baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hmmmm...Pa recimo neki SITNI dijamanti tako to...Sećate li se neke sitne stvari zbog koje vam se neko dopao, oduševio...
Sećate li se neke sitne stvari zbog koje vam se neko dopao, oduševio... ili zbog čega ste se razočarali...?
Ili su to u vašem slučaju i uvek - krupne stvari... ?
Sinoć u klubu, neko me dodiruje po ramenu.
Okrećem se i vidim jednu osobu. Koa da mi je milion osmeha utrčalo u pogled...
To me pokreće da se razmišljam o tome kako je nekad nisam simpatisala, nije joj pripadao ni pedalj mojih misli, a onda se nešto desilo, i u trenutku je u mojim očima ona bila tako draga i tako bitna...
Ljudi me osvoje sitnim stvarima i istim razočaraju... ''Kupe'' me lako... i najčešće nesvesni trenutka kad su me ''kupili''... a možda mi je i srce jeftino, a svi kreću nekim velikim ulogom...
To je nekad tako neobjašnjivo sitna stvar... gest, reč... ali meni u tom trenutku toliko velika i presudna da ja nadalje budem predana toj osobi, odana, brižna...
Jedna mi je osoba poslala na običnom papiriću ispisane dve rečenice za moj rođendan i time me zadobila. Moje poverenje i naklonost...
Jedan momak mi je povukao majicu naniže koja se podigla kada sam sela, kako se ne bih prehladila...
Drugi mi je došao da mi pomogne da otkuca seminarski, nenajavljen i nepozvan, nisam to bila tražila od njega...
I tako dalje...
A isto tako, neka iznenadna reč, neki potez... mogu tako da srozaju moje mišljenje o nekom...
... i uvek se krećem u tim sitnurijama...
Sećate li se neke sitne stvari zbog koje vam se neko dopao, oduševio... ili zbog čega ste se razočarali...?
Da,sitne...jedan osmeh,ukradeni poljubac i njegovo iznenadjenje...jedno "izvini" koje nisam znala kako da kazem,a on mi je pomogao...njegove sale..male stvari...velike stvari...Sinoć u klubu, neko me dodiruje po ramenu.
Okrećem se i vidim jednu osobu. Koa da mi je milion osmeha utrčalo u pogled...
To me pokreće da se razmišljam o tome kako je nekad nisam simpatisala, nije joj pripadao ni pedalj mojih misli, a onda se nešto desilo, i u trenutku je u mojim očima ona bila tako draga i tako bitna...
Ljudi me osvoje sitnim stvarima i istim razočaraju... ''Kupe'' me lako... i najčešće nesvesni trenutka kad su me ''kupili''... a možda mi je i srce jeftino, a svi kreću nekim velikim ulogom...
To je nekad tako neobjašnjivo sitna stvar... gest, reč... ali meni u tom trenutku toliko velika i presudna da ja nadalje budem predana toj osobi, odana, brižna...
Jedna mi je osoba poslala na običnom papiriću ispisane dve rečenice za moj rođendan i time me zadobila. Moje poverenje i naklonost...
Jedan momak mi je povukao majicu naniže koja se podigla kada sam sela, kako se ne bih prehladila...
Drugi mi je došao da mi pomogne da otkuca seminarski, nenajavljen i nepozvan, nisam to bila tražila od njega...
I tako dalje...
A isto tako, neka iznenadna reč, neki potez... mogu tako da srozaju moje mišljenje o nekom...
... i uvek se krećem u tim sitnurijama...
Jednom me je neko nosio po kisi citavih 400m, jer zna koliko volim sve svoje cipele![]()
400m po kiši?? I tebi je to sitna stvar!?Pa sve da imaš triput manje kila koliko imaš (a ne znam koliko je to), opet je bre teško...
Velika je greška ne udati se za blesana koji se toliko zatelebesao da je bio voljan da te nosi 400m po kiši.
Nosio me 400m, a ima 48 kg, tad sam bila jos laksa mozda 46![]()
Trebala si to odmah da zgrabiš... Ne šeta mnogo takvih po Srbiji...
Uh jaka stvar
Pa da zamolim nekog svako bi e poneo , cak i na ulici
Ne kazem da je nebitno ali ne smatram bas necim nevidjenim..
Poneo bi te svako, ali ne 400m. Većina bi te već posle 30 bacila u prvu baru, boreći se za dah.
Pa, on je 1.93 , sta sam ja bila za njega?
Perce....![]()
Nije bitna veličina, ni visina (što bi rek'o Mirko - dužina). Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka. Muškarac će toliko dugo nositi ribu samo ako mu je mnogo stalo do nje, ili (češći slučaj) ako je baš mnooogo zagoreo.
hahah nije bio zagoreo.. Ali mozda je kvaka u tome sto je znao da ako upropastim cipele kukacu celo vece![]()
[U:tvoja_zauvijek[/U];8013725]Vec sam u svojoj temi naglasila kako zelim da raskinem sa momkom upravo zbog tih sitnica....Meni su sitnice uzasno vazne,jako sam osjetljiva mozes me lako uvrijediti al isto tako lako i pridobiti....![]()
Uh jaka stvar
Pa da zamolim nekog svako bi e poneo , cak i na ulici
Ne kazem da je nebitno ali ne smatram bas necim nevidjenim..
Da sam na tvom mestu ja bih prvo promenio nick, pa onda pisao o raskidu...![]()
![]()
Necija jesam,ni kad sam ga stavila nisam mislila na sad vec bivseg momka
![]()