Beovizija 2006

u ****** zamisli zajebali flamingose
nocima spavati necu
od muke
i besa
grrrrrrr
evrovizija
prestizno takmicenje
skupi se elita iz cele evrope
pesme vrh
pobedi ruslana
sa svojim coporom
a zeljko bude drugi
turci su tada sigurno bili tuzni sto je njihov predstavnik za dlaku izgubio prvo mesto
sledece godine mozemo da posaljemo farizadu
jel znate ko je farizada

ili hasana tanjica
jel znate ko je hasan tanjic

Ja sam se nadao da ce no name izaci i predati jer ih niko nece. Ali ne to su crnogorci. Moram reci da sam uzivao u onim protestima. Bilo je dobro i kad su nasi prozivali CGsudije u postenje,a oni izadju kazu STO SE MENE TICE SAVEST MI JE CISTA i glasaju jos gore. kakva je to pobeda kad 4000 ljudi zvizdi i skandira LOPOVI LOPOVI i da bi se smirila publika mora "drugoplasirani" da peva svoju pemu 3-4 puta zaredom.

Inace flamingosi su savrseno resenje za sve. Sastoje se iz Srbina i Grnogorca.
NADAM SE DA CE OVI DANAS U 15h DA IH SJ**U Daj boze

I'm so excited:
Ma, sramota sta se radi u toj provinciji na rubu poznatog sveta. Deru Srbe za pare kao majmune! Aman, nikad im necu krociti vise u BUDVU, KOTOR, NOVI, TIVAT!!! Neka propadnu kao sto ce i No Name.
Ovo kao da se odnosi na sve crnogorce!Nisu uopste svi takvi i ja ne znam zasto sada dok se jos nijesmo otcijepili postoji VI i MI.Ovo je jos zajednicka zemlja.Evo i ja se nerviram(mozda i previse)zbog glasanja a iz Crne Gore sam...

Psihologue:
Pa zar nisu prošle godine bili sedmi na EUROVIZIJI..
zNAČI VREDE...
Svako ima svoje misljenje,to je prvo sto hocu da kazem.A drugo je da je Crna Gora jedna od zemalja gdje ima najvise ljudi koji zive negdje drugo (u nekoj stranoj zemlji),a iz Crne Gore su.Svi ti ljudi su naravno glasali za No name(a glasali bi i gusle da sviraju)zbog ceznje za svojim zavicajem.Sama znam dosta ljudi koji su iz Crne Gore(kazem samo Crne Gore jer ne znam nikoga iz Srbije a da zivi u nekoj stranoj zemlji),koji su u stranoj zemlji i naravno glasaju za svoje.Da je na Evroviziji glasao ziri(naravno korektni)vidjeli biste da bi osvojili ubjedljivo zadnje mjesto...Ne zelim da se prepirem jer nisam takva,ali ovo su neke cinjenice!

Hahaha na chitavu predstavu.
Ne cimam se mnogo oko favorita, poshto ne pratim ni Evropesmu, kako li vec, a ni Evroviziju...
...na stranu to koliko mene lichno No Name nervira kao krajnje gay pojava, jer je to sasvim irelevantno...
...chinjenica je da oni nisu krivi shto su izabrani, i uzroke treba traziti iza korumpiranog (crnogorskog) zirija...
Samo su mi nove potvrde i razlozi josh jednom stavili do znanja zashto ne volim Crnu Goru, iako ovde zivim.

E, pa ovako: NEK SE STIDE GUZICE KAD NEMAJU OBRAZA!

Bravo za publiku u Sava centru, bravo za nas ziri sto su im stavili do znanja da nismo debili, mislim svima je jasno da muzika sa ovim nema nikakve veze, a te fore da je njihov ziri cuo da nas nece glasati za njihove predstavnike, pa su i oni glasali samo za njihove, neka prodaju nekom drugo! Mislim, vec vidjeno prosle godine!
Ovo nije samo nepravda prema Flamingosima, nego prema svim ucesnicima, jer cemu ovo takmicenje kada nas saka jada napravi budalama! A da ne pricamo o tome da No name nije ni pobedio na Monreviziji! Elem ako cemo o postenju, ima li sta postenije od toga sto smo cak pozvali kao goste i predstavnike Hrvatske, Bosne, Slovenije, Makedonije, ..., da nam budu gosti i da nam predstave svoje pesme!

Ono juce je bila sramota za sve! Bas sam se iznervirao!
Mada, i mi sami smo delom krivi za tu sramotu. Ko je onog Dasu terao da da Nou Nejmu 5 poena kad je video sta ce se desiti? On je direktno odlucio pobednika!
Ali i dalje se nadam da bi Flamingosi i Luis nekim cudom mogli da se nadju na Evroviziji. Najbolji su bili i juce i prekjuce i zasluzuju to.

Borkob:
Ono juce je bila sramota za sve! Bas sam se iznervirao!
Mada, i mi sami smo delom krivi za tu sramotu. Ko je onog Dasu terao da da Nou Nejmu 5 poena kad je video sta ce se desiti? On je direktno odlucio pobednika!
Ali i dalje se nadam da bi Flamingosi i Luis nekim cudom mogli da se nadju na Evroviziji. Najbolji su bili i juce i prekjuce i zasluzuju to.

Zato mu je savest cista... Glasao je onako kako smatra da je pravedno... Svaka cast srpskom ziriju! Stvarno su bili fenomenalni. A o publici da ne pricam...

Ovo kao da se odnosi na sve crnogorce!Nisu uopste svi takvi i ja ne znam zasto sada dok se jos nijesmo otcijepili postoji VI i MI.OVO JE JOS ZAJEDNICKA ZEMLJA.Evo i ja se nerviram(mozda i previse)zbog glasanja a iz Crne Gore sam.../mala vestica
SRBIJA JE ZAJEDNICKA A CRNA GORA SAMO CRNOGORSKA .
DOSTA VISE LAZI

Ja nemam nista protiv Crne Gore... I sama sam sa oceve strane delom odande (mada jedva, ali ipak...). Uvek smo bili bratski narod i drzali se zajedno, a sada pokusavaju da nas zavade i rastave i krivo mi je zbog toga... Ne znam stvarno sta da kazem. Na kraju mi srbi uvek ispadnemo budale. Ali ipak mi je drago sto je posteno glasao. Tako i treba!

da vidimo sta smo sinoc imali na repertoaru :

- na domacem izboru za pesmu evrovizije sinoc u SC pobedila je sramota
- policija je na kraju strazarno sprovela no name do hotela jer je nezadovoljna publika htela da ih lincuje
- sramna glasacka gimnastika zirija iz Crne Gore koji srpskim favoritima bodove nisu davali ni iz nehata
- Milan(Neverne Bebe) : "Molim kolege da glasaju po savesti a ne po kljucu ili politickom opredeljenju"
- nema pobednika

dakle,koliko sam razumeo postoje samo dve opcije,ili ce crnogorski fegeti predati prvo mesto ili ove godine niko nece otici na evroviziju

Tesko je dokazati tudju prljavu savest kada taj odbija da prizna da mu ista nije cista. Sudije glasaju po savesti, a nekih jasnih pravila o izboru , ili bolje o ukusu - nema.

Najgore je to sto smo ponizeni u sred Beograda, a opet sa druge strane, rizikujemo da kao drzava zbog ovoga budemo optuzeni za sprovodjenje hegemonizma nad Crnom Gorom. Gle paradoksa!

Naravno, narod Crne Gore nema nista sa ovim, ali su im politicari, i svi oni koji su u vezi s njima kompleksasi i sujetni ljudi.

Back