Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prihvatam minus, ali tu nema pomoći. Jednostavno mi se ne dopada i to je to.
A hoću li popraviti minus ako se barem potrudim da pokušam ponovo. Mislim, knjiga ćuti na polici, samo mi se nikako ne da da je ponovo uzmem u ruke.
Kako ti se ne svidja, pa ima bas sjajnih izraza. Moguce da treba procitati nekoliko puta da se uvidi kako autor sa malo reci docarava neonski cyber svet.
Ali nismo svi isti, to je problem. Ja recimo nikad nisam gledao Star Trek, mozda ukupno 1 epizodu. Nabavio sam nedavno neki serijal u zelji da to ispravim, i vec 10 dana pokusavam da odgledam prvu epizodu, ali ne mogu da odmaknem dalje od prve trecine, odma zaspim.

2463.

Htjeo sm pitati nešto sasvim drugo, ali me događaji primoravaju da to pitanje ostavim za drugu priliku, zbog:

Umro je jedan od najznačajnijih autora stripa, čiji doprinos strip umjetnosti generalno, ali i SF stripu, je ogroman. Vjerujem da većina zna o kome se radi, pa će ovo pitanje biti po principu 'ko prije djevojci...'
Dakle, kako se on zove?

2464- Šta se očitava na ovoj slici.
InTime_trailer.jpg

Pošto smo uglavnom svi prošli ovu 'školu' da damo i enderu savjet.

Slika koju si postavio

src="http://www.comicbookbin.com/artman2/uploads/8/InTime_trailer.jpg"

sadrži informaciju koja direktno upućuje na odgovor. Nije dobro direktno davanje linkova na slike jer se dešava upravo to, ili se dešava da se slika ne prikazuje. Ako pitanje treba da sadrži sliku, skini je na svoj računar, preimenuj da sakriješ podatke, pa je priloži uz poruku (aplouduj je na krstu).

Naravno, moguće je kao hint ostaviti ime slike (pa ko se sjeti da pogleda, sjetio se), ali je svejedno preporučivo sliku prebaciti na krstu. Neki sajtovi ne dozvoljavaju da se slici pristupi posredno, pa je obično postavljač vidi, a ostali ne.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se.

2465. Svemirski brod je krenuo na putovanje do druge planete radi kolonizacije. Medjutim, neki od putnika se bude i uvidjaju da je brod prepun cudnih krvolocnih bica. Pokusavaju da prezive dok ne stignu do destinacije. Medjutim, nesto se desilo sto niko nije ocekivao. Koji je ovo film, i sta se zaista desilo sa svemirskim brodom i njegovim putnicima?

To me podsjeća na "Pandorum". Koliko se sječam iz filma oni što su se ranije probudili evoluirali su u neku vrstu mutanata, a za klopu su im služili oni što još nisu odmrznuti.Jedan od pilota je poludio od astronautske klaustrofobije, pa je zatvorio brod iako se na kraju uspostavlja da su već stigli na planetu. Onako dobar film sa dosta mračnom atmosferom, sad si me podsjetio da ga opet pogledam.

To me podsjeća na "Pandorum". Koliko se sječam iz filma oni što su se ranije probudili evoluirali su u neku vrstu mutanata, a za klopu su im služili oni što još nisu odmrznuti.Jedan od pilota je poludio od astronautske klaustrofobije, pa je zatvorio brod iako se na kraju uspostavlja da su već stigli na planetu. Onako dobar film sa dosta mračnom atmosferom, sad si me podsjetio da ga opet pogledam.
Jeste :) Odlican je film. Nastavi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back