DNAge
Zainteresovan član
- Poruka
- 161
ovo bi stavio kao odgovor na predhodnih par postova ... AGAIN 
"e ovako...pesme su....onako....i naravno medju 'onako pesmama' MORALO JE biti i onih u fazonu 'MOLITVA ZA LANE MOJE' !!!!
pa ljudi dokle vise da slusamo i biramo kopiju kopijine kopije ???!!!
mislim da je Cveta uradila pravu stvar...eto to je moje misljenje,pa sad kome se svidjalo...kome ne...ne bojkotujem ikog ili bilo sta ali mislim da je krajnje vreme da se krene napred i da se manemo kopija....
ajd podrav!"
bas me interesuje sta ce sad ispasti kao afera...nije Zana tek tako vratila nagradu,oni su ipak ozbiljna grupa koja radi vec 20 god i kja nije gradila karijeru noseci haltere,trpajuci silikone kojekuda i menjajuci friz svako jutro.....

"e ovako...pesme su....onako....i naravno medju 'onako pesmama' MORALO JE biti i onih u fazonu 'MOLITVA ZA LANE MOJE' !!!!
pa ljudi dokle vise da slusamo i biramo kopiju kopijine kopije ???!!!
mislim da je Cveta uradila pravu stvar...eto to je moje misljenje,pa sad kome se svidjalo...kome ne...ne bojkotujem ikog ili bilo sta ali mislim da je krajnje vreme da se krene napred i da se manemo kopija....
ajd podrav!"
bas me interesuje sta ce sad ispasti kao afera...nije Zana tek tako vratila nagradu,oni su ipak ozbiljna grupa koja radi vec 20 god i kja nije gradila karijeru noseci haltere,trpajuci silikone kojekuda i menjajuci friz svako jutro.....

ma da nego je i mene ovako zanimalo ko cje nas predstavljati...
da Marija nije imala onako fantastican nastup ne bi ni pobedila. Elem, krajnje je bilo vreme da nas predstavi neka neetno pesma. Naucicemo iz ove greske. Jelena ima jako lep glas, sigurno ce biti u prvoj polovini. Mislim da je razlog ovako ocajnih pesama i to sto je Marija pobedila. Sasvim je logicno da necemo opet pobediti pa se i nisu toliko trudili.