Beskrajni SF, F & H kviz - druga sezona

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Našao članak sa Ginisovim nagradama koje su u vezi sa serijom.
1. Ove godine dobio ju je tip sa najvećom kolekcijom maketa Daleka. Rob Hal (49) ima 571 model Daleka. A nije fan serije. :D
2. Proglašena za najuspešniju SF seriju (2009).
3. SF serija koja najduže traje. (Ovo se, valjda, odnosi na emitovanje sa prekidima jer je SG-1 bila rekorder po neprekidnom emitovanju.)
4. 2011. je Doctor Who Magazine proglašen za najdugovečniji časopis posvećen nekoj TV seriji.

Ovo nije odgovor, samo zanimljivosti na koje sam naleteo tražeći ga.

Dodatak, žena tipa iz tačke jedan je izjavila (u mom slobodnom prevodu): "Mrzim te prokletinje a imam osećaj da će ga nagrada samo još više ohrabriti (da gi još skuplja)."z:mrgreen:

Poslednja izmena:
Možda najduže prikazivana serija? Mislim, i ST se dugo prikazuju ali mi se čini da je Dr. Who ipak "duži" :D
:tick:

Našao članak sa Ginisovim nagradama koje su u vezi sa serijom.
1. Ove godine dobio ju je tip sa najvećom kolekcijom maketa Daleka. Rob Hal (49) ima 571 model Daleka. A nije fan serije. :D
2. Proglašena za najuspešniju SF seriju (2009).
3. SF serija koja najduže traje. (Ovo se, valjda, odnosi na emitovanje sa prekidima jer je SG-1 bila rekorder po neprekidnom emitovanju.)
4. 2011. je Doctor Who Magazine proglašen za najdugovečniji časopis posvećen nekoj TV seriji.

Ovo nije odgovor, samo zanimljivosti na koje sam naleteo tražeći ga.

Dodatak, žena tipa iz tačke jedan je izjavila (u mom slobodnom prevodu): "Mrzim te prokletinje a imam osećaj da će ga nagrada samo još više ohrabriti (da gi još skuplja)."z:mrgreen:

z:shock:z:lol:z:lol:

E jebga, oba odgovora koja sam dao su tačna, pitanje nije dovoljno precizno.
Evo ovo za krv:

Then I began to lose my head. I arose with my arms stretched out before me, attempting painfully to feel my way. I began to run wildly, hurrying through the inextricable maze, still descending, still running through the substance of the earth's thick crust, a struggling denizen of geological 'faults,' crying, shouting, yelling, soon bruised by contact with the jagged rock, falling and rising again bleeding, trying to drink the blood which covered my face, and even waiting for some rock to shatter my skull against.

Odustajem, nije mi ćeif da guglam :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back