Galathilien
Zainteresovan član
- Poruka
- 240
Dakle, sta ce dalje biti????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Salis se? :shock:ancika:Mislim, ako No Name nije umeshan u ovo svojevoljno, kako to mnogi tvrde, oni bi onda trebalo javno da iskazu svoje mishljenje o svemu ovome, a ne da govore o tome kako "srbi nisu spremni da prihvate poraz na svom terenu" i da samo spomenu kako je "BEOGRADSKA publika trazila Flamingose". Mislim da, ako oni zele da bude onako kako narod zeli, onda oni treba da putem televizije da se izjasne o tome kakvo je njihovo mishljenje u vezi ovog skandala i u vezi celog takmicenja za Evrop(j)esmu.
Proshle godine mi se pesma nije dopala, al sam rekla-nema veze, to su mladi momci, talemntovani, vreme je pred njima. Od onda nije proshlo bash puno vremena. Josh su mladi, josh puno vremena je pred njima, ali neka se takmiche na drugim festivalima, a ovaj neka ostave drugima koji treba da se dokazu. Ne kazem da se Flamingosi nisu dokazali, ali nije No Name pretplacen za Evroviziju. Zaista, postoje i drugi,nashi, festivali, na kojima ova grupa ne znam ni da li je uchestvovala.Bonibon:Ne mogu a da jeli i ja ne kazem nesto na ovu temu...Potpuno sam se odusevila kada sam jutros cula da ce biti organizovan protest povodom cuvene Beovizije!Sve vreme mi nije bilo jasno zasto to vec neko nije ucinio,cela nacija je na nogama ali niko da ucini prvi korak!!!Sjajno zaista,ako neko ne zna u nedelju u 11:55h (simbolicno vreme) na Trgu Republike svi oni koji su besni kao i ja mogu da daju svoj doprinos.
Nemam reci za ono sto je ucinjeno ali mozda mozemo nesto promeniti,i zato vas zaista molim da dodjemo u sto vecem broju.Verujem da niko nece moci potuci cinjenicu da je "mali milion" ljudi bio prisutan i da smo mi jedini koje treba uvaziti.Nikada me nije interesovala politika i iz tog razloga je ostavljam po strani.Vodim se onim osecajem kada su nam kosarkasi doneli zlato,ma to se opisati ne moze...Isto tako hocu da i ja kao i pola Evrope 20 maja gledam svog predstavnika a ne kao prosle god gde me niiijeee inteeeresovalo koje mesto zauzimamo...Hvala im sto su nam omogucili finale ali od koga je i previse je...Mozda je to sve i Zeljkova zasluga...ko ce ga znati...
Elem,ovo mi je mozda 3 put da pisem ali imam razloga za to, pa izvin'te sto oduzih!!
Smeju ili ne smeju- njihova stvar. Publika to ocenjuje kao da "ne zele da se izjasne". A to vodi dalje do mishljenja da se njima bash ide u tu Atinu.angely:Salis se? :shock:
pa oni ne smeju ni da zucnu...
Gadovi?ancika:ŽIRI CG: NAŠA SAVEST ČISTA, GADOVI STE VI!
Dok mediji nastavljaju da se bave prepričavanjem skandala od subote, predstavnik crnogorskog žirija Bojan Bajramović ponovio je da mu je „savest čista” i izneo uvrede na račun žirija i predstavnika Srbije.
„Vi ste u Srbiji takvi gadovi, i to svi odreda. Napravili ste državni problem broj jedan od jedne muzičke manifestacije i treba da vas bude sramota”, izjavio je on.
„Niko ni ne pita o bahatom ponašanju publike na izboru za Evrop(j)esmu. Publika u Centru ”Sava„ pokazala je fašističko divljanje gađajući momke od 19 godina plastičnim flašama. Smučila mi se srpska štampa, a Flamingosi nisu pevači, već glumci. Ni Ana Nikolić ne zaslužuje pažnju, jer je obična pevačica sa splavova”, dodao je Bajramović. (Beta, Mondo
Ono o Flamingosima glumcima- mislim da je to bilo na rachun Madzgalja- nadam se da mu je koza debela za ovakve uvrede sad...Carrie_011:Gadovi?GADOVI?!?!? :shock: :shock: :shock: NO COMMENT!!!
![]()
![]()
Kakvo akademsko izrazavanje, bas onako EVROPSKI...
![]()
![]()
![]()
A jao jadni momci od 19 godina, zamalo da izginu od PLASTICNIH FLASA... ?!?!?!!![]()
![]()
KUD NE BEHU STAKLENE...
![]()
I sta njega tako casnog i mirne savesti zabole sta su Flamingosi, mogu i ulicni cistaci da budu ali ako imaju DOBRU PESMU zasluzuju da idu!!! Ana takodje...
I ovo je klasican sistem - NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA - sad nisu krivi oni koji su nekompetentni ispolitizovani muljatori nego smo krivi mi sto, zaboga, pravimo drzavni problem broj jedan od muzicke manifestacije... :shock: :shock: O ludih li Srba...![]()
![]()
![]()
Ma da to stalno potezu, ovaj glumac a ovaj voditelj (novinar) - Evrovizija je takmicenje KOMPOZICIJA!!! Nek' peva ko hoce ako dobro otpeva i ima interesantan nastup (naravno a ko je pesma dobra) srecan mu put!!! Ma ovi su bre nenormalni, njih niko nije vredjao, ako je ovaj ovo javno rekao... boga mi...ancika:Ono o Flamingosima glumcima- mislim da je to bilo na rachun Madzgalja- nadam se da mu je koza debela za ovakve uvrede sad...
I'm so excited:Eto, lepo ti to rece. FLAMINGOSI U ATINU!
I meni se ide u Atinu...ako je o tome rec...;-)ancika:Smeju ili ne smeju- njihova stvar. Publika to ocenjuje kao da "ne zele da se izjasne". A to vodi dalje do mishljenja da se njima bash ide u tu Atinu.