- Poruka
- 89.439
A meni je žao što ste ti i Glasnik džabe otvarali Bibliju sve ove godine.zao mi je sto ti nikada neces uzeti da otvoris tu Bibliju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni je žao što ste ti i Glasnik džabe otvarali Bibliju sve ove godine.zao mi je sto ti nikada neces uzeti da otvoris tu Bibliju![]()
zao mi je sto ti nikada neces uzeti da otvoris tu Bibliju![]()

Pa citava duhovna boPrijatelju, ja tebe pitam: da li si svestan da promene na mozgu izazivaju promene na duši?
Pa pocniOtvorimo li dušu... nestat' će razlike... počnimo od sebe, uvijek od sebe.
![]()
![]()

Pa ok.Moja duša je već otvorena.![]()
Sama priroda savrsenog coveka je vecna.A šta je onda večno u čoveku? Na šta čovek može da se osloni ako želi da doživi večnost?
Ako je sve u njemu propadljivo kako može uopšte da razmišlja o večnosti?
Čovek se od životinja razlikuje baš zato što ima dušu...ali vama protestantima taj koncept duše uopšte nije jasan, ne možete da ga nađete u Bibliji.
| Propovjednik 3,19 | Jer što biva sinovima ljudskim to biva i stoci, jednako im biva; kako gine ona tako ginu i oni, i svi imaju isti duh; i čovjek ništa nije bolji od stoke, jer je sve taština. |
| Propovjednik 3,20 | Sve ide na jedno mjesto; sve je od praha i sve se vraća u prah. |