BEOVIZIJA I EVROVIZIJA 2009

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa naravno da navijamo za njega . U Hrvatskoj godinama nije poštovana reč publike . Pa ? Ništa . Super je Markić(ne pesma, naravno) . Čak mu predviđaju plasman u TOP 10 . Evropljanima je mnogo upečatljiviji od OT benda . Srećno mu bilo !

O-pu-sti-se-i-u-ži-vaj !

Zasto se osecam gluplje i gluplje posle svakog procitanog tvog posta??
Verovatno zato sto pricas suve gluposti.

Zato što priča ono što jeste . Da li je Tijanićev, RTS -ov ili neznamnijačij predstavnik njemu će pisati SERBIA . Tako da mu želim sve najbolje . Nek malo dotera pesmu . Ubaci malo "modernluka" ( :)) ubrza je i ima cela Evropa da peva "Nije, nijeee, nijeeeee me htela sve dok pare ne skupim "

Hahahahahahahajha

Nesto mozgam i skontao sam da je ovo platio neko od starih clanica Eurosonga sa zapada da ziri namerno izabere krdza pesmu jer smo im se popeli na glavu sa top rated pesmama! Nesto je bilo i glasina prosle godine da ce da je ukinu,jer Balkanci sebi nabijaju glasove!

Evo sta kaze William Hill koje su kvote za pobjednika:

Norway 9/4
Greece 11/2
Montenegro 8/1
Turkey 10/1
Malta 14/1
Azerbaijan 14/1
Russia 14/1
United Kingdom 16/1
Serbia 16/1
Ukraine 20/1
Sweden 25/1
Ireland 33/1
Spain 33/1
Iceland 40/1
France 40/1
Bosnia Herzogovina 50/1
Switzerland 50/1
Denmark 50/1
Moldova 50/1
Estonia 50/1
Finland 66/1
Georgia 66/1
Slovenia 66/1
Cyprus 100/1
Israel 100/1
Portugal 100/1
Armenia 125/1
Romania 125/1
Hungary 125/1
Andorra 150/1
Bulgaria 150/1
FYR Macedonia 150/1
Latvia 150/1
Lithuania 150/1
Poland 150/1
Germany 150/1
Belgium 150/1
Czech Republic 150/1
Belarus 200/1
Albania 200/1
Netherlands 200/1
Croatia 200/1
Slovakia 200/1

Sto se tice kaldionica. Ovako
Apsolutno vrh zauzimaju Norveska, Grcka, Malta, Turska, Spanija i Azerbejdzan. UK nece videti prvu polovinu, tako da njih ne racunam previse. OStali zavise od prolsaka u finale prvo, a onda videcemo.

Nesto mozgam i skontao sam da je ovo platio neko od starih clanica Eurosonga sa zapada da ziri namerno izabere krdza pesmu jer smo im se popeli na glavu sa top rated pesmama! Nesto je bilo i glasina prosle godine da ce da je ukinu,jer Balkanci sebi nabijaju glasove!

ja mislim da su za sve krivi Masoni i Hitlerovi klonovi iz Brazila, Realno jer ste stvarno ocekivali da su Dzordz bus i Burek Obama mogli da dozvole da prodje OT bend pa pobogu !?!?!?!?

To je bilo juce ,a vec danas su se svi pomirili sa tim da nas Kon(j) predstavlja.
Pa mi i onda jesmo najvece budale,pa nam tako i treba.
Pa taj RTS mi finansiramo sa pretplatom koju su nam nametnuli ,a oni nase glasove ne postuju ni malo.
Onda nek ukinu pretplatu pa nek budu samostalni.

Pa, jeste...Pravim i ja muziku, ali je ne šaljem na Evroviziju, i to se ne računa. Da je ovo samo individualno takmičenje, a ne takmičenje država, stvarno bi me bolelo uvo, jer je činjenica da je to sve kičerica. Ali, ja kao patriota želim da pobeđujemo i na takvim takmičenjima.

А ја као желим да изгубимо... :confused:
Па ваљда свако жели да победи... Али ако већ побеђујемо, нека буде са стилом. :)

Pesma Cipela nije losa pesma. Ali bar dve ili tri pesme i izvodjaci su bili bolji na ovom festivalu.

Vrlo ozbiljna primedba se odnosi na strucni ziri, koji nije prepoznao objektivan kvalitet, nije radio javno pred gledaocima, i ono sto se gledaocima i najsiroj publici dopada, ocenio je najnizim ocenama. Pojedine pesme i pevaci imaju renome, publika im veruje, i sama njihova pojava puno znaci za prestiz festivala. Ziri svojim glasanjem ne sme da izaziva zvizduke, i ziri je trebao nakon zavrsenog glasanja da se pojavi na konferenciji i da objasni svoje ocene i da da ocenu celog festivala i da da preporuku svim stvaraocima zabavne muzike u kom pravcu da stvaraju u buduce , za dobrobit nase kulture .

Zato treba unaprediti nacin ocenjivanja za sledecu Beoviziju, tako sto ce se bodovati tri vrste bodova,
bodovi zirija, bodovi publike po rangu, i na kraju bodovi publike po kolicini dobijenih glasova ( 1000 glasova / jedan poen).

Bice znatno bolje sledece godine, ako odklonimo ove i slicne nedostatke.

S postovanjem svima.

verovatno ćemo biti u onih 10, fakat je da komšije uvek glasaju jesni za druge, a sve ostalo je samo pitanje sreće i trenutka....
ako se sećate pesme Rock me, sa kojom je ondašnja Jugoslavija pobedila, ni to nije bila Bog zna kakva pesma.....
godinama unazad, Evrovizija je mesto gde ljudi većinom dolaze sa nekim blesavim pesamama i ostvaruju nekad bolje nekad lošije rezultate.....

Prvo treba Francuzi i Rusi da "progutaju" cipelu u polufinalu, *******, šteta što Irak i druge muslimanske zemlje ne učestvuju u glasanju, 'ladno bismo pobedili, mada s druge strane, i ovako ima dosta muslimana po Evropi, pa i u FR i RU, ko zna na šta će to da ispadne. :lol:
Samo moraju da ubace i neku džinovsku ciplu u scenografiju, da bude upečatljivo. :lol:

Back