Beovizija 2006

Liza Denis ti izgleda ne razumes...Nije problem No Name i njihova pesma vec nacin na koji su glasali! Mozda Flamingosi imaju bez veze pesmu ali bar nije politicka...jer imalo da cujes pesmu No Name shvatila/o bi o cemu se radi.Uostalom da su imali zelje da posalju neke bolje pevace zvali bi Sergeja Vlada ili Bojana Marovica...Kako istim ne pada napamet da mesaju politiku i muziku nisu se ni prijavili a i da jesu ne verujem da bi pristali da pevaju nesto tako...

Giovanna:
Liza Denis ti izgleda ne razumes......Kako istim ne pada napamet da mesaju politiku i muziku nisu se ni prijavili a i da jesu ne verujem da bi pristali da pevaju nesto tako...

Ne razumem stvarno! U Srbiji se nikada nisu mesali muzika i politika, sport i politika, kultura i politika...i zbog toga je zaista jako cudno sve sto se dogodilo na Beoviziji. Nisam to ocekivala, bar ne u demokratski nastrojenoj Srbiji, koja danas ima samo jedan problem a to je koga poslati na Evroviziju, Flamingose ili No name! 8)

Posle ove Beovizije mislim da smo zreli za referendum, ali ne u CG vec u Srbiji. Koga oni zzzz... bagra, olos... skrnavljenje muzike, i neka su ih gadjali, trebalo ih je zapaliti.

Sta hoce, ponovo one male "geyove" da posalju da nas predstavljaju, ne moze breee... Tijanic mi je izuzetno ljigav cika, ali posle ovoga moje simpatije prema njemu nesumnjivo su poresle za 10%.

Liza Dennis:
E ja imam autogram od Ognjena, imam podsuknju od Luisa, imam kartu sa Beovizije pa ako ste zainteresovani da razmenimo ponesto, a? 8)

Dobio sam pre koju godinu zuluf (rekao bih levi) od Dzima Morisona, odlicno ocuvan... i rado bih ga menjao za Luisovu podsuknju. Ako je ponuda zaista vazeca javi se da se dogovorimo oko detalja.

Da, ljubomorno cuvam Hendrixov prvi karijes, to ne bih menjao... nego eto... samo se hvalim.

Lepo, lepo. Podsuknja ima specifican miris. Svilena je. Moze se kombinovati. Mozes biti elegantan, sportski fazon, etno fazon, dance, metal fazon itd...mmmmm, za tebe cu vec da razmislim. 8)

P.S. Imam Sabanovu periku! 8)

Back