beovizija

AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAA!!!!Ala ce Hrvati da se obrukaju koreografija im je 0,a jos onaj cica sto kaze ja sam majmun na grani!!!AAAAAAAAAHHHHHHHAAAAAAAhhaaaa!!!!

i ja kažem..one sekunde kad sam vidio da će pobediti na Dori pretragično...
obrukat ćemo se samo tako...al kad vidim kakve su BiH luđake poslali ...PA VAS LEPO MOLIM da danas glasate za nekog normalnog na BEOVIZIJI...jer da popravite prosek ovog balkana jer kad Evropa vidi hrvatsku i bosansku pesmu ima da nas ne puste u EU narednih 700 godina...:mrgreen::rotf::rotf:

Čiča je najiskreniji.

Čiča je kladionicama:mrgreen:;)

Šteta što nije pobedila Antonija Šola umesto Kraljeva, imali su isti broj bodova na Dori, ali presudio je žiri.

ma kakva Antonija Šola..MAJA ŠUPUT...Maja Šuput je trebala pobediti...lepa živa melodijica...baš u eurosong fazonu

Ne, on je kao majmun na grani... :lol: Da li su imali problema sa mikrofonom ili njemu polako nestaje glas? Samo da ne pandrkne do Evrovizije, ajme ... :D

gledao sam jučer...mislim da nešto s mikrofonom nije valjalo...jer je na Dori bilo sve ok...a ko zna kao što si rekao ...nikad se nezna:rolleyes::cool:

Cveta je extra, nije ni Alexa los, doduse malo mi je smesan, Ivana Cosic je bila OK, steta sto je ispala. Toliko je providno ko ce pobediti, da finale nema svrhe. Kao slucajno, Jelena nastupila poslednja, Joksa voditelj + nastupa u revijalnom delu. Dosta vise seljakluka, frulica, cerupanja gusaka i kokosaka, postali smi pateticni i tragikomicni. Ima da se glasaci upecaju na text (pominje se Vidovdan), Jelena obucena kao iz XIV veka, jos samo da se pojavi Amfilohije i da Kostunica posalje telegram podrske. Jadno.

Pesme su sve bezveze - kao da su pravljene za neku decu, a ne za festival. Uopšte nema konkurencije, sve pesme liče na neke koje smo već 100 puta žvakali, nema ništa novo!!!!
I meni se čini da je namešteno - kod nas se i pre održavanja polufinala pričalo da će Jelena pobediti, a pesma liči na ''Lane moje'' i nadam se da će pobediti Beauty Queens - jeste da liči na ''Molitvu'', ali mi se čini da je najnormalnija njihova pesma...
Ove iz regiona ne bih ni da komentarišem jedino mi se dopada Slovenija...

Slovenka je bila odlicna, Makedonci nisu losi, CG bledunjavo, BiH smesno, a Hrvati zalosni. Ne znam sto su oni toliko odusevljeni tim Kraljevima ulice, zvuce kao sa opatijskog festivala od pre milion godina. Ima da se izblamiraju.
A mi cemo biti dosada bozja sa tom kukumavkom o Kosovu. Zar Joksimovic ne zna sta je dosta. Postao je neoriginalan.
Bar da Cveta pobedi, zaista je pun pogodak.

Po meni, Laka ima najbolji nastup i pesmu. Konacno nesto sa Balkana da nema veze sa "urban etno" zvukom. Znam za koga cu da navijam, sad sam je opet preslusala, preporucujem i vama

Slovenka je bila odlicna, Makedonci nisu losi, CG bledunjavo, BiH smesno, a Hrvati zalosni. Ne znam sto su oni toliko odusevljeni tim Kraljevima ulice, zvuce kao sa opatijskog festivala od pre milion godina. Ima da se izblamiraju.
A mi cemo biti dosada bozja sa tom kukumavkom o Kosovu. Zar Joksimovic ne zna sta je dosta. Postao je neoriginalan.
Bar da Cveta pobedi, zaista je pun pogodak.

Kraljevi ulice su imali dobru pesmu prošle godine al ove KATASTROFA :evil: a pobedili su na Dori samo zato jer im je i prošle i pretprošle godine prvo mesto izmaklo iz ruku... falilo im za bod-dva (bili dva put drugi):mrgreen:

tako da se već unapred znao pobednik:roll:

nego reci ti meni kako se ono zove ona koka sa rokezom što je juče pevala na Beoviziji?:?:
meni je skroz kul navijam za nju...al zaboravih ime:-(

Ako je bila cetvrta po redu, u plavoj haljini ,sa plesacicama slicno obucenim, onda je Cveta Majtanovic, pobednica prvog srpskog Idola. Na kraju su ponovili njenu numeru. Extra je. Steta sto ce Jelena Tomasevic pobediti na konto Kosova i pobede koja joj je izmakla pre par godina zbog petljanja CG zirija (kao i odlicni Flamingosi). Vec je svima dosta balada i etna, nadam se da ce klinci glasati za moderniju varijantu.
Sorry, ali meni se Kraljevi ulice nisu svideli ni prosle godine, bilo je nekoliko puno boljih stvari na Dori.

Ukratko-voditelji su mi bili bezveze,dal' ih drma trema,ne znam koji im je problem,ali izgledali su nesigurno,neoriginalo,neduhovito i da ne nabrajam dalje...
Kad sam njih videla,i onaj Boda je dobar :?
Pesme-nishta posebno se ne izdvaja,vidim da je Jelena favorit,a pesma mi je nezanimljiva,previshe "vuche" na stil Zheljka Joksmiovicja,nije upechatljiva,mada ona cje verovatno pobediti :roll:
sve u svemu,uzhas.

a ozvuchenje...bolje da ne spominjem.

OVO NEGDE NAS'O I COPY/PASTE :

"e ovako...pesme su....onako....i naravno medju 'onako pesmama' MORALO JE biti i onih u fazonu 'MOLITVA ZA LANE MOJE' !!!!

pa ljudi dokle vise da slusamo i biramo kopiju kopijine kopije ???!!!

mislim da je Cveta uradila pravu stvar...eto to je moje misljenje,pa sad kome se svidjalo...kome ne...ne bojkotujem ikog ili bilo sta ali mislim da je krajnje vreme da se krene napred i da se manemo kopija....

ajd podrav!"

-------------------------------------------------------------------------

ej i meni je extra Cveta :D

haha 'molitva za lane' :)))))

Ako je bila cetvrta po redu, u plavoj haljini ,sa plesacicama slicno obucenim, onda je Cveta Majtanovic, pobednica prvog srpskog Idola. Na kraju su ponovili njenu numeru. Extra je

sviđa se i meni

eto ja bi najpre za tu glasao (evo odslušah je sad na you tube-e) i meni se jako sviđa

mada sam ja u biti mislio na
Zoe Kida u Zemlji Gruva - Čudesni svetovi

a dobre su mi bili još i Betty Boop - Kvar

----------
ali ipak je Cveta numero uno:D

Uvo upravu pevaju Betty Boop i ja ono dranje i "sviranje" gitare ne mogu a podnesem.
Mislim da ce pobediti Jelena ILI Beaty Queens. ALI mi je od svih najnajnajnajnajnajanajnajnajnaj originalnija CVETA!!!
CVETA!!! CVETA!!! Onaj instrumentalni deo oboozavam!! Cveta winner:razz::razz::razz::razz:

Evo prodjose i Beauty Queens. Dobra je pesma ali, nekako ona koreografija (vrtimo se u krug), a pogotovo kada se skupe pa pevaju kao izvornim ritmom, tempom sta god...
Nije mi to za Evroviziju, bar po meni. Sad cekam Jecu i Cvetu, pa cu da vidim. Ali mislim da cu da dam glas Cveti. Ona mi je od sinoc postala jak favorit iako je do sad nisam tako dozivljavao.

pa ovo je stvarno sramota za zemlju Srbiju zar je moguce da mi sa ovim pesmama izlazimo odnosno se pretstavljamo svetu to je stvarno sramota pa bolje pevaju i igraju voditelji nego sami pevaci pa dali je moguce nemogu da verujem nikakvih glasovnih mogucnosti pa ljudi sta je ovo pa zar je ovo pesma?

pa ovo je stvarno sramota za zemlju Srbiju zar je moguce da mi sa ovim pesmama izlazimo odnosno se pretstavljamo svetu to je stvarno sramota pa bolje pevaju i igraju voditelji nego sami pevaci pa dali je moguce nemogu da verujem nikakvih glasovnih mogucnosti pa ljudi sta je ovo pa zar je ovo pesma?

Izvinite, ali na sta se tacno mislili:D, tj. na koga?

Back