Besplatna procena vrednosti - stari novac, marke, ordenje

IMAM 500 RIMLJANA NA PRODAJU, KO JE ZAINTERESOVAN MOZE NA MAIL DA DA SVOJU PONUDU, IMA TU SVEGA I SVACEGA A JA SE BAS I NE RAZUMEM.

MITIC_JOVAN92@HOTMAIL.COM

ZAINTERESOVAN SAM I ZA KUPOVINU 1 DINARA IZ 1875, 5,10 I 20 PARA 1917 I 2 DINARA 1938 MALA KRUNA, KOLICINE NEOGRANICE, SVE PONUDE SALJITE NA GORE NAVEDENI MAIL. HVALA.

Koliko su ?

Pozdrav! Zanima me trzistna vrednost ovih komada (2.3.4. bez kineza)
Ja sam im pronasao vrednosti,ali je sve to iz kataloga i aukcija,ali realna prodajna kod nas?:think:.

Za sad moram ovako,dok ne pocnem da posecujem skupove.

2r6guq0.jpg

Jel prodajes te kovanice i koliko ti mislis da kostaju ?Zanimaju me...PozZz

Jovke, pošto smo rešili da malo uozbilimo forum(ili neki od nas) ja ti predlažem (kao i pre nekoliko meseci ali da se ne naljutiš ovog puta) da malo usporiš sa ponudama za otkup i procenama kad vidiš da komadi nisu tvog kupovnog kalibra...da ne bi ljuima oduzimao vreme oko slanja mailova i zvanja telefonom i da čekaju u nadi da ćeš da im se javiš itd itd...
L&M, ovo su tri lepa komada rimske republike (dakle pre nove ere)...
prvo da vam kažem da se cene kreću od 20,30e (najmanje) pa i preko 200e u zavisnosti od stanja očuvanosti, podpisa monetara itd itd...a pošto su ovo isečci iz kataloga, ne mogu vam konkretno reći više o ceni
ako već niste našli nešto više o njima, napisaću vam....
pozdrav!

Nisu za prodaju, samo me zanima da cujem realnu prodajnu cenu.
Sad tek polako ulazim u ovo,tako da su planovi vezani samo za prosirivanje kolekcije.

Pozdrav,
drago mi je što ne prodajete! Ova tri komada su već kolekcija za sebe i potrudite se da ostanete u ovom periodu! Realno, već imate vredne komade koji su retkost na Balkanu pošto u to vreme nije bio u sastavu rimske imperije....ova druga vrednost u $ je manje bitna za prave kolekcionare ali je više nego velika ako ste na početku

Poslednja izmena od moderatora:
Jovke, pošto smo rešili da malo uozbilimo forum(ili neki od nas) ja ti predlažem (kao i pre nekoliko meseci ali da se ne naljutiš ovog puta) da malo usporiš sa ponudama za otkup i procenama kad vidiš da komadi nisu tvog kupovnog kalibra...da ne bi ljuima oduzimao vreme oko slanja mailova i zvanja telefonom i da čekaju u nadi da ćeš da im se javiš itd itd...
L&M, ovo su tri lepa komada rimske republike (dakle pre nove ere)...
prvo da vam kažem da se cene kreću od 20,30e (najmanje) pa i preko 200e u zavisnosti od stanja očuvanosti, podpisa monetara itd itd...a pošto su ovo isečci iz kataloga, ne mogu vam konkretno reći više o ceni
ako već niste našli nešto više o njima, napisaću vam....
pozdrav!

Hehehehehehehe, ne ljutim se ali cim sam video vase ime znao sam da cete da mi to kazete...Bicete iznenadjeni kada budele videli koliko dobre, skupe i lepe komade cu nabaviti...Malo sam se potrudio pa sam rekao dedi da pita komsije i rodbinu po selu da li oni imaju sta od starih para i mogu vam reci da se sve isplatilo, nesto cu da prodam pa da kupim nesto drugo i bolje, za nesto cu da se menjam, nesto cu da zadrzim...Stavicu slike za nedelju , dve...PozZz

Hehehehehehehe, ne ljutim se ali cim sam video vase ime znao sam da cete da mi to kazete...Bicete iznenadjeni kada budele videli koliko dobre, skupe i lepe komade cu nabaviti...Malo sam se potrudio pa sam rekao dedi da pita komsije i rodbinu po selu da li oni imaju sta od starih para i mogu vam reci da se sve isplatilo, nesto cu da prodam pa da kupim nesto drugo i bolje, za nesto cu da se menjam, nesto cu da zadrzim...Stavicu slike za nedelju , dve...PozZz

e tako je već bolje...razmena, pokloni, prodaja a sve u skladu - i želje i mogućnosti....
poz, Jovke, mlad junače

Pozdrav,
drago mi je što ne prodajete! Ova tri komada su već kolekcija za sebe i potrudite se da ostanete u ovom periodu! Realno, već imate vredne komade koji su retkost na Balkanu pošto u to vreme nije bio u sastavu rimske imperije....ova druga vrednost u $ je manje bitna za prave kolekcionare ali je više nego velika ako ste na početku

Hvala na odgovoru i savetima! Ovo sam pitao samo da vidim stvarnu razliku (katalog-realna cena) sto se tice rima.
Pozdrav!

Na slici su moji komadi, ja sam ih skenirao,ali sam ih iz dosade stavljao u te ramove !

Poslednja izmena:
vrednost papirnog novca:
500 din 1.novembar 1941, dve novcanice, na jednoj je vodeni zig lik zene, na drugoj muskarca
100 din 1. maj 1941
100 din 1. januar 1943
50 din 1. avgust 1941, dve novcanice
50 din 1. maj 1942, 23 novcanice, razlicitog kvaliteta

evo i slika...:)

Prilozi

• 11.jpg
    11.jpg
    28,4 KB · Pregleda: 11
  • 22.jpg
    22.jpg
    35,2 KB · Pregleda: 12
  • 33.jpg
    33.jpg
    30,9 KB · Pregleda: 11
  • 44.jpg
    44.jpg
    24,2 KB · Pregleda: 10
  • 55.jpg
    55.jpg
    32,2 KB · Pregleda: 10
mene ne pominješ, Srbine?heheh...Avgust je oko 25-30e...ako je tvoj, nudim ti zamenu (recimo 30 komada rima,III i IV vek, to mu dođe to)

Vas ne pominjem jer se podrazumevate, tu nema sta da pisem kad ste glavni ovde...Hehehe...Zar ne ?;) ;) :D
Imam tu kovanicu...Zeleo bih da je prodam kako bih dopunio kolekciju srbije...Ako nekoga zanima kontaktirajte me...
Pozdrav i hvala Markuse na proceni !!!:D

Vas ne pominjem jer se podrazumevate, tu nema sta da pisem kad ste glavni ovde...Hehehe...Zar ne ?;) ;) :D
Imam tu kovanicu...Zeleo bih da je prodam kako bih dopunio kolekciju srbije...Ako nekoga zanima kontaktirajte me...
Pozdrav i hvala Markuse na proceni !!!:D

Reci šta ti treba od Srbije za nju i da se menjamo sledeći put na sajmu...(može i ona 5din koju si tražio)

Back