Berlin u Ramazanu!

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nego da ponovim svoj Neverovatan post-oskarovac.

Naša svetina uporebljava preglupe turske reči kao Ugursuz, a onda hoće da podučava Holandiju da treba suzbiti uticaj Otomana
Ekavizirana hrvatska reč "svjetina" i "Otomani" umesto "Osmanlije"!
Što će reći, ako si musliman, naravno da je drago zbog pretvaranja pravoslavne svetinje u džamiju. Ako si Hrvat, nisi baš lud za pravoslavnim hramovima...

Ti Lexi kao sa si zamijenio nickove sa Simom. On sve bistriji, a ti lapiš!
Kakvo je to pitanje? Kakve sada to veze ima s temom? To je ok tema, ali ne pripada ovdje.
Slutim sta si htio reći, ali ne ulazim u tu raspravu.
Pravda za pravoslavne crkve ti nije zanimljiva da bi ulazila u tu temu?
A za džamije bi i više od pravde, da se šire i da "ukrašavaju" hrišćanske zemlje?

Pravda za pravoslavne crkve ti nije zanimljiva da bi ulazila u tu temu?
A za džamije bi i više od pravde, da se šire i da "ukrašavaju" hrišćanske zemlje?
Ne zanimaju me ni crkve, ni džamije, hramovi, ništa. Šta je to dobro donijelo ljudskom rodu? Zaglupljivanje i ratove.
Ako vjeruješ, pomoli se u svojoj kući. Šta će ti posrednik, koji je možda i veći grešnik od tebe.
I od kada se ti zanimas za to Karadjordjevica ti?

Ne zanimaju me ni crkve, ni džamije, hramovi, ništa. Šta je to dobro donijelo ljudskom rodu? Zaglupljivanje i ratove.
Ako vjeruješ, pomoli se u svojoj kući. Šta će ti posrednik, koji je možda i veći grešnki od tebe.
I od kada se ti zanimas za to Karadjordjevica ti?
I dalje izbegavaš odgovor na pitanje o Aja Sofiji! A ja insistiram na njemu, da bismo mogli dalje da diskutujemo.

Ako vjeruješ, pomoli se u svojoj kući. Šta će ti posrednik, koji je možda i veći grešnik od tebe.
Pa oca mu ocinjega sto si onda benavila na prvih sedam osam strana tolko opravdavaju islamista da budu ravnopravni u berlinu po tome sa domacinom?

Dakle tema rešena. Turci u berlinu nek se mole kući. Tamo nek svjetle do zore

Boli me glava od ovoga vremena. A i ljuta sam na tebe.
Nadji drugoga diskutnta, nemam sada snage za tvoje ljepljive riječi
Mene je Simo na onom forumu nazivao Alijom, muslimanom, zato jer u principu nisam zlonameran prema muslimanima.
Ali to licemerje, dvostruki standardi patetika, i na kraju jedna nepravednost s muslimanske strane je nešto što ne mogu progutati.

Zbog tebe ću se pridružiti Simi i Kapetanu, i biću im vojvoda, ako treba! :cool:

Pa oca mu ocinjega sto si onda benavila na prvih sedam osam strana tolko opravdavaju islamista da budu ravnopravni u berlinu po tome sa domacinom?

Dakle tema rešena. Turci u berlinu nek se mole kući. Tamo nek svjetle do zore
Gdje sam ja to rekla? Prenijela članak sa WELT-a, ne očekujući 5 upisa i sada ja nešto promovisem?! Sta ste se urotili protiv mene?
Sada ti žao nijemaca? Vidi, vidi!

Mene je Simo na onom forumu nazivao Alijom, muslimanom, zato jer u principu nisam zlonameran prema muslimanima.
Ali to licemerje, dvostruki standardi patetika, i na kraju jedna nepravednost s muslimanske strane je nešto što ne mogu progutati.

Zbog tebe ću se pridružiti Simi i Kapetanu, i biću im vojvoda, ako treba! :cool:
Baš me briga. I onako mi je Simo sada simpatija. Jeste da se otima iz sve snage, ali pokleknuce, već vidim.:zcepanje:

Gdje sam ja to rekla? Prenijela članak sa WELT-a, ne očekujući 5 upisa i sada ja nešto promovisem?! Sta ste se urotili protiv mene?
Sada ti žao nijemaca? Vidi, vidi!
Ko je objasnjavao onu patetiku priču o srbinu u njemačkoj koji dosao sa zenom pa dobili srbina koji ozenio nemicu oni dobili roberta, robertov sin ozenio neku lauru i sad su to Nemci?

Moja baba vukosava?

A sta je poenta priče bila ako ne podrška islamistima sa teme....

Aj ne talasaj

Ko je objasnjavao onu patetiku priču o srbinu u njemačkoj koji dosao sa zenom pa dobili srbina koji ozenio nemicu oni dobili roberta, robertov sin ozenio neku lauru i sad su to Nemci?

Moja baba vukosava?

A sta je poenta priče bila ako ne podrška islamistima sa teme....

Aj ne talasaj
Reci Vukosavi da ti ne šapće. Biće da se gubi malo.
Poente priče i nema, samo obavještenja da muslimani traže da se obilježe ramazanski dani.

Je li to ljubomora progovara iz tebe?
Znam da spamam, ali to nije namjerno, jednostavno sam to ja.
Upisi su mi nekada ok, nekada lupetam, ovisi o raspoloženju. Kao i kod svakoga.
A tvoji upisi? Mlitav, mlaki, nepamtljivi.
Naravno da je ljubomora. Primeti se da je glavni sukob između Sima i mene oko toga jesi li njegova ili moja! :lol:
I sad kad si njegova, ništa mi ne preostaje osim da ljubomorišem. :D

Samo nije u redu da ljude zamajavaš raspravama samo da bi pričali nešto s tobom, a tebi samoj nije bitno o čemu se priča.

Ili je Kapetan u pravu - radiš za ciljeve Ummeta! Inshalah. :D

Naravno da je ljubomora. Primeti se da je glavni sukob između Sima i mene oko toga jesi li njegova ili moja! :lol:
I sad kad si njegova, ništa mi ne preostaje osim da ljubomorišem. :D

Samo nije u redu da ljude zamajavaš raspravama samo da bi pričali nešto s tobom, a tebi samoj nije bitno o čemu se priča.

Ili je Kapetan u pravu - radiš za ciljeve Ummeta! Inshalah. :D
Uvijek si bio osvetoljubiv.
Pusti Kapetana, promjena vremena, žuljaju ga geleri u guzi.

Slobodno napiši da je Simo bio u pravu po pitanju muslimana,nemoj se sramit. :mrgreen:

Back