bird again
Elita
- Poruka
- 24.208
Zato sam ono I napisala. Da.upravo je obrnuto, ljudi vise ne znaju da raspravljaju kako treba, i odatle problemi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sam ono I napisala. Da.upravo je obrnuto, ljudi vise ne znaju da raspravljaju kako treba, i odatle problemi
ja sam rekao da se ne slazemZato sam ono I napisala. Da.
Значи, бавиш се и глумом. И ја сам адвентиста као и сви хришћани. Али нисам суботар и идолопоклоник Елен Вајт....hmmm,neki na forumu kazu da sam nesreca subotarska,neki da sam elenista,neki da sam judeo hriscanin a neki ukratko da sam psihijatriski slucaj koji veoma cesto ne trosi terapiju..
Ne,ovo si izmislio s namerom da ulepsas formulaciju - rekao sam da poticem IZ PRAVOSLAVNE porodice iz prostog razloga sto pravoslavlje po nikakvom osnbovu ne mozi stajati uz opisa hriscanska/o/i...
Dakle ti definitivno nisi adventista,jel tako ?
Daj da ovo rascistimo da nam se ne desavcaju lapsusi u terminologiji...
Ne samo sto se ne stidim vec radosno kazem da sam hriscanin sto ce reci da sam ujedno i jevrejin po definiciji apostola, subotar po vasoj terminologiji i t.d ...
a na temu npr politika, sport?Ono što sam naučio do sada jeste da svaka vrsta diskusije ili debate na temu religije i vere nije plodonosan
Bravo majstore,odlicno povezujes cinjenice,nameravao sam presuteti da smo kolege sa Bredom Pitom ali od tebe se brate nista ne moze sakriti...Значи, бавиш се и глумом.
...odakle sad ti u kontekst hriscansta..?И ја сам адвентиста као и сви хришћани.
...sto ce reci nista od hriscanstva...Али нисам суботар и
....a sto bi i njoj sluzio,zar nemas ti i onako dovoljno mrtvaka kojima se klanjas kroz sluzbi kadjenje njihovim ikonama !?идолопоклоник Елен Вајт.
Мислио сам да имаш мрвицу научног кредибилитета, али немаш. Ја све посматрам аналитички и критички, све верске заједнице па и своју. Али, си изгледа забраздио у култу.Bravo majstore,odlicno povezujes cinjenice,nameravao sam presuteti da smo kolege sa Bredom Pitom ali od tebe se brate nista ne moze sakriti...
...odakle sad ti u kontekst hriscansta..?
...sto ce reci nista od hriscanstva...
....a sto bi i njoj sluzio,zar nemas ti i onako dovoljno mrtvaka kojima se klanjas kroz sluzbi kadjenje njihovim ikonama !?
O politici i ne razgovaram jer su ljuti previše uzbude i gotovo da ti ne počnu psovati sve redom. Ako se ne slažeš sa njima, odmah si malouman, neuviđajan.. Što se tiče sporta, prokomentarišemo aktuelne događaje i tu nemam problem jer ja nisam baš baš privržen sportu i onda mi je okej ako neko hvali neko sportistu.a na temu npr politika, sport?
u svim društvenim pojavama kada je "debata" je crno-belo, pa čak i u nauci, svako čvrsto zastupa svoj stav. recimo kada se stvaralo hrišćanstvo trebalo je 7 sabora oko 800 godina da se komplet definiše.O politici i ne razgovaram jer su ljuti previše uzbude i gotovo da ti ne počnu psovati sve redom. Ako se ne slažeš sa njima, odmah si malouman, neuviđajan.. Što se tiče sporta, prokomentarišemo aktuelne događaje i tu nemam problem jer ja nisam baš baš privržen sportu i onda mi je okej ako neko hvali neko sportistu.
...hnmmm,pozvao sam vas da proucimo temu koju ste sami propratno otvorili i nestalo vas je a tebi bez imalo stida palo na pamet da mene optuzis zbog deficita naucnog kredibiliteta...?!Мислио сам да имаш мрвицу научног кредибилитета, али немаш. Ја све посматрам аналитички и критички, све верске заједнице па и своју. Али, си изгледа забраздио у култу.
Kazes pokazi mi gde pljujem?Мислио сам да имаш мрвицу научног кредибилитета, али немаш. Ја све посматрам аналитички и критички, све верске заједнице па и своју. Али, си изгледа забраздио у култу.
Postavljaš tu dokazene falsifikate poput "Vatikanskih ubica". Tu knjigu okolo širi vaš pajdaš Miroljub PetrovićPetrović.Kazes pokazi mi gde pljujem?
Pa ti i ne znas drugacije da diskutujes.
Svaki post.
Prepisuješ tu i postavljaš citate bez navođenja izvora.Kazes pokazi mi gde pljujem?
Pa ti i ne znas drugacije da diskutujes.
Svaki post.
pošto smo mi za njega svadljivi balkanci a on fini gasterbajter ima svoj forum gde je jedini član, tamo nema raspravePrepisuješ tu i postavljaš citate bez navođenja izvora.
Vidis da si pljuvac.Prepisuješ tu i postavljaš citate bez navođenja izvora.
Opet pljuvacina?Postavljaš tu dokazene falsifikate poput "Vatikanskih ubica". Tu knjigu okolo širi vaš pajdaš Miroljub PetrovićPetrović.
A zašto i ne bi imali ako smatraju da neko drugi nije u pravu?u svim društvenim pojavama kada je "debata" je crno-belo, pa čak i u nauci, svako čvrsto zastupa svoj stav. recimo kada se stvaralo hrišćanstvo trebalo je 7 sabora oko 800 godina da se komplet definiše.
oni ljuti što nije po njihovom su se odvojili od crkve i smislili svoje hrišćanstvo. zatim je došao raskol, pa od raskola zapadnog hrišćanstva još jedan raskol a onda shvatili da može da ima svako svoje hrišćanstvo.
Kad nešto citiram, postavi link ili navedi knjigu...Vidis da si pljuvac.
Prvoklasni.
Danas samo kopiras tekst i stavis u Google i odma ti nadje izvore. Ne treba postavljati
A niti Sam kazao da je to moj tekst a niti bi imao koristi od toga, jer tekst treba da Bude istorijska potvrda ne moja.
Tako da je tvoja pljuvacina ocigledna
Jer drugacije i ne mozes jer nemas uopste znanja a da ucis neces niti imas gde.
Na Vikipediji može da piše ko hoće. Nije to Britannica.Opet pljuvacina?
A ko je dokazao ti?
Evo izvore nije iz te knjige.
Zasto opet lazes?
https://de.m.wikipedia.org/wiki/Jesuitenschule
https://www.google.com/search?q=Verbot+des+Jesuiten+in+amerika&client=ms-android-nothing-terr2-rso3b&sca_esv=d3f3c64452731849&biw=413&bih=791&sxsrf=AHTn8zpCcXT_1KAbyDO40toOr1OII7fs0Q:1746801607285&ei=xxMeaIybEcrui-gPleu2qQ4&oq=Verbot+des+Jesuiten+in+amerika&gs_lp=EhNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwIh5WZXJib3QgZGVzIEplc3VpdGVuIGluIGFtZXJpa2EyBRAhGKABMgUQIRigATIFECEYoAEyBRAhGKABMgUQABjvBTIIEAAYgAQYogRImFVQ-xhY4E5wAngBkAEAmAHkAaABmBuqAQYwLjIyLjG4AQPIAQD4AQGYAhCgApgSwgIKEAAYsAMY1gQYR8ICBRAAGIAEwgIIEAAYogQYiQXCAgYQABgWGB7CAgUQIRifBcICBxAhGKABGAqYAwCIBgGQBgiSBwQyLjE0oAe0dLIHBDAuMTS4B4YS&sclient=mobile-gws-wiz-serp
Eto tvoj slučaj, na primer... Pljuvanje sa karakterom, po drugima. A mrtvu babu u svome oku ne vidi...Pa kako priznati pljuvacinu osim ako Si bezkrakteran kao pljuvaci ?
A koji si ti to ostli hrišćani oficijelno??? Ako smeš da izviriš iz svoju teološku misju rupu??? Kako neko da zna da te vređa ako ne zna ni iz koji si rupu izašao???..osim po mene i ostalih hriscana ali se to valjda i ne racuna,jel tako..!?
![]()
a ja sam naucio da je ona jedina plodonosna, samo ne znaju ljudi da je vodeOno što sam naučio do sada jeste da svaka vrsta diskusije ili debate na temu religije i vere nije plodonosan.
Ja sam jasno rekao koja su moja verska ubedjenja isto kao sto vas dvoje tacno znali kako da socno pljuvate i vredjate a da sve to ide "na moju adresu"...A koji si ti to ostli hrišćani oficijelno??? Ako smeš da izviriš iz svoju teološku misju rupu??? Kako neko da zna da te vređa ako ne zna ni iz koji si rupu izašao???
samo budala se ne menja. a ego smo poistovetili sa svojim bićem i njega slušamo.A zašto i ne bi imali ako smatraju da neko drugi nije u pravu?
Naravno da je crno-belo ali ako čovek priđe razgovoru otvorenog uma, onda je moguće i promeniti razmišljanje. Neko je ovde napisao da ljudi ne umeju više diskutovati jer se sve zasniva na egu.
Ne govorim o forumima, nego o realnom životu van interneta.samo budala se ne menja. a ego smo poistovetili sa svojim bićem i njega slušamo.
a ova pojava (što kažu nema više diskusije) je čisto iz tehničkih razloga. nema moderatora i ljudi pucaju iz celog arsenala i liči na opštu pičkažu.