Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svim clanovima ovog foruma,hteo bih da vas zamolim da mi neko kaze kolika je cena ovog novcica,zehvaljujem se unapred.http://i43.tinypic.com/rup5r4.jpg
Koliko cenite tu kovanicu?koliko je vredna ova asimetrična para?
Koliko cenite tu kovanicu?
*****************************************************************************************************************pogledajte frizuru, jel liči na Šojića?
http://www.limundo.com/kupovina/Numizmatika/Srbija-i-EX-YU-Kovanice/2-dinara-1897god-aUNC/1036969
neko je skoro tražio jedan cent, iz neke godine...evo tristo komada
http://www.limundo.com/kupovina/Numizmatika/Ostatak-sveta-Kovanice/Lot-300x1cent-USA/1035060
O.K. Kad budete imali svoje misljenje, molio bih Vas da ponudite novcic na prodaju.Kad bi ja imao svoje mišljenje, ne bi stavio kovanicu u ovu temu. Tražim objektivnu procenu, ako može još danas.
Pogledacu sta imam od centi. Posto ja njih ne skupljam, nisu mi vazni.*****************************************************************************************************************
da ja sam trazio ,znam za tu aukciju ali nisam zainteresovan jer imam sve novchice od 1 centa od 1940 do danas...
interesuju me od 1909 do 1940 i to ne svi jer ...pretpostavljate i tu imam dosta...a i prodavci ih cene kao da su srebrnjaci a tiraz im je preko 50 miliona komada...
koristim priliku da ponovo pozovem one koji imaju te cente da me kontaktiraju preko pp i da odmah kazem ako ih nemam placam 20 dinara po komadu ako Vam je malo nemojte me uopshte kontaktirati ...hvala
O.K. Kad budete imali svoje misljenje, molio bih Vas da ponudite novcic na prodaju.
Po mom misljenju, ova dvar imljana sa limunda nisu kopije, imaju lepu boju, to stoji, ali ako se malo bolje zagledate i nisu toliko extra komadi, takodje imaju i patinu sto je znak starosti, na ovom troglavcu, to je inace posmrtni novac probusa, skinuta je malo patina a glava mu nije onako natekla i ispupcana kao na ostalim njegovim kopijama, tako da mislim da to nije fals, a ovaj drugi levo, za njega ne znam, koliko vidim, nema razlike sa originalom, upravo gledam katalog...
Pratim ja Vas nego nikako neko da pokaže nešto lepo, ozbiljno ili zanimljivo za komentar...a pogotovu se niko ne zanima za antiku (osim puke prodaje)...evo nešto od mene lepo za oči a zanima me mišljenje i procena (naravno iz moje "kuhinje" i nije na prodaju)...
))) Jovke, svaka chast na metodologiji. Shto bi rekli stari latini: ipsa scientia potestas est
Obe kovanice su kopije, ne bash dobre. Preporuchujem da se obavestite o recentnim kopijama antichkog novca na netu (pogledajte neke linkove na temi falsifikati drevnog novca)
Shto bi reko nash mladi kolega (znash na koga mislim), nishta ti to ne vredi. Ja cu ti dati 10 eura za ove novce.![]()
Pogledacu sta imam od centi. Posto ja njih ne skupljam, nisu mi vazni.
Ja skupljam prvenstveno Srbiju, pa SHS, pa Jugoslaviju. Imate li sta da ponudite u zamenu posto ja novcice ne prodajem, ja ih kupujem ili menjam?
O.K. ako nemate nista za zamenu nije problem. Posto ja ne skupljam cente, ako nesto nadjem da vas zanima lako cemo se dogovoriti.nazalost imam samo gomilu centi za zamenu .....