beovizija

ovo bi stavio kao odgovor na predhodnih par postova ... AGAIN :)

"e ovako...pesme su....onako....i naravno medju 'onako pesmama' MORALO JE biti i onih u fazonu 'MOLITVA ZA LANE MOJE' !!!!

pa ljudi dokle vise da slusamo i biramo kopiju kopijine kopije ???!!!

mislim da je Cveta uradila pravu stvar...eto to je moje misljenje,pa sad kome se svidjalo...kome ne...ne bojkotujem ikog ili bilo sta ali mislim da je krajnje vreme da se krene napred i da se manemo kopija....

ajd podrav!"

bas me interesuje sta ce sad ispasti kao afera...nije Zana tek tako vratila nagradu,oni su ipak ozbiljna grupa koja radi vec 20 god i kja nije gradila karijeru noseci haltere,trpajuci silikone kojekuda i menjajuci friz svako jutro.....

ovo bi stavio kao odgovor na predhodnih par postova ... AGAIN :)

"e ovako...pesme su....onako....i naravno medju 'onako pesmama' MORALO JE biti i onih u fazonu 'MOLITVA ZA LANE MOJE' !!!!

pa ljudi dokle vise da slusamo i biramo kopiju kopijine kopije ???!!!

mislim da je Cveta uradila pravu stvar...eto to je moje misljenje,pa sad kome se svidjalo...kome ne...ne bojkotujem ikog ili bilo sta ali mislim da je krajnje vreme da se krene napred i da se manemo kopija....

ajd podrav!"

bas me interesuje sta ce sad ispasti kao afera...nije Zana tek tako vratila nagradu,oni su ipak ozbiljna grupa koja radi vec 20 god i kja nije gradila karijeru noseci haltere,trpajuci silikone kojekuda i menjajuci friz svako jutro.....

Meni Zana nije Zana od kad je Radovan napustio grupu.
Na niske grane su pali kad gostuju u Grandu. A ono sto je Jelena uradila uopste nije lep gest. Izvin'te gospodjice Zana, razumem ja i veoma postujem vas minuli dvadesetogodisnji rad ali spustite se na zemlju i radite malo ozbiljniju muziku. Jel se seca uopste neko kako zvuci njihova pesma? Jako losa i neinspirativna, ako mene pitate.

u pobednickoj pesmi najvise mi se dopadaju stihovi nuna nej nuna nuna nuna nuna nuna nej, pa onda vidovdan itd.

da seljko nije poceo da se bavi i duhovnom muzikom u medjuvremenu?
pesma mu je dobra za moleban.

Meni Zana nije Zana od kad je Zika napustio grupu. Na niske grane su pali kad gostuju u Grandu. A ono sto je Jelena uradila uopste nije lep gest. Izvin'te gospodjice Zana, razumem ja i veoma postujem vas minuli dvadesetogodisnji rad ali spustite se na zemlju i radite malo ozbiljniju muziku. Jel se seca uopste neko kako zvuci njihova pesma? Jako losa i neinspirativna, ako mene pitate.

Izvini, ali kad je to Zhika napustio grupu 'Zana'... Pesma im je isto bila u redu...

Meni Zana nije Zana od kad je Zika napustio grupu.Na niske grane su pali kad gostuju u Grandu. A ono sto je Jelena uradila uopste nije lep gest. Izvin'te gospodjice Zana, razumem ja i veoma postujem vas minuli dvadesetogodisnji rad ali spustite se na zemlju i radite malo ozbiljniju muziku. Jel se seca uopste neko kako zvuci njihova pesma? Jako losa i neinspirativna, ako mene pitate.

stvarno svasta pricas....ko napusta grupu....ej mi se izgleda nismo skontali-nije ni bitno,ja reko svoje - ti svoje - poz...

i tako...sad cekamo EXIT i to je to ;)

@ Stedza
ma da brate!!! uopste nemam pojma ni sto sam se opterecivo ovim nasim g*****a :p
kraj se uvek zna - ko u Grandu (na novom albumu Mrs.X 10 novih numera - 10 hitova :D:D:D:D )

Super, ova smaracica sad ce da se ispuca, da pokaze Evropi kakav ona ima glas, sve je to ekstra, sad kad niko i ne ocekuje neki uspeh od nje, to je njeno pojavljivanje tako reci revijalno, jer smo domacini. Sad ce da se ispuca i onda se narednih godina vise nece pojavljivati. Meni se najvise svidelo ono sto su izvele one devojke koje su prve sinoc nastupale, mada bi to trebalo da bude mnogo kvalitetnije slicno od strane nekoga da bude napravljeno za sledecu beoviziju. To je nesto novo.

PROSLE SU MOJE DRUGARICE IZ BETTY BOOP-a!!! Bas mi je drago!!! ko je wama faworit od finalista?!

auuuuuu brate...te devojke nemaju veze sa mozgom..svaki put isto..ova jedna likusha sa gitarom ide gore dole po bini..pevaju shit,izgledaju shit i mnoooogo me nerviraju..(moje lichno mishljenje) a da..pojavljuju se samo na Beoviziji..heh..da li nastupaju na Tvu,ili na nekim svirkama u BGu..nop...

Ko ce nas sledece godine pretstavljati na Evroviziji?Evo prosao je i Zeljko, pa Marija i Beauty Queens, pa sad i Jelena, a ako uocite svake Beovizije sa pojavljuju, uglavnom, oni koji prethone godine nisu pobedili, ali su bili u vrhu, pa stoga mozemo sledece godine slobodno da ocekujemo Cvetu, ovaj duet sto je pevao Jablana i naravno Betty Boop:-(.
Znaci pored ovih nekoliko, jedino ako se pojavi neko nov, ka sto je Marija prosle godine, ni od kuda pa pravo na Evroviziju, ali SAMO ako ima sjajnu pesmo kao sto je to Marija imala, moze da ima dobre sanse za pobedu ili dobar plasman na Beoviziji = Evroviziji.
PS: umalo da zaboravim i Ivanu Jordan i Anu Nikolic koje se pojave s' vremena na vreme.

Ja mislim :mrgreen: da Marija nije imala onako fantastican nastup ne bi ni pobedila. Elem, krajnje je bilo vreme da nas predstavi neka neetno pesma. Naucicemo iz ove greske. Jelena ima jako lep glas, sigurno ce biti u prvoj polovini. Mislim da je razlog ovako ocajnih pesama i to sto je Marija pobedila. Sasvim je logicno da necemo opet pobediti pa se i nisu toliko trudili.
Drago mi je sto je Jelena pobedila samo iz razloga sto joj je ranije pobeda bila ukradena, ali sto bi bili razocarani? Ona je ipak jedna kulturana i pametna devojka, zamislite da su pobedili oni Blizanci ili kako vec, a takvi su nastupali po ovakvim festivalima. Ja sam licno zelela da pobedi Cveta, ali to je bilo nemoguce jer klinci ne glasaju tj ne slusaju tu muziku. Kazem, na kraju, bolje Jelena nego onaj plavusan sto misli da zna da igra, a on bese drugi :shock:

Back