena pesma od nje Listen.Mnogo je bolja od onih sponzorusa Rihanne,Brandy i ko zna kojke sve druge.
Meni je super kako je otpevala one pesme iz filma cadillac records

Hahahaha....po cemu su to ove dve sponzoruse,a ova nije?!
Pa,koja od njih je sa glavnim makroom zvanim Dzej Zi?
Da se razumemo...ne volim ni jednu od ove 3,ali bih razumeo ako se Riana npr.smuvala sa pomenutim pimp-om,na kraju krajeva i tracarilo se nesto o tome....jer njoj devojci je trebao neko da je progura...Ali Bions je bila poznata i pre nego sto se smuvala sa njim kao sto neko vec rece,ali je verovatno bila svesna da ce njena grupa da zavrsi kao i ostale zenske grupice poput TLC,En Vogue itd.Zato se opredelila da uzjasi debelog makroa koji ce da je gura dok god su zajedno i dok god moze...kad ne bude mogao,moci ce neko drugi...mozda se i razvede.pa se smuva sa Timberlandom,on je sad najbolji debeli makro u muzickim crnackim vodama,mada gura i belce :)Ona ti je devojka(sponzorusa) koja se nosi razmisljanjem tipa "JA IMAM PUNO PARA,ALI ON IMA VISE" :)

Ona se proslavila mnogo ranije i ne zahvaljujuci Jay Z-ju i to josh kad je imala sedam godina,a sa osam je imala prvu audiciju za zensku grupu.Pa je onda njen cale dao otkaz na svom poslu da bi mogli da ih podrzavaju,...Njega je upoznala kasnije kad joj slava nije trebala,jer je vec imala.I ne kontam zasto,cim neka jebena grupa prestane s radom svi to moraju obavezno da povezu sa svadjama,jedna drugoj kopaju oci bla bla...Ne,previse je tesko da se poveruje da su se normalno rastale ,shto jednostavno kad mozemo komplikovano.....z:(( Ja bar grupu nikad nisam gledala kao ''Beyonce and the rest'' vec su mi sve bile jednake...Ako mozes postati toliko slavan kao one bez talenta da mi neko pojasni kako Paris Hilton nije najpoznatija pevacica sveta do sada,a eto,ima para koliko hocesh da kupi najbolje menadzere...Morash imati ono somethin' somethin' da bi uspeo...Isti razlog shto je Colin Farrel slavan a ne hiljadu njemu slicnih lepotana,a ima ih na bacanje,.....

1.Eto ti gore mog misljenja o tome
2.Nikad nisam pomenuo da su se svadjale(niti me je briga kako su se rastale)
3.Pa,Paris Hilton je poznata bez i jednog jedinog talenta,ona je najpoznatija "party girl".Htela je da peva - pevala je,htela je da glumi - glumila je,htela je riality show - imala je....sta god je htela uradila je....jel to znaci da je talentovana?!Naravno da ne...ali ona je od sveg vise volela da pije i drogira se po zurkama....Ali da se odluci opet za neki posao,bice joj ispunjeno i ako hoce da bude uspesna bice...prodace svoj album u milionima primeraka,po cenu da ih ona sama sve pokupuje,jer joj se moze,jer ima para...a to je to "somethin' somethin' "

Back