beovizija

Verovatno je sve namesteno, ali sta mislite o ovogodisnjoj? O voditeljima?

Meni je ova mnogo visaoka i skroz pokusava da izgleda kao Jovana srto vosi jutarnji dnevnik.
A drago mi je sto je Drum`n`zez tu i glasacu za njih jer mislim da su normalni, za razlikuod drugih. I ok mi je Negativ.

A vama?

I ja sam glasao za njih... Znaci nisam jedini

Oni imaju jos pesama?!:lol:

naravno, evo su reci>

Tebi bih dao i sredinu palačinke
tebe mi nije teško gledati bez šminke
od tebe ne vidim ni sisate klinke.

Tebi bi dao - cedi pastu iz sredine!
Do tvoga osmeha mi nema miline
nožni prstići k`o sedefi iz dubine.

Tebi bih dao svoje internet sate
i ovako nezgrapan trenirao karate
odreko se polovine svoje plate.

Tebi bih dao i ono što nemam
i pored pizze svašta ja znam da spremam
uz filmove bih počeo da dremam.

Tebi bi lagodno prepustio daljinac
i bio drag kao sin jedinac
a kad smo sami ponaš`o se k’o klinac.

Tebi bi poslednji gutljaj vina dao
ni voćnih jogurta mi ne bi bilo žao
kada bi tvoju ljubav ceniti ja znao.

naravno, evo su reci>

Tebi bih dao i sredinu palačinke
tebe mi nije teško gledati bez šminke
od tebe ne vidim ni sisate klinke.

Tebi bi dao - cedi pastu iz sredine!
Do tvoga osmeha mi nema miline
nožni prstići k`o sedefi iz dubine.

Tebi bih dao svoje internet sate
i ovako nezgrapan trenirao karate
odreko se polovine svoje plate.

Tebi bih dao i ono što nemam
i pored pizze svašta ja znam da spremam
uz filmove bih počeo da dremam.

Tebi bi lagodno prepustio daljinac
i bio drag kao sin jedinac
a kad smo sami ponaš`o se k’o klinac.

Tebi bi poslednji gutljaj vina dao
ni voćnih jogurta mi ne bi bilo žao
kada bi tvoju ljubav ceniti ja znao.

malopre sam to odslusao, dobra je :D

UZas...negativ nije proshao u finale.
Stidite se ljudi iz zirija!

Ove Beauty Queens nisu loshe.
Jelena Tomashevicj se,meni lichno, nimalo ne dopada,al mislim da cje ona pobjediti.

A Cveta mi je isto ql.
'Ste skontali da je u martama? (:

Žali Bože ove stvari od sinoć...ĆU,ĆEŠ,ĆETE i stvar za uzrast od 5 godina i pesma o Dunavu.....ukusi su različiti ali je ono sinoć daleko daleko od nečega što treba da se pojavi na Eurosongu....neprijatno me iznenadili sem onog Jelića,Jelene (mada očekivao sam po najavama extra,ultra stvar ali ipak obična) možda Beauty....neka sredina Cveta i Negativ a ostalo------nemam reči :shock::shock::shock::shock::shock:

Žali Bože ove stvari od sinoć...ĆU,ĆEŠ,ĆETE i stvar za uzrast od 5 godina i pesma o Dunavu.....ukusi su različiti ali je ono sinoć daleko daleko od nečega što treba da se pojavi na Eurosongu....neprijatno me iznenadili sem onog Jelića,Jelene (mada očekivao sam po najavama extra,ultra stvar ali ipak obična) možda Beauty....neka sredina Cveta i Negativ a ostalo------nemam reči :shock::shock::shock::shock::shock:

Meni je hit veceri bio onaj duet, gde je onaj u belim pantalonicama vrckao guzom i bacakao se po bini, on zaista misli da zna da igra. :shock::shock::shock:

Steta za Negativ, tako dobar vokal, a tako losa pesma.

Ova Zeljkova zna da peva, pametna je i kulturna, na osnovu toga bi trebala da nastupa na Euro. Pesma je kopija Laneta, ti etno hitovi su dosadili i Bogu i narodu. Al sta ches. I one Marijine imaju pesmu po istom shablonu. :roll:

Organizacija je kao po obicaju bila katastrofa, ne bi me cudilo da u sred Arene nestane struja ili se scenografija srusi na voditelja :twisted: . Mozda dobro organizujemo sportske manifestacije ali u muzickim festivalima smo ocajni. Nadam se, da nas nece obrukati. Nadam se.. :-|

Back