- Poruka
- 4.066
Prije 15 godina su Slovenci bili upozoravani da ce umrijet od gladi bez Srbije.Inspector:NEMOJ HRANU DA IM VREDJAS ! BICE ONI U KAMENOM DOBU KO FRED KREMENKO HAHAHHA !
Kuku nama, ako nas zadesi sudbina Slovenaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije 15 godina su Slovenci bili upozoravani da ce umrijet od gladi bez Srbije.Inspector:NEMOJ HRANU DA IM VREDJAS ! BICE ONI U KAMENOM DOBU KO FRED KREMENKO HAHAHHA !
Znash kako, brate, ja sam Crnogorac u dushi, jer mi je stari Crnogorac, ali brate, kad su ljudi prokleto IRACIONALNI, morash da ih za**bavash da bi shvatili koliko su glupi, jer na drugachiji nachin ne moze. A najveci greh od svega je taj shto su chak i u jednu tako predivnu i chistu stvar kao shto je muzika uspeli da zaprljaju svojom idiotskom politikom za otcepljenje! Stavrno mi bude muka ponekad na takvu pomisao!Inspector:NEMOJ HRANU DA IM VREDJAS ! BICE ONI U KAMENOM DOBU KO FRED KREMENKO HAHAHHA !
jojojoj, to BOLI................hahaahahhaDetroit:Ajdeeeeee.....
Nemoj mi reci u "Moraci" koja ni izbliza (jos onako renovirana) ne ispunjava uslove za takvo nesto.
Da su Bezimeni kojim ludim slucajem pobedili prosle godine, postojale bi dve mogucnosti:
Arena ili domacinstvo se daje drugoplasiranom.

Stari Crnogorac:Prije 15 godina su Slovenci bili upozoravani da ce umrijet od gladi bez Srbije.
Kuku nama, ako nas zadesi sudbina Slovenaca.
nemoj tako, pa sta ce onda ovi silni crnogorci u Srbiji? Morace nazad na kopanje!maestra:jedva cekam da se odvojite.
jes vala, i domine i jamb! Ali u drzavi Srbiji bez onog, kako se to bese pise Montenigro?Stari Crnogorac:Znam, iz pouzdanih izvora, da ce Crnogorci gledat Eurosong 20-og maja. A sto ce Srbi cinjet? Vjerovatno igrat domine i cekat 2007-u.
Krivo mi je.. Kroz citavu istoriju bili smo zajedno. Mislim da ne treba da se rastanemo. I to sve zbog glupe politike. Ne mogu da verujem sta se desava... Mada kada bolje razmislim, vise mi ni docega nije ni stalo. Ako hoce otcepljenje, neka im ga... Ajoj, sta bi rekli nasi stari...Cuj,Stari Crnogorac:Ukratko:
Jednako su lopuzhali sinoc i srpski i crnogorski zhiri...
I ruku na srce pjesma NO NAME-a je mnogo bolja od pjesme flamingosa...
A i ostalih srpskih favorita... - to shto vrijedja srpsku sujetu da ih predstavlja neko iz CG je druga stvar...
Stari Crnogorac:Ukratko:
Jednako su lopuzhali sinoc i srpski i crnogorski zhiri...
I ruku na srce pjesma NO NAME-a je mnogo bolja od pjesme flamingosa...
A i ostalih srpskih favorita... - to shto vrijedja srpsku sujetu da ih predstavlja neko iz CG je druga stvar...
Hebi ga sad, nemaju Slovenci more i radne srpske gasterbajtere, mi se uglavnom bavimo management-om.Inspector:E stari crnogorac znas postoji jedna razlika izmedju vas i slovenaca ! Znas koja ? Oni su radan narod a vi kakve vas bog dao za sve, narocito za rad dobri !!! AHAHAHHA !!!
maestra:sta si se toliko napalio kada bezimeni decaci nece ici u atinu.
Ljepsi je Sveti Stefan od Ade Ciganlije. Ili nije?cleopathra:Cuj,
normalno da vam je vasa pesma bolja kad nemate osecaj za lepo!!!!!!!!!!
Deja vu.maestra:sta si se toliko napalio kada bezimeni decaci nece ici u atinu.
Galathilien:ma kakve su nase budale.. ne bi me zacudilo da idu...
Druskane, to je jedini deo prirode koji vi imate!!!!!!Stari Crnogorac:Ljepsi je Sveti Stefan od Ade Ciganlije. Ili nije?
Stari Crnogorac:Deja vu.
2005 se ponavlja. Na kraj cete svi navijat za No Name.