Beovizija 2006

Za danas u 15h je zakazan sastanak svih organizatora Evropesme, dakle i RTS i RTCG. I prema veoma dobro obavesetnom izvoru postoje dve opcije- ili ide No Name ili ne ide niko! Sad je sve stvar dogovora! A posto Flaminogsi, Ana Nikolic, Ivana Jordan i jos neki nece videti bela sveta 99.99%, predlozio bih PGP-RTSu da organizuje snimanje pesama ovih takmicara na engleskom i francuskom i da CD pustu u prodaju po Evropi, jer su reakcije stranaca na pesme veoma dobre. Brate, kako i ne bi! Svi su ove godine potegli za etno muzikom! Evropa se toga zasitila, jer smo se nagledali i Ruslane, i Moldavaca, Crnogoraca, Joksimovica and co. A Flamingosi, Ana pa i Ivana su se malo pomerili u napred.

levrone:
Koliko kapiram, crnogorci su sudili na beoviziji na kojoj su se takmičili i crnogorci? Crnogorci će otići na Evroviziju? Opet?

Najgore je sto bi otisli i da su Flamingosi izabrani, jer oni su savrsen spoj srba i crnogoraca. Crna Gora uopste ne bi bila izostavljena tu... Ali... Evo gledam sada vesti, uskoro ce reci nesto, nakon sto zavrse sa Milosevicem...

Meni je vise sve jedno... Ako hoce, neka se odvajaju, ako ne... Sta god. Jedino mi je krivo sto znam da je narod tamo protiv odvajanja (vecina nadam se). Ionako ih mi izdravamo. Ali opet mi je zao... heh

I'm so excited:
Za danas u 15h je zakazan sastanak svih organizatora Evropesme, dakle i RTS i RTCG. I prema veoma dobro obavesetnom izvoru postoje dve opcije- ili ide No Name ili ne ide niko! Sad je sve stvar dogovora! A posto Flaminogsi, Ana Nikolic, Ivana Jordan i jos neki nece videti bela sveta 99.99%, predlozio bih PGP-RTSu da organizuje snimanje pesama ovih takmicara na engleskom i francuskom i da CD pustu u prodaju po Evropi, jer su reakcije stranaca na pesme veoma dobre. Brate, kako i ne bi! Svi su ove godine potegli za etno muzikom! Evropa se toga zasitila, jer smo se nagledali i Ruslane, i Moldavaca, Crnogoraca, Joksimovica and co. A Flamingosi, Ana pa i Ivana su se malo pomerili u napred.

ako te dve opcije jesu tacne sigurno podrzavam to da niko ne ode na evroviziju...ne zelim da se blamiram gledajuci crnogorske fegete kako nas predstavaljaju u Evropi

A ako se ipak odluci da No Name ide, mi cemo traziti bojkot, jer publika placa drzavnu televiziju i hteli to oni ili ne, slace one koje publika odabere- Flamingose. Majke mi, spalio bih Aberdarevu 1 opet, bez problema.

Evo sad su rekli na vestima... Dva clana naseg zirija povukli su svoje glasove, tako da je odluka nevazeca. Videcemo u tri sta ce biti... Traze da glas publike odluci. Im jos sanse da Flamingosi odu... Ali...

Sad sam gledala dnevnik!

Milan iz nevernih beba i Dasa su povukli glasove! Pobeda No name-a je oborena! Ostaje da se vidi hoce li se uvaziti glasovi publike i Flamingosi otici na evroviziju ili uopste necemo imti predstavnika. Ali crnogorski pedercici sigurno nece ici u Atinu!!!!!!!!!!!!

bolje da ne ide niko...ili da ih ubiju pa da idu flamingosi.

hhehehehe

Ma bruka je ovo brate !
Crnogorcima skidam kapu za sinoc glasanje. Ja nisam znala hocu se smijati ili plakati.
Flamingosi su stvarno naj naj naj !!!

No Name su prosle godine imalii simpaticnu pjesmicu ali ove godine je pjesma za plakati. Iako i prosle godine pjesma nije bila bas za evrovizije ali ajd. Ali ove godine su presli sve mjere . Bilo mi ih je zao nesto sinoc kada su izasli na scenu a publika ih pljuvala. Ali sami su se u to uvukli brate .

Ako nece ici Flamingosi neka ne ide niko, pa naucili smo da nas niko ne pretstavlja.

haha, crnogorski ziri glasao kako je glasao zato sto su (kako su oni rekli) dobili informaciju da ce srbi glasati samo za srpske pevace, tako da su oni jadni odlucili da...
hahahaha, to je tako jadno! cak i da je bilo tako, trebali su da glasaju prema savesti. publika bi vec ispljuvala nase da su tako nesto uradili... ne mogu da verujem koji izgovor!

Galathilien:
haha, crnogorski ziri glasao kako je glasao zato sto su (kako su oni rekli) dobili informaciju da ce srbi glasati samo za srpske pevace, tako da su oni jadni odlucili da...
hahahaha, to je tako jadno! cak i da je bilo tako, trebali su da glasaju prema savesti. publika bi vec ispljuvala nase da su tako nesto uradili... ne mogu da verujem koji izgovor!

jadno...

ja nisam ni gledala...i boli me dupe ko ce na evroviziju...sto se mene tice ne mora niko,da se ne blamiramo...mrzim i no brain i flamingose...samo da ta glupost ne utice na odvajanje CG od srbije.

Back