BogatAGlup
Aktivan član
- Poruka
 - 1.197

Pravda za ljubavnicu!  

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Šta bi bilo kad bi bilo
Ne bih bila sa oženjenim tipom. Mislim, ne osuđujem ali je prekomplikovano za moj pojam. Ako već švrlja, onda neka obezbedi sobu van porodične kuće. Jak dasa
A da sam supruga u toj situacijo. Pa, ja bih se okrenula na peti i izašla. Možda bi se i lakše disalo, ko zna![]()
Mislim da ne mozes iz ovog sad ugla da predvidis kako bi reagovala,strefio bi te nalet pomesanih emocija i reakcija ko zna kakva bi bila.
 ?
Pališ kameru na phonu?
Ludaca, sta joj je ljubavnica kriva?![]()
Naravno. Imale bi zajedničku temu za ogovaranje![]()
Ma ne..njoj bih se zahvalila sto mi je otvorila oci (kad sam vec sama bila glupa i tjorava; u rl mission impossible), a njemu bih naplatila sto je gou***...i sve sto mu uzmem udelim sirotniji.

nisam gledala video!a pogledaj zgradu kako je čista...i onda neko kaže Bangkok je treći svet... cccc
Kod nas bi hodnik vrveo od dežurnih mileva u roku od 10 sekundi od prvog sumnjivog zvuka...nego prevarena toliko "potresena" da snima kamerom i kači na fejs...?
I ja se to uvek pitam.
Šta im je kriv onaj treći? Boli je štikla za njegovu ženu ako on ne brine o svom braku.
To je obicna povredjena sujeta.
A ona je najgora u celoj prici..To je obicna povredjena sujeta.
nisam gledala video!
ali pretpostavljam da je skratila film za onaj deo u kome se priključuje akciji jedan na jedan.
kako svi spontano imaju spremljene kamere u trenutku pa to je neverovatno.
meni bi adrenalin skočio do plafona a razum i pribranost bi ostali na hodniku....

Uzmes napravis selfi sa golom ljubavnicom i muzem i u opisu stavis refren neke Cecine pesme da drama bude jaca.

I das oglas da trazis novog muzaI objavis na youtube..![]()
 I krenu svi da te prate,i razradi ti se yt kanal i vloging i bloging i onda zavrsis sa sopstvenom markom carapa i gaca 
I das oglas da trazis novog muzaI krenu svi da te prate,i razradi ti se yt kanal i vloging i bloging i onda zavrsis sa sopstvenom markom carapa i gaca
![]()

kome je ovde neprijatnije...dal se ova situacija moze resiti na miran nacin,bar na prvi pogled
dal bi vam bilo neprijatno da ste ljubavnica
ili da ste zena dal bi dozvolili muzu da joj dobaci stvari
il uopste dal bi isterali golu zenu u hodnik

Unakazila bih je, detaljno i predano, osisala na celavo, ostavila trajne oziljke, da me pamti dok je ziva i da joj vise je padne na pamet da spava sa nekim u braku, time davajuci primer svim sljam ljudima koji to rade. Znam da cete reci Da li ona to zasluzuje? Zasluzuje, jer ako je toliko glupa i ne zna da je ozenjen, onda je kurvetina i mozda se osvesti, ako zna da je ozenjen, onda bi bila jos gora prema njoj. Jedino ako bi bila neka placena, onda nista. Zena radi svoj posao.
Muz bi naravno prosao mnoooogo gore. Ta osveta se sluzi hladna
Jako sam surova kad neko pravi budalu od mene

Kako bi muž prošao, tu si škrta u opisu?
Da ne napominjem da mi jesan gnev i povređena sujeta žene u prvi mah, ali ako sabere 2+2 skapiraće da ako neko pravi budalu,pravi budalu od sebe-ne od nje. I ne vidim zašto bi se, ako već ima poriv prvo okomila na ljubavnicu, a ne na muža
- - - - - - - - - -
Zašto niko ne prevede klip, možda je čoveku upala mama u sobu i galami, jer misli damu je devojka loša![]()