SSJ4
Ističe se
- Poruka
- 2.334
Nisu borgovi. HINT: Spolja izgledaju potpuno kao roboti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh od humanoidnih karakteristika. I jesu Daleci.... a da nisu daleci (Dalek - Dr Who)?... al' njima je ostalo više od oka?

Inace bi bilo prelakoAu ssj kako si postavio pitanje nikad mi ne bi palo na pamet da su Daleci![]()

Inace bi bilo prelako![]()

Možda najduže prikazivana serija? Mislim, i ST se dugo prikazuju ali mi se čini da je Dr. Who ipak "duži"![]()

Našao članak sa Ginisovim nagradama koje su u vezi sa serijom.
1. Ove godine dobio ju je tip sa najvećom kolekcijom maketa Daleka. Rob Hal (49) ima 571 model Daleka. A nije fan serije.
2. Proglašena za najuspešniju SF seriju (2009).
3. SF serija koja najduže traje. (Ovo se, valjda, odnosi na emitovanje sa prekidima jer je SG-1 bila rekorder po neprekidnom emitovanju.)
4. 2011. je Doctor Who Magazine proglašen za najdugovečniji časopis posvećen nekoj TV seriji.
Ovo nije odgovor, samo zanimljivosti na koje sam naleteo tražeći ga.
Dodatak, žena tipa iz tačke jedan je izjavila (u mom slobodnom prevodu): "Mrzim te prokletinje a imam osećaj da će ga nagrada samo još više ohrabriti (da gi još skuplja)."![]()

Smiles O'Byron, u Toshley's Stationu na Blade's Edge Planinama.2436.
U određeni grad u Kalimdoru vas transportuje izvesni "ultrabezbedni" transporter.
E sad, kako se zove lik od koga možete naučiti šematik za pravljenje istog i u kom gradu se nalazi?![]()

A i Smajls i Džordi su neki muni tribute Star Treku.Inženjer je Jhordy Lapforge iz grada Gadgetzan-a....

Sopstvenu krv.
Then I began to lose my head. I arose with my arms stretched out before me, attempting painfully to feel my way. I began to run wildly, hurrying through the inextricable maze, still descending, still running through the substance of the earth's thick crust, a struggling denizen of geological 'faults,' crying, shouting, yelling, soon bruised by contact with the jagged rock, falling and rising again bleeding, trying to drink the blood which covered my face, and even waiting for some rock to shatter my skull against.