Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
sto mu gromova, Neuromancera znam takoreci napamet, citao sam ga bar 12-13 puta, ali mi je ovo promaklo.
A ti Mastere imas minus od mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kejs u prvom, ostalo je tacno. Bravo majstore, tvoje pitanje!U prvom Moli, u drugom Bobi Njumark i u trećem je to Mona.
Pozdravsto mu gromova, Neuromancera znam takoreci napamet, citao sam ga bar 12-13 puta, ali mi je ovo promaklo.
Kako ti se ne svidja, pa ima bas sjajnih izraza. Moguce da treba procitati nekoliko puta da se uvidi kako autor sa malo reci docarava neonski cyber svet.Prihvatam minus, ali tu nema pomoći. Jednostavno mi se ne dopada i to je to.
A hoću li popraviti minus ako se barem potrudim da pokušam ponovo. Mislim, knjiga ćuti na polici, samo mi se nikako ne da da je ponovo uzmem u ruke.

Preostalo vreme zivota.2464- Šta se očitava na ovoj slici.
![]()

Preostalo vreme zivota.
JesteTo me podsjeća na "Pandorum". Koliko se sječam iz filma oni što su se ranije probudili evoluirali su u neku vrstu mutanata, a za klopu su im služili oni što još nisu odmrznuti.Jedan od pilota je poludio od astronautske klaustrofobije, pa je zatvorio brod iako se na kraju uspostavlja da su već stigli na planetu. Onako dobar film sa dosta mračnom atmosferom, sad si me podsjetio da ga opet pogledam.
Odlican je film. Nastavi.