pirox
Domaćin
- Poruka
- 3.477
Ova misterija je naucno razresena,a vi izgleda niste obavesteni![]()
Ili neće da budu obavešteni.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova misterija je naucno razresena,a vi izgleda niste obavesteni![]()

Ili neće da budu obavešteni.![]()
Jednom sam procitala da je avion koji je leteo iz Svajcerske za Amerku
nestao iznad BT.
1953god.je u pitanju,posle nekih 40 god. se ponovo pojavio,ljudi su navodno bili zbunjeni,
mislim na one koji su bili u avionu.
Toliko.
A sta je to nauka rekla u vezi ove misterije ?

Hator, takav eksperiment su izveli u kontrolisanim uslovima.
Elem, ogromni vazdušni mehuri, kada iz dubina "pogode" brod, vuku ga na dno veliom brzinom.
To su i pokazali na modelu.

Odakle vazdusni mehur na dnu mora?![]()
Pa znam.Hator, takav eksperiment su izveli u kontrolisanim uslovima.
Elem, ogromni vazdušni mehuri, kada iz dubina "pogode" brod, vuku ga na dno veliom brzinom.
To su i pokazali na modelu.
smatra se da postoje odredjene anomalije u magnetnom polju tog podrucja,i da to utice na instrumente,ali nista nije dokazano.Ali kako on reaguje onda na avione koji se nalaze mnogo vise od samog epicentra tog mehura?!![]()
Uostalom,ja znam za samo ona 5 aviona koji su tu nestali,jos u drugom svetskom ratu,ako se ne varam.
, ako civilni avioni lete na vecim visinama onda se to slaze jer svakako na njih bilo koliko ali manje deluje, a civilni brodovi nzm. logiku ?Gde si nasao te? Pitao sam mnoge, niko ne veruje u nadprirodno.Šta vredi da postavim objašnjenje kada će neki to ismevati jer više veruju u neverovatno i nemoguće.
Reci nam, ne plasi se ismevanja.Ko je stvarno zainteresovan šta je Bermudski trogao dovoljno da istraži kakve uslove ima tamo,pa da sam dođe do zaključka.
Ko želi istinu taj će naći i sam.
Gde si nasao te? Pitao sam mnoge, niko ne veruje u nadprirodno.
Reci nam, ne plasi se ismevanja.
Aj lele lele. . kolko komplikacija oko bermudskog trougla - Crna rupa,odatle nestanak brodova aviona itd.

откривене пирамиде у мору!!
http://www.apparentlyapparel.com/2/...-glass-submerged-in-the-bermuda-triangle.html