pirratica
Veoma poznat
- Poruka
- 10.156
Znam da sam dosadna ali please.Trebaju mi samo Flamingosi,ali bez video snimka,posto mi treba za CD player.Molim vasssss.Za sutra mi treba.Ubice me drugarica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srculence:Sad vec znam da zesce smaram i da sam stravicno dosadna,ali molim vas narode.Za ime Flamingosa dajte mi taj link.Kiss!
Giovanna:Liza Denis ti izgleda ne razumes......Kako istim ne pada napamet da mesaju politiku i muziku nisu se ni prijavili a i da jesu ne verujem da bi pristali da pevaju nesto tako...
ajde daj mail na ppSrculence:Pesma Flamingosa bez video snimka.Treba mi za CD player,a sa video snimkom imam.Please,ne smem izaci drugarici na oci, 'apice me.
xpajamacax:ajde daj mail na pp
Maili Irmeli Bjorklund:Lizo,ja,Sofija,Kacja i Nevena smo se potukle oko Luisove podsuknje...Rijeshile smo da organizujemo aukciju.Koliko trazhish za nju?
Liza Dennis:E ja imam autogram od Ognjena, imam podsuknju od Luisa, imam kartu sa Beovizije pa ako ste zainteresovani da razmenimo ponesto, a? 8)
Maili Irmeli Bjorklund:Lizo,ja,Sofija,Kacja i Nevena smo se potukle oko Luisove podsuknje...Rijeshile smo da organizujemo aukciju.Koliko trazhish za nju?
Djoša:ja danas od druga cula da se opet bira pesma od prvih pet ? Je li to istina ili moj drug bulazni ?!
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:ko je taj?