BESKORISNOST

Ma to je svetski trend...Sa izuzetkom Obame,onaj prošli bio Kauboj,selja iz Texasa...Berluskoniju raste popularnost,Čaves i ostali...Kad kaže naš narod,ovaj Toma,Velja priča bre da ga svi razumeju...Pijac kultura je kraj Srbije...Nikakve zavere...Globalno Selo Beograd...I to je to.

Je da, Berluskoniju strašno raste popularnost kako kažu njegovi mediji. Lepo napisa jedan engleski novinar pre neki dan, kad ti popularnost pređe 80% posto to samo znači da nisi više demokrata već - diktator :lol:

ovo je sustina :ok: ajde ja razumem i da nas satro svi mrze ,i da su politicari lopovi i da je ekonomska kriza , al sto stoka nece da ocisti ispred kuce i da uradi ono najsitnije i najednostavnije makar i to cvece da zalije ili da pokosi travu , ne daj Boze i sneg da ocisti i da ne trese djubre kroz prozor i ne zapisava svaki haustor i da ne krade saobracajne table i putokaze da pokriva svinjce sa istima , to je vec porazavajuce a za to im nije kriva ni ekonomska kriza ,ni vlast,ni opozicija
to je dobro rekao Djindjic onim radnicima u nekoj fabrici u Uzicu valjda u fazonu "ajde dobro sto nemate posla ,ili para za nove masine ,.al sto bar ovaj sat na zidu ne popravite kada vec drkate qurac besposleni u tim halama po ceo dan "

Jeste dobro je rekao, jedini covek koga ja postujem vise nego Seselja(od skorasnjih politicara). Lepo je on svasta rekao, ali ga ubise.

Koliko je beskorisna,skupa,birokratska to je neverovatno,danas dete ceka ceo dan za jebeni pasos koji ce vaziti samo 2godine sa sve priznanicama i kaze salterusa nisi doneo prvi primerak ne moze sistem da primi treci ,popizdim skroz vratimo se po prvi primerak ona usrana salterusa kaze treba saglasnost oba roditelja a pre toga smo pitali da li treba ta usrana saglasnost i rekose ne treba (boze moj pa to je novi jebeni pasos, svi ce na granicama EU znati da dolazimo iz zemlje u kojoj su ubili premijera i stite ratne zloicince) i lepo trazimo povrat novca (posto ima stari ), e nastavak sledi ...............:evil::evil:

Back