baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
To jeste slatko, ali kad sam ja trazila to mom muzu on je rekao ok, kupicu ti ali kako onda da te *ebem sa svim tim medama i zekama?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To jeste slatko, ali kad sam ja trazila to mom muzu on je rekao ok, kupicu ti ali kako onda da te *ebem sa svim tim medama i zekama?![]()
Smiljka, srce jedno malo !!! :-Dja sam jeftina,sitnicama je najlakse kupiti moju ljubav
uvek se odusevim kad neko pokaze jednom recenicom ili gestom koliko me poznaje ili koliko mu znacim,mislim da se tada nasmesim onako najiskrenije moguce i budem bas srecna.
a sto se sitnica i poklona tice bas izuzetka otkinem kad mi neko napravi muzicku kompilaciju po mom ukusu onako iznenada i kad dodjem kuci i shvatim koliko mi je samo pogodio raspolozenje i ukus...rastopim se od srece
![]()
jao zagonetka!
rec od 4 slova?
kojom te on kupi?
hmm...
euro?
Hm, moj ex je imao obicaj da ovo radi...a sto se sitnica i poklona tice bas izuzetka otkinem kad mi neko napravi muzicku kompilaciju po mom ukusu onako iznenada i kad dodjem kuci i shvatim koliko mi je samo pogodio raspolozenje i ukus...rastopim se od srece
![]()
Da se sredis? Pa zar ti djevojka nije dovoljan motiv za to?
Da ne bude zabune, mislila sam na snimanje muzike, a ne na skidanje...nije...
Da ne bude zabune, mislila sam na snimanje muzike, a ne na skidanje...
Da, da, nikako da naucis beskrajnu moc tih sitnica...![]()
Hm, moj ex je imao obicaj da ovo radi...![]()
...ja nisam trazila momku da mi ovo kupi,on je sam to hteo,inace sve ja to lepo skinem pre akcije da mu ne ubijem volju8-)...a pre neko vece mi doneo coko smoki u pola 2 ujutru jer sam mu prethodni dan rekla da mi se to bas prijelo:razz:
Divno, lepo je kad muskarci ponekad slusaju sta pricamo