Besplatan SMS sa promenom identifikacije!!!

SumMer_Jam:
eh, sad :D Imam ja jedno pitanje:
poslala sam svih 10 poruka sa clickatella, i sad mi pise da imam 0.6 kredita.
i pokaze mi da mogu opet da saljem! kako to? posaljem, i opet pise da moze!
jel treba da saljem,ili ne? zamisli stigne mi neki racun posto sam iskoristila 10 i slala opet?!1 sta da radim.

Ako ti stigne racun uzmi ga otidji u BANCA INTES-u i imas u svakoj expozituri salter na kome pise CLICKATEL i das im ga.Oni znaju o cemu se radi i das im pare i to je to!

Ljudi pazite se firme Xentria AG,koja vrsi usluge slanja sms poruka na internetu i slicnih gluposti.Naziv firme nigde direktno necete pronaci zato sto se sajtovi sasvim drugacije zovu i nigde se ne pominje ime firme.Naime registrovao sam se na sajtu 1sms.de u nadi da saljem gratis sms kako je bilo naznaceno i pompezno reklamirano.E a posle mesec dana na kucnu adresu stize mi racun 90e koji sam ja naravno ignorisao.Posle tri ovakva racuna stize mi opomena od Deutsche Inkassostelle(prinudna naplata)uz napomenu da ce da me daju na sud gde ce da koriste moju IP adresu!O cemu se radi?Na pomenutom sajtu na strani za registraciju skroz u donjem delu jedva vidljivim slovima pise da su poruke besplatne 2nedelje ali posle toga se morate odjaviti!Ako to ne ucinite u tom roku automatski ste pristali na godisnju pretplatu u visini od 90e.Tako platih ja tih 90e+troskove Inkasa 50e.Po Evropi ima gomila foruma gde je glavna tema ova firma i njena podmukla obmana

transport:
Zasto mi pri registraciji pokazuje gresku:invalid number lenght?Unapred zahvalan!
I meni isto to pokazuje. AJDE BRE neka neko od ovih sto su se registrovali da detaljno uputstvo, korak po korak, sta da kucamo u prozore koji se otvore. Na primer "company", ja sam 064 i tu sam ukucao "mobtel". Da li je to to? Postoje 4 mala prozorcica, da li treba i njih da otkacimo ili ostavimo prazne.

zanima me jedna stvar. registrovao sam se na tom sajtu i ulogovao se bez problema. ali kada posaljem poruku, sta god da ukucam stigne mi neka test poruka sa broja +44.... da li negde gresim ili je tako i vama sada? od onog ID polja koje upisem i poruke koju napisem nema nista. Molim za brz odgovor ako neko ima resenje. Hvala.

BUBAMAR:
zanima me jedna stvar. registrovao sam se na tom sajtu i ulogovao se bez problema. ali kada posaljem poruku, sta god da ukucam stigne mi neka test poruka sa broja +44.... da li negde gresim ili je tako i vama sada? od onog ID polja koje upisem i poruke koju napisem nema nista. Molim za brz odgovor ako neko ima resenje. Hvala.
Ne mogu ti pomoci, imam isti problem. danas sam jedva uspeo da se registrujem i imam isti taj problem. Stigla mi je ta jedna poruka sa+44 i posle vise nista ne stize na broj na koji saljem a balanse mi skida. sa 10 sam spao na 6.2 a nijednu poruku nisam uspesno poslao. Nesto treba jos da se uradi oko tog balansa ali ne mogu da provalim sta. Ako Saznas javljaj OBAVEZNO. Ako bilo ko drugi zna nek javi. PROBLEM JE DAKLE KOD SAMOG SLANJA.

pajce 1205:
Ne mogu ti pomoci, imam isti problem. danas sam jedva uspeo da se registrujem i imam isti taj problem. Stigla mi je ta jedna poruka sa+44 i posle vise nista ne stize na broj na koji saljem a balanse mi skida. sa 10 sam spao na 6.2 a nijednu poruku nisam uspesno poslao. Nesto treba jos da se uradi oko tog balansa ali ne mogu da provalim sta. Ako Saznas javljaj OBAVEZNO. Ako bilo ko drugi zna nek javi. PROBLEM JE DAKLE KOD SAMOG SLANJA.
LJUDIIIIIIII!!!!!!!!!!
Stvarno mi je smor da pisem jednu te istu stvar 100 puta
P R O C I T A J T E C E L U T E M U ! ! ! ! ! ! ! ! !
Sve je lepo opisano u prethodnim stranicama ove teme.Ne mozete da udjete na zadnju stranu i trazite od mene ili nas da vam ponovo pisemo kako se to radi!!!
Temu je videlo 10 000 dusa i zamislite da svakom posebno objasnjavam kako se registruje ili ovo ili ono!!!

Back