Beskrajna moć sitnica

To jeste slatko, ali kad sam ja trazila to mom muzu on je rekao ok, kupicu ti ali kako onda da te *ebem sa svim tim medama i zekama? :lol:

:lol::lol::lol:...ja nisam trazila momku da mi ovo kupi,on je sam to hteo,inace sve ja to lepo skinem pre akcije da mu ne ubijem volju8-)...a pre neko vece mi doneo coko smoki u pola 2 ujutru jer sam mu prethodni dan rekla da mi se to bas prijelo:razz:

ja sam jeftina,sitnicama je najlakse kupiti moju ljubav :lol:
uvek se odusevim kad neko pokaze jednom recenicom ili gestom koliko me poznaje ili koliko mu znacim,mislim da se tada nasmesim onako najiskrenije moguce i budem bas srecna.
a sto se sitnica i poklona tice bas izuzetka otkinem kad mi neko napravi muzicku kompilaciju po mom ukusu onako iznenada i kad dodjem kuci i shvatim koliko mi je samo pogodio raspolozenje i ukus...:) rastopim se od srece :)

ja sam jeftina,sitnicama je najlakse kupiti moju ljubav :lol:
uvek se odusevim kad neko pokaze jednom recenicom ili gestom koliko me poznaje ili koliko mu znacim,mislim da se tada nasmesim onako najiskrenije moguce i budem bas srecna.
a sto se sitnica i poklona tice bas izuzetka otkinem kad mi neko napravi muzicku kompilaciju po mom ukusu onako iznenada i kad dodjem kuci i shvatim koliko mi je samo pogodio raspolozenje i ukus...:) rastopim se od srece :)
Smiljka, srce jedno malo !!! :-D

Sitnice su samo orudje u rukama namazanih ili nesposobnih za nesto vece, a oni koji se primaju na njih su zeljni bilo cega, pa i sitnica. Zato se lako i kupuju. Zene posebno.

Meni sitnice zaista znace tek kada je ta osoba vec veoma znacajna, a postaje znacajna krupnim stvarima (ne mislim na materijalno - za sve potencijalne pljuvace)

Ovu izjavu ogradjujem od tracharine price i slicnih, i iskljucivo se odnosi na musko zenske odnose.

Back