Arenus
Početnik
- Poruka
- 44
E kevo,ja sam isto skoro pokusao da igram OGAME,ali nisam jos usao u fazon,pa sam mislio ako si malo iskusniji od mene,da me prosvetlis u nekim stvarima???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SumMer_Jam:eh, sadImam ja jedno pitanje:
poslala sam svih 10 poruka sa clickatella, i sad mi pise da imam 0.6 kredita.
i pokaze mi da mogu opet da saljem! kako to? posaljem, i opet pise da moze!
jel treba da saljem,ili ne? zamisli stigne mi neki racun posto sam iskoristila 10 i slala opet?!1 sta da radim.
STA ZNACI KOD ZA MOBILNI?Nemanja_NS:Nece nikako da mi stigne onaj kod za mobilni!!! Sta da radim?
I meni isto to pokazuje. AJDE BRE neka neko od ovih sto su se registrovali da detaljno uputstvo, korak po korak, sta da kucamo u prozore koji se otvore. Na primer "company", ja sam 064 i tu sam ukucao "mobtel". Da li je to to? Postoje 4 mala prozorcica, da li treba i njih da otkacimo ili ostavimo prazne.transport:Zasto mi pri registraciji pokazuje gresku:invalid number lenght?Unapred zahvalan!
Ne mogu ti pomoci, imam isti problem. danas sam jedva uspeo da se registrujem i imam isti taj problem. Stigla mi je ta jedna poruka sa+44 i posle vise nista ne stize na broj na koji saljem a balanse mi skida. sa 10 sam spao na 6.2 a nijednu poruku nisam uspesno poslao. Nesto treba jos da se uradi oko tog balansa ali ne mogu da provalim sta. Ako Saznas javljaj OBAVEZNO. Ako bilo ko drugi zna nek javi. PROBLEM JE DAKLE KOD SAMOG SLANJA.BUBAMAR:zanima me jedna stvar. registrovao sam se na tom sajtu i ulogovao se bez problema. ali kada posaljem poruku, sta god da ukucam stigne mi neka test poruka sa broja +44.... da li negde gresim ili je tako i vama sada? od onog ID polja koje upisem i poruke koju napisem nema nista. Molim za brz odgovor ako neko ima resenje. Hvala.
LJUDIIIIIIII!!!!!!!!!!pajce 1205:Ne mogu ti pomoci, imam isti problem. danas sam jedva uspeo da se registrujem i imam isti taj problem. Stigla mi je ta jedna poruka sa+44 i posle vise nista ne stize na broj na koji saljem a balanse mi skida. sa 10 sam spao na 6.2 a nijednu poruku nisam uspesno poslao. Nesto treba jos da se uradi oko tog balansa ali ne mogu da provalim sta. Ako Saznas javljaj OBAVEZNO. Ako bilo ko drugi zna nek javi. PROBLEM JE DAKLE KOD SAMOG SLANJA.
ha ha, pa mozda je i dobijesthe_majka:TRAZICU NOBELOVU NAGRADU ZA OVU TEMU JER JE PROSLO GODINU I PO DANA OD POSTAVLJANJA A VIDELO JE VISE OD 10 000 DUSA I SVI SRECNI I ZADOVOLJNI!!!