Beovizija 2006

Steta je sto Jelena Tomasevic nije prosle godine isla na Eurosong. Imala je velike sanse da pobedi.
Ne trebamo dozvoliti da jos jednom nas crnogorci, odnosno ono malo ljudi koji upravljaju ovom privatnom paradrzavicom, zajebu i posalju ove pokemone iz Tobogana!
Po svaku cenu Flamingosi treba da nas predstavljaju na Eurosongu, jer imaju velike sanse da pobede, pa da na ovako divnoj scenografiji pravimo EUROSONG 2007 u Beogradu!
P.S. Videli smo prosle godine da Crnogorci nemaju ni salu koja bi ispunila uslove za odrzavanje manifestacije. Da ne misle da prave u bednom mstudiju koji prokisnjava? Uostalom, to cudo se nikada nece desiti. Naprotiv, neka racunaju na to da nikada nece ni u uci u finale, osim ako ih ne predstavlja Vlado Georgiev ili Sergej Cetkovic, ali sad su i oni Srbi, zar ne?

Inspector:
NEMOJ HRANU DA IM VREDJAS ! BICE ONI U KAMENOM DOBU KO FRED KREMENKO HAHAHHA !
Znash kako, brate, ja sam Crnogorac u dushi, jer mi je stari Crnogorac, ali brate, kad su ljudi prokleto IRACIONALNI, morash da ih za**bavash da bi shvatili koliko su glupi, jer na drugachiji nachin ne moze. A najveci greh od svega je taj shto su chak i u jednu tako predivnu i chistu stvar kao shto je muzika uspeli da zaprljaju svojom idiotskom politikom za otcepljenje! Stavrno mi bude muka ponekad na takvu pomisao!

Ukratko:

Jednako su lopuzhali sinoc i srpski i crnogorski zhiri...

I ruku na srce pjesma NO NAME-a je mnogo bolja od pjesme flamingosa...
A i ostalih srpskih favorita... - to shto vrijedja srpsku sujetu da ih predstavlja neko iz CG je druga stvar...

Na sta smo spali... :( Krivo mi je.. Kroz citavu istoriju bili smo zajedno. Mislim da ne treba da se rastanemo. I to sve zbog glupe politike. Ne mogu da verujem sta se desava... Mada kada bolje razmislim, vise mi ni docega nije ni stalo. Ako hoce otcepljenje, neka im ga... Ajoj, sta bi rekli nasi stari...

Stari Crnogorac:
Ukratko:

A i ostalih srpskih favorita... - to shto vrijedja srpsku sujetu da ih predstavlja neko iz CG je druga stvar...
Cuj,
normalno da vam je vasa pesma bolja kad nemate osecaj za lepo!!!!!!!!!!

Stari Crnogorac:
Ukratko:

sta si se toliko napalio kada bezimeni decaci nece ici u atinu.

Ako neka se otcepe. **** mi pas mater, to ce biti jedini nacin da tamo ne letujem. Toliko Grcki, Turski, Tunisa, Egipata po povoljnoj ceni, a ja ocu u tu malu neuredjenu privatnu paradrzavicu koja ima nameru da se ujedini sa Kosovskim albancima u tendenciji pravljenja Velike Albanije!!!

E AL DALI SMO IM SVE UVEK SU SVE DELILI SA NAMA !!! POLA NOVCA IM MI DAJEMO, HRANIMOIH U SVIM MANIFESTACIJAMA IMAJU JEDNAKO PREDSTAVNIKA KAO I MI (MADA NEBI TREBALO), DAJEMO IM DA NAS PLJUJU I STA DOBIJAMO OD TOGA ?????

Back