- Poruka
- 4.066
Prije 15 godina su Slovenci bili upozoravani da ce umrijet od gladi bez Srbije.Inspector:NEMOJ HRANU DA IM VREDJAS ! BICE ONI U KAMENOM DOBU KO FRED KREMENKO HAHAHHA !
Kuku nama, ako nas zadesi sudbina Slovenaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prije 15 godina su Slovenci bili upozoravani da ce umrijet od gladi bez Srbije.Inspector:NEMOJ HRANU DA IM VREDJAS ! BICE ONI U KAMENOM DOBU KO FRED KREMENKO HAHAHHA !
Znash kako, brate, ja sam Crnogorac u dushi, jer mi je stari Crnogorac, ali brate, kad su ljudi prokleto IRACIONALNI, morash da ih za**bavash da bi shvatili koliko su glupi, jer na drugachiji nachin ne moze. A najveci greh od svega je taj shto su chak i u jednu tako predivnu i chistu stvar kao shto je muzika uspeli da zaprljaju svojom idiotskom politikom za otcepljenje! Stavrno mi bude muka ponekad na takvu pomisao!Inspector:NEMOJ HRANU DA IM VREDJAS ! BICE ONI U KAMENOM DOBU KO FRED KREMENKO HAHAHHA !
jojojoj, to BOLI................hahaahahhaDetroit:Ajdeeeeee.....
Nemoj mi reci u "Moraci" koja ni izbliza (jos onako renovirana) ne ispunjava uslove za takvo nesto.
Da su Bezimeni kojim ludim slucajem pobedili prosle godine, postojale bi dve mogucnosti:
Arena ili domacinstvo se daje drugoplasiranom.
Stari Crnogorac:Prije 15 godina su Slovenci bili upozoravani da ce umrijet od gladi bez Srbije.
Kuku nama, ako nas zadesi sudbina Slovenaca.
nemoj tako, pa sta ce onda ovi silni crnogorci u Srbiji? Morace nazad na kopanje!maestra:jedva cekam da se odvojite.
jes vala, i domine i jamb! Ali u drzavi Srbiji bez onog, kako se to bese pise Montenigro?Stari Crnogorac:Znam, iz pouzdanih izvora, da ce Crnogorci gledat Eurosong 20-og maja. A sto ce Srbi cinjet? Vjerovatno igrat domine i cekat 2007-u.
Cuj,Stari Crnogorac:Ukratko:
Jednako su lopuzhali sinoc i srpski i crnogorski zhiri...
I ruku na srce pjesma NO NAME-a je mnogo bolja od pjesme flamingosa...
A i ostalih srpskih favorita... - to shto vrijedja srpsku sujetu da ih predstavlja neko iz CG je druga stvar...
Stari Crnogorac:Ukratko:
Jednako su lopuzhali sinoc i srpski i crnogorski zhiri...
I ruku na srce pjesma NO NAME-a je mnogo bolja od pjesme flamingosa...
A i ostalih srpskih favorita... - to shto vrijedja srpsku sujetu da ih predstavlja neko iz CG je druga stvar...
Hebi ga sad, nemaju Slovenci more i radne srpske gasterbajtere, mi se uglavnom bavimo management-om.Inspector:E stari crnogorac znas postoji jedna razlika izmedju vas i slovenaca ! Znas koja ? Oni su radan narod a vi kakve vas bog dao za sve, narocito za rad dobri !!! AHAHAHHA !!!
maestra:sta si se toliko napalio kada bezimeni decaci nece ici u atinu.
Ljepsi je Sveti Stefan od Ade Ciganlije. Ili nije?cleopathra:Cuj,
normalno da vam je vasa pesma bolja kad nemate osecaj za lepo!!!!!!!!!!
Deja vu.maestra:sta si se toliko napalio kada bezimeni decaci nece ici u atinu.
Galathilien:ma kakve su nase budale.. ne bi me zacudilo da idu...
Druskane, to je jedini deo prirode koji vi imate!!!!!!Stari Crnogorac:Ljepsi je Sveti Stefan od Ade Ciganlije. Ili nije?
Stari Crnogorac:Deja vu.
2005 se ponavlja. Na kraj cete svi navijat za No Name.