Beovizija 2006

cob GIRL, neka se CG odvoji! Ako ce ti Srbija bas nedostajati, dodji da zivis kod nas. Ali sta ce nama mala, zadrta, nerazvijena, necivilizovana, ultra konzervativna, kriminalna, cobanska gomila kamenja! Jedino ako bas imate zelju da ostanete sa nama, a vi se pripojite i budite sastavni deo SRBIJE. Dobicete i autonomiju kao Vojvodina.

Placam drzavnu televiziju 350 dinara mesecno da bismo mi poslali fegete na ESC! Kako da ne. U tom slucaju nikada necu platiti pretplatu vise.

Ma crna gora mi vise ne treba. Do proslogodisnjeg izbora Evropesme nisu mi uopste smetali ali kada su prosle godine zeznuli Jelenu Tomacevic, iznervirao sam se i rekao: Neka ih kad je takmicenje odrzano u cg. Ali da i ove godine isti kreteni zeznu na isti nacin i jos u sred Beograda, to stvarno nema smisla i ja jedva cekam da se crna gora odvoji sto pre jer ne zelim da i sledece godine mislim da li ce da me zaj..avaju

Ja mislim da nece doci do odvajanja. Ne mogu oni da prezive bez nas... Sta ce da jedu? Kamenje? Ma, poslace oni Flamingose, 100%, moraju... Ako ne, vala i ja prestajem da placam tele pretplatu. Ma nek se nose svi! lol

apexspirit:
Poslusajte od They Might Be Giants - Istambul!

:(((((((((((((((((((((((
Kradena je pesma:(((((

Hahahahah...ma daj bre,get real....sve pesme radjene u tom fazonu liče...to je valjda dzajv..tako nekako...ne znam,ko zna neka me ispravi...
"Now Istambul was once Konstantinopol"...veze one nemaju jedna sa drugom...budalaštine...

father:
Hahahahah...ma daj bre,get real....sve pesme radjene u tom fazonu liče...to je valjda dzajv..tako nekako...ne znam,ko zna neka me ispravi...
"Now Istambul was once Konstantinopol"...veze one nemaju jedna sa drugom...budalaštine...

I ja tako mislim... Nisu valjda tolike budale da tako nesto urade...

Back