Besplatni udžbenici samo na pozajmicu

Moja ćerka je sada drugi razred. Sve se radi u svesci, samo imaju tekst zadataka u toj knjizi i kao neka objašnjenja tipa - šta je kupa, šta je lopta i tako neke gluposti :lol:

Е мени је син у трећем па све раде у књизи, а тако је било и проше године док је био у другом тако да од нас двоје неко лаже

Е мени је син у трећем па све раде у књизи, а тако је било и проше године док је био у другом тако да од нас двоје неко лаже

Nije nego verovatno imaju knjige od drugog izdavača. Napisala sam gore Torrenteu isto to. To je bila neka varijanta da škole biraju između Zavoda za udžbenike i nekih privatnih, pa zavisi šta su uzeli. Ona nema ove knjige od ZZU nego ih štampa neki Krug. Imaju kao neke zbirke u kojima pišu ali u knjigama nema praznog prostora (iz matematike imaju samo knjigu i u njoj su primeri, nemaju zbirku). Koje knjige koristi tvoj klinac?

Nije nego verovatno imaju knjige od drugog izdavača. Napisala sam gore Torrenteu isto to. To je bila neka varijanta da škole biraju između Zavoda za udžbenike i nekih privatnih, pa zavisi šta su uzeli. Ona nema ove knjige od ZZU nego ih štampa neki Krug. Imaju kao neke zbirke u kojima pišu ali u knjigama nema praznog prostora (iz matematike imaju samo knjigu i u njoj su primeri, nemaju zbirku). Koje knjige koristi tvoj klinac?

Moji klinci pišu i u knjigama i u r. listovima. 1. i 4. razred. Kreativni centar je mahom izdavač.

Плава немо сад да се вадиш,књиге су за једну генерацију и нема бољег система,па ваљда дете им право и да нешто заборави,када му уџбеник остане има одакле касније (у већим разредима ) да се потсети.и стварно би био ред да почнеш да пишеш нормалним словима

To i nije toliko lose. Na taj nacin se sticu neke navike da se stvari cuvaju, ali ipak su to djeca od 6-7 godina, pa ce to malo teze da ide :)

Trazili su besplatne knjige, dobili su ih, sad nek ih cuvaju :lol:

ma nije stvar u cuvanju..vec sto u tim knjigama postoje zadaci koji se resvaju popunjavaju boje...jedino da sad deca to sve prepisuju..svaka cast sto hose da daju beslatne knjige pa da deca tri puta vise moraju da rade i prepisuju kuci..ma nemmaaju pojma ni ocemu..ali stvarno...ko bre postavlja te ministre pa oni ne znaju ni nacrtanu ovcu da cuvaju

Плава немо сад да се вадиш,књиге су за једну генерацију и нема бољег система,па ваљда дете им право и да нешто заборави,када му уџбеник остане има одакле касније (у већим разредима ) да се потсети.и стварно би био ред да почнеш да пишеш нормалним словима

Pišem savršeno normalnim slovima. Više mi se sviđaju crvena ali sam uzela ova baš da ljudima ne bodu oči. ;)

Ja se slažem da bi bilo najbolje da svi dobijaju udžbenike svake godine ali nažalost nema para za to. Mislim da bi bolje rešenje bilo čak i fotokopiranje jer bi im to barem ostalo koliko god im treba a mogli bi i da crtkaju ako to baš žele. ;)

Back