BEOVIZIJA I EVROVIZIJA 2009

• Začetnik teme Začetnik teme nimil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ништа страшно. Енглези шаљу сваке године ђубре, а добро је позната њихова музика. (Од R'n'R до D'n'B).

А ако ћемо искрено... па и у задњих колико година... шта смо послали што ће растурути по квалитету?

Иначе, много већи уметници постоје широм света, који сами свирају и праве музику у својим собама од свих оних заједно на Евровизији.

Па послали смо пар одличних композиција, које су оставиле траг, рецимо Лане и тај етно фазон и музички и у
сценском наступу, био је на пар наредних Евровизија копиран. Затим Молитва је стварно сјајна композиција, коју
је Марија врхунски интерпретирала уз феноменалан сценски наступ, као и Јутро, које из познатих разлога није
отишло.

А то да постоје много већи уметници, који се не појављују на Евровизији, то стоји, мада Евровизија углавном има
естрадну и забавну, а не уметничку ноту. ;)

А што се овога сада тиче, ако добра екипа ухвати овог дебељуцу и упакује ствар како треба, не би ме изненадио
ни неки пристојан пласман, рецимо у првих 5. :per:

Па послали смо пар одличних композиција, које су оставиле траг, рецимо Лане и тај етно фазон и музички и у
сценском наступу, био је на пар наредних Евровизија копиран. Затим Молитва је стварно сјајна композиција, коју
је Марија врхунски интерпретирала уз феноменалан сценски наступ, као и Јутро, које из познатих разлога није
отишло.

А то да постоје много већи уметници, који се не појављују на Евровизији, то стоји, мада Евровизија углавном има
естрадну и забавну, а не уметничку ноту. ;)

А што се овога сада тиче, ако добра екипа ухвати овог дебељуцу и упакује ствар како треба, не би ме изненадио
ни неки пристојан пласман, рецимо у првих 5. :per:

:eek:

Aaaaa? Sta? Fenomenalan scenski nastup? Ok, ti mora da se zezas....

Na toj beoviziji i gde su na njenu pesmu igrale one balerine ili sta vec... to je bilo lepo. Ali ono na Evroviziji... To je bilo Boze sacuvaj...

sramota!!!!!!!!!!bolje da ne ucestwujemo nego da se brukamo...............nista cudno sto je ziri da 12 poena Konu,msm razmislite malo............nadala sam se da ce OT bend pobediti...........definitiwno su bili the best................

Ништа страшно. Енглези шаљу сваке године ђубре, а добро је позната њихова музика. (Од R'n'R до D'n'B).

А ако ћемо искрено... па и у задњих колико година... шта смо послали што ће растурути по квалитету?

Иначе, много већи уметници постоје широм света, који сами свирају и праве музику у својим собама од свих оних заједно на Евровизији.

Bravo, tacno od pocetka do kraja :mrgreen:

:eek:

Aaaaa? Sta? Fenomenalan scenski nastup? Ok, ti mora da se zezas....

Na toj beoviziji i gde su na njenu pesmu igrale one balerine ili sta vec... to je bilo lepo. Ali ono na Evroviziji... To je bilo Boze sacuvaj...

Не, најозбиљније говорим оно што је сваком ко се иоле разуме у сцену и зна шта је добар сценски наступ, јасно к'о дан.

Овај наступ на Евровизији је савршен, а на Беовизији Маријин наступ је био као из мале паланачке приредбе.

Уосталом девојка је победила, довела Евровизију у Беград, а овај спот има преко 2.300.000 прегледа. Тиме је све речено.

Na Beoviziji su sve pesme bile grozne, zanchi uzhas. Bruka.Strashno. Jadno. :eek:
Od svih onih sam jedino znala Oskara, Anu Nikolitj, i pobednika :bljaak: A ostale sam juche prvi put u zhivotu videla...

Za Evroviziju ne znam... Samo mogu da kazhem da onaj Grk nije uopshteee losh :super:

Da smo hteli i ove godine da se predstavimo dobrim vokalom i solidnom pesmom, pobedio bi "Pozitivan haos", zasluzeno. Meni licno su oni i bili najbolji.
Da smo hteli mlade, pozivne, ljude pune energije da pokazu da i mi konja za rok trku imamo, pobedio bi OT band ili "Etar" ....
Ali ne, neko je odlucio da ove godine mi treba da budemo zabavljaci, i eto...ode polunarodnjak na Eurosong. No dobro, nikad se ne zna.

Meni licno je veoma zao sto su clanovi zirija, muzicki "strucnjaci", mladim i akademski obrazovanim pevacima dali samo cetiri bedna poena. To mi je naprosto strasno.

Pa, jeste...Pravim i ja muziku, ali je ne šaljem na Evroviziju, i to se ne računa. Da je ovo samo individualno takmičenje, a ne takmičenje država, stvarno bi me bolelo uvo, jer je činjenica da je to sve kičerica. Ali, ja kao patriota želim da pobeđujemo i na takvim takmičenjima.

Slišam "pobednika " i zaista želim da bude što bolje . Pa zato imam par predloga . Nastup mora da bude totalni kičeraj . Pesma mora da zvuči još malo debilnije i da se ubrza . Kombinacijiom nekogih moternih instrumenata i efekata sa harmonikom postigli bi pun pogodak. Ali k'o da će to ovoj budali pasti na pamet.....:(

A najsmesnija stvar mi je prebrojavanje glasova gledalaca.Pa neko ima 600 neko 5000.A Sasa Popovic ubije u Zvezdama granda 250 000.
A plus za jadnu Beoviziju ni to malo glasova ne umeju valjano da prebroje,nego izbije skandal.

Kompletna beovizija imala je oko 60 000 glasova . Ako uzmemo u obzir da je 1 broj- 1cglas i da glasanje traje deset minuta. U ZG može valjda 5 glasova - 1 broj.

Back