Detroit
Aktivan član
- Poruka
- 1.524
Čiča je najiskreniji.
Šteta što nije pobedila Antonija Šola umesto Kraljeva, imali su isti broj bodova na Dori, ali presudio je žiri.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čiča je najiskreniji.
Verovatno je sve namesteno, ali sta mislite o ovogodisnjoj? O voditeljima?
Meni je ova mnogo visaoka i skroz pokusava da izgleda kao Jovana srto vosi jutarnji dnevnik.
A drago mi je sto je Drum`n`zez tu i glasacu za njih jer mislim da su normalni, za razlikuod drugih. I ok mi je Negativ.
A vama?
Ta pesma je skroz ludacka! Inače, moji faworiti su Betty Boop, Beauty Queens, Zoe kida u Zemlji Gruwa... xD
I ja sam glasao za njih... Znaci nisam jedini
nisi, nisi! Ja obozavam njihovu pesmu Palacinka. Jesi li je cuo?
nisi, nisi! Ja obozavam njihovu pesmu Palacinka. Jesi li je cuo?

AAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAA!!!!Ala ce Hrvati da se obrukaju koreografija im je 0,a jos onaj cica sto kaze ja sam majmun na grani!!!AAAAAAAAAHHHHHHHAAAAAAAhhaaaa!!!!
Da li su imali problema sa mikrofonom ili njemu polako nestaje glas? Samo da ne pandrkne do Evrovizije, ajme ... Oni imaju jos pesama?!![]()
naravno, evo su reci>
Tebi bih dao i sredinu palačinke
tebe mi nije teško gledati bez šminke
od tebe ne vidim ni sisate klinke.
Tebi bi dao - cedi pastu iz sredine!
Do tvoga osmeha mi nema miline
nožni prstići k`o sedefi iz dubine.
Tebi bih dao svoje internet sate
i ovako nezgrapan trenirao karate
odreko se polovine svoje plate.
Tebi bih dao i ono što nemam
i pored pizze svašta ja znam da spremam
uz filmove bih počeo da dremam.
Tebi bi lagodno prepustio daljinac
i bio drag kao sin jedinac
a kad smo sami ponaš`o se k’o klinac.
Tebi bi poslednji gutljaj vina dao
ni voćnih jogurta mi ne bi bilo žao
kada bi tvoju ljubav ceniti ja znao.

Žali Bože ove stvari od sinoć...ĆU,ĆEŠ,ĆETE i stvar za uzrast od 5 godina i pesma o Dunavu.....ukusi su različiti ali je ono sinoć daleko daleko od nečega što treba da se pojavi na Eurosongu....neprijatno me iznenadili sem onog Jelića,Jelene (mada očekivao sam po najavama extra,ultra stvar ali ipak obična) možda Beauty....neka sredina Cveta i Negativ a ostalo------nemam reči :shock::shock::shock::shock::shock:
Ne, on je kao majmun na grani...Da li su imali problema sa mikrofonom ili njemu polako nestaje glas? Samo da ne pandrkne do Evrovizije, ajme ...
![]()

Inace, ne znam kome sam se vise smejala, smotanim voditeljima i njihovim ocajnim nastupima ili onim "kompozicijama". Zali Boze...