jedite_kod_Joa
Elita
- Poruka
- 19.903
Šabani bre,svi all over...Seljačija je zavladala,a mi ostali možemo samo negde da se zavučemo i čekamo da sve prođe![]()
Само ти чекај...Требало би да знаш да ово сад није ништа посебно.Само почетак.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šabani bre,svi all over...Seljačija je zavladala,a mi ostali možemo samo negde da se zavučemo i čekamo da sve prođe![]()
a toga naravno u srbiji nema niti je ikad biloКод нас људи забораве да залију цвеће,а на западу људи забораве да одгајају децу,па израсту мали наркомани,педофили,
педери,курвари,убице,
духовне руине и развалине...
Као што сам рекао,још увек је боље овде(јер овде човек више вреди,а човек је највећа вредност),мада све ове гадости на велика врата улазе у Србију,јер тежимо таквом систему идиотских и деструктивних "вредности".

nikad!a toga naravno u srbiji nema niti je ikad bilo![]()
Evo i mrtvog ga maltretiraju komunistički sinovi...Ne daju da se sahrani ko čovek...A sa njim i simbolično svi oni koji su poginuli od crvene ruke...Bila buka dva dana...Svaka chast ako je tako.A jel' se razumesh u politiku?
![]()
Srbija je država koja nema kontinuitet,tradiciju...Stalno se pravi ponovo iz ruševina...E*bu nas i ovi sa zapad i sa istok i mi sami...

Ma pazi,moja generacija malo starija,bre nismo znali šta je JOINT do prvog srednje,kamoli LSD,heroin...Ovi klinci danas gledam ih u parku,sve baraba do barabe,u 7 osnovne on duva i diluje...Makar da su neke face,bilo je toga kod mene,nego pijani šabani...Tako,da Srbi su otišli sa moralom,a ta komunistička spika da se zapadna dekadencija zaustavlja na granicama više ne pije vodu...

Čekaj,kad je gudra počela ''legalno'' da dolazi na naše ulice...Kada ono policija nije vatala dilere...Ja se nešto sećam da je država zatvarala jedno oko na šverc svake vrste negde tamo od 91.92...Ako je neko bio samoproglašeni ''patriota'',mogo je da valja šta oće i da mi NIKAD ,ali nikad nijedna policija,inspekcija ili bilo šta drugo ne zakuca na vrata...Krvavi tragovi prošlosti i danas postoje,ali to ipak jeste prošlost...Kriminal može da zavlada jednim naseljem,ulicom,ali u Evropskoj Uniji nikada neće zavladati celom državom,ili Unijom samom,već ostati nepoželjna,marginalana pojava...Ovo drugo je posledica raspada starih vrednosti iz komunizma i izostanka jasnog opredeljenja Države iz 90-ih protiv kriminala,kao nepoželjnog UVEK,a ne samo kad stane na put ''državnoj mafiji''Онда сам ја још мало старији од тебе,
И сада ми није јасно,
након свега овога што си написао,
Како можеш да будеш присталица ДС, ДОС. ЗЕС-а ?????![]()
Beskorisnost , korumpiranost, kohabiterstvo u ovoj drzavi je prosto nenormalno. Obican jednostavan zivot je prosto nemoguc , a ova drzava nista ne radi na bilo kakvom planu da se ista sredi i vrati u normalne tokove , samo zna da poskupljuje, vladaju sibicarski zakoni od najvisih krugova tzv E(lite) =sranje , pa do bilo kog obicnog coveka koji moze da vas uceni i manipulise vasim vremenom i zivcimaVREME JA ZA PROMENE
Već 50 godina je vreme za promene.

"][/SIZE]Beskorisnost , korumpiranost, kohabiterstvo u ovoj drzavi je prosto nenormalno. Obican jednostavan zivot je prosto nemoguc , a ova drzava nista ne radi na bilo kakvom planu da se ista sredi i vrati u normalne tokove , samo zna da poskupljuje, vladaju sibicarski zakoni od najvisih krugova tzv E(lite) =sranje , pa do bilo kog obicnog coveka koji moze da vas uceni i manipulise vasim vremenom i zivcima"]VREME JA ZA PROMENE

Beskorisnost , korumpiranost, kohabiterstvo u ovoj drzavi je prosto nenormalno. Obican jednostavan zivot je prosto nemoguc , a ova drzava nista ne radi na bilo kakvom planu da se ista sredi i vrati u normalne tokove , samo zna da poskupljuje, vladaju sibicarski zakoni od najvisih krugova tzv E(lite) =sranje , pa do bilo kog obicnog coveka koji moze da vas uceni i manipulise vasim vremenom i zivcimaVREME JA ZA PROMENE
Kakve promene? Ko da vodi ovu zemlju? Ti?